Kuinka muuttaa puhelinnumeroa Whatsappissa

Opas Whatsapp-puhelinnumeron muuttamiseen Android- ja iPhone-älypuhelimissa sovelluksen asetuksissa

WhatsApp on nyt korvaamaton sovellus kenelle tahansa, lähettää ilmaisia ​​viestejä ja myös soittaa omiin yhteystietoihinsa ilmaiseksi. WhatsApp sitoutuu puhelinnumeroosi ja sitä voidaan käyttää vain sen kanssa, koska itse asiassa se on työkalu, jolla muut palvelun käyttäjät voivat nähdä meidät ja jolla voimme todentaa tilillämme.

Mitä tapahtuu, jos vaihdan puhelinnumeroni? Kun ystäville on ilmoitettu, että he ovat vaihtaneet numeroaan, he löytävät yhteystietomme WhatsAppista uudella numerolla, mutta jos haluamme siirtää kaikki WhatsApp-tiedot vanhasta uuteen puhelinnumeroon meidän on suoritettava ohjattu toiminto suoraan WhatsApp-sovelluksen sisällä, jotta et menetä vanhoja keskusteluja.

Katsotaanpa tässä oppaassa kuinka vaihtaa puhelinnumeroa whatsappissa Android-älypuhelimissa ja iPhoneissa, jotta voit noudattaa oikeaa menettelyä käytössä olevan laitteen mukaan. Käytämme vain WhatsAppin suosittelemaa virallista menettelyä ja välttelemme kolmansien osapuolien sovelluksia tai luvattomia toimenpiteitä: tilisi poistamisen riski on erittäin suuri!

LUE MYÖS: Kuinka siirtää WhatsApp puhelimesta toiseen tai toiseen numeroon

Indeksi

  SIM-kortin vaihto

  Androidin ja iPhonen asetukset ovat olennaisesti identtiset, ne muuttavat valikoita, joissa meidän on toimittava numeron muuttamiseen oikein.
  Tätä menettelyä käyttämällä säilytämme keskustelumme, kuvamme ja profiilitietomme; keskustelukumppaneillemme riittää päivittämään puhelinnumeromme uudella, jotta chat rekisteröidään meille eikä toiseen "tuntemattomaan" puhelinnumeroon (usein ongelma, kun vaihdamme yhtäkkiä numeroa ilmoittamatta kenellekään).

  Uuden puhelinnumeron on oltava jo aktiivinen ja voi vastaanottaa tekstiviestejä ja puheluita, jotta prosessi voidaan suorittaa oikein.
  Jos meillä on vain yksi puhelin vanhalla SIM-kortilla, varmista, että asetamme sen heti paikalleen uusi SIM väliaikaisessa puhelimessa, jotta voit heti lukea koodin tai vastaanottaa vahvistuspuhelun WhatsAppista.

  HUOMAUTUS: jos asetamme heti uuden SIM-kortin puhelimeen ja avaamme WhatsAppin, sovellus itse pyytää meitä rekisteröimään uuden numeron, jotta voimme jatkaa tilin käyttöä; neuvomme sinua tekemään toimia erikseen käyttämällä kahta puhelinta, jotta voit hallita paremmin menettelyä ja välttää siirrossa tapahtuvia virheitä tai ongelmia.

  Vaihda WhatsApp-numero Androidissa

  Puhelinnumeron muuttaminen muotoon Whatsapp Android-älypuhelimella avaamme sovelluksen käytössä olevalla laitteella, napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa (päävalikossa, ei chatissa), mennään polulle Asetukset -> Tilit ja valitse kohde Muuta numeroa.
  Painamme nappia Älä viitsija kirjoita sitten vanha puhelinnumero ja uusi numero sovelluksen antamiin asianmukaisiin kenttiin. Vahvistuksen jälkeen odotamme tekstiviestikoodin saapumista uuteen numeroon, jonka syötämme sovellukseen vahvistaaksemme numeromuutoksen.

  Jos emme saa SMS-viestejä 5 minuutin kuluttua, voimme painaa painikkeita Lähetä tekstiviesti uudelleen yrittää lähettää koodin uudelleen viestillä tai päällä Soita minulle vastaanottaa koodi kansainvälisen puhelun kautta (joille meidän on vastattava: tallennettu ääni sanelee sovelluksessa käytettävän koodin).
  Muutoksen jälkeen sammutamme puhelimen ja asetamme sen sisään uuden SIM-kortin, jotta voimme jatkaa WhatsApp-keskustelujemme käyttöä ilman ongelmia.

  Voimme tarkistaa, onko WhatsApp vastaanottanut uuden numeron oikein ottamalla meidät polulle Asetukset -> Tilit, napauttamalla nimeämme ja kirjautumalla sisään Tiedot ja puhelinnumero jos käytössäsi on tästä lähtien uusi matkapuhelinnumero.

  Vaihda WhatsApp-numero iPhonessa

  Muuttaaksesi numeroa Whatsapp iPhonessa avaamme sovelluksen, napauta kuvaketta oikeassa alakulmassa asetukset, avataan valikko Tili ja lopuksi napauta Muuta numeroa aloittaaksesi toimenpiteen.
  Toimenpide on käytännössä identtinen Android-älypuhelimien kanssa: paina tervetulonäytössä Älä viitsi oikeassa yläkulmassa ja täytä kentät vanhalla numerolla (in Kansainvälinen etuliite ja vanha puhelinnumero) ja uusi numero (in Kansainvälinen etuliite ja uusi puhelinnumero).

  Vahvistamme muutokset ja odotamme uuden SMS-koodin saapumista uuteen puhelinnumeroon, jonka syötämme sovellukseen siirron suorittamiseksi loppuun.
  Jos emme saa mitään 5 minuutin kuluessa, voimme aina käyttää painiketta Soita minulle vastaanottaaksesi puhelun äänitetyllä äänellä (joka sanelee aktivointikoodin) tai paina -painiketta Lähetä tekstiviesti uudelleen yrittää lähettää koodin uudelleen tekstiviestillä.

  Siirron päätyttyä tarkistamme, että uusi numero on rekisteröity oikein tilillemme viemällä meidät takaisin tilillemme asetukset WhatsAppista, napsauta nimeä ja tarkista kenttä Puhelinnumero nähdäksesi, löytyykö oikea numero.

  Johtopäätökset

  Jos vaihdoimme puhelinnumeroa, joudumme tekemään tämän muutoksen myös WhatsAppissa, koska vain puhelinnumeron kautta yritys tunnistaa jo käyttämämme tilin "meidän"-säilytyksellä, myös siihen liittyvät chatit, viestit, puhelut ja kaikki muut. tiedot.
  Jos toisaalta asennamme välittömästi WhatsApp-sovelluksen ja käytämme siinä uutta puhelinnumeroa, luomme uuden tilin ja menetämme mahdollisuuden siirtää vanhoja keskustelujamme.

  Puhelinnumero on myös tärkeä palauta WhatsApp-varmuuskopio Google Driven tai iCloudin kautta, koska puhelimeen liitetyn numeron ja tilin ansiosta voimme palauttaa pääsyn tiliimme ja palauttaa välittömästi ystävien ja sukulaisten kanssa vaihdetut viestit ja valokuvat.

  Toisessa oppaassa näimme myös kuinka palauttaa poistetut WhatsApp-viestit, hyödyntäen vähän aikaa sitten nähtyä varmuuskopiointimekanismia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up