Kuinka muuttaa puhelinnumeroa Whatsappissa

Opas Whatsapp-puhelinnumeron muuttamiseen Android- ja iPhone-älypuhelimissa sovelluksen asetuksissa

WhatsApp on nyt korvaamaton sovellus kenelle tahansa, lähettää ilmaisia ​​viestejä ja myös soittaa omiin yhteystietoihinsa ilmaiseksi. WhatsApp sitoutuu puhelinnumeroosi ja sitä voidaan käyttää vain sen kanssa, koska itse asiassa se on työkalu, jolla muut palvelun käyttäjät voivat nähdä meidät ja jolla voimme todentaa tilillämme.

Mitä tapahtuu, jos vaihdan puhelinnumeroni? Kun ystäville on ilmoitettu, että he ovat vaihtaneet numeroaan, he löytävät yhteystietomme WhatsAppista uudella numerolla, mutta jos haluamme siirtää kaikki WhatsApp-tiedot vanhasta uuteen puhelinnumeroon meidän on suoritettava ohjattu toiminto suoraan WhatsApp-sovelluksen sisällä, jotta et menetä vanhoja keskusteluja.

Katsotaanpa tässä oppaassa kuinka vaihtaa puhelinnumeroa whatsappissa Android-älypuhelimissa ja iPhoneissa, jotta voit noudattaa oikeaa menettelyä käytössä olevan laitteen mukaan. Käytämme vain WhatsAppin suosittelemaa virallista menettelyä ja välttelemme kolmansien osapuolien sovelluksia tai luvattomia toimenpiteitä: tilisi poistamisen riski on erittäin suuri!

SIM-kortin vaihto

Androidin ja iPhonen asetukset ovat olennaisesti identtiset, ne muuttavat valikoita, joissa meidän on toimittava numeron muuttamiseen oikein.
Tätä menettelyä käyttämällä säilytämme keskustelumme, kuvamme ja profiilitietomme; keskustelukumppaneillemme riittää päivittämään puhelinnumeromme uudella, jotta chat rekisteröidään meille eikä toiseen "tuntemattomaan" puhelinnumeroon (usein ongelma, kun vaihdamme yhtäkkiä numeroa ilmoittamatta kenellekään).

Uuden puhelinnumeron on oltava jo aktiivinen ja voi vastaanottaa tekstiviestejä ja puheluita, jotta prosessi voidaan suorittaa oikein.
Jos meillä on vain yksi puhelin vanhalla SIM-kortilla, varmista, että asetamme sen heti paikalleen uusi SIM väliaikaisessa puhelimessa, jotta voit heti lukea koodin tai vastaanottaa vahvistuspuhelun WhatsAppista.

HUOMAUTUS: jos asetamme heti uuden SIM-kortin puhelimeen ja avaamme WhatsAppin, sovellus itse pyytää meitä rekisteröimään uuden numeron, jotta voimme jatkaa tilin käyttöä; neuvomme sinua tekemään toimia erikseen käyttämällä kahta puhelinta, jotta voit hallita paremmin menettelyä ja välttää siirrossa tapahtuvia virheitä tai ongelmia.

Vaihda WhatsApp-numero Androidissa

Puhelinnumeron muuttaminen muotoon Whatsapp Android-älypuhelimella avaamme sovelluksen käytössä olevalla laitteella, napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa (päävalikossa, ei chatissa), mennään polulle Asetukset -> Tilit ja valitse kohde Muuta numeroa.
Painamme nappia Älä viitsija kirjoita sitten vanha puhelinnumero ja uusi numero sovelluksen antamiin asianmukaisiin kenttiin. Vahvistuksen jälkeen odotamme tekstiviestikoodin saapumista uuteen numeroon, jonka syötämme sovellukseen vahvistaaksemme numeromuutoksen.

Jos emme saa SMS-viestejä 5 minuutin kuluttua, voimme painaa painikkeita Lähetä tekstiviesti uudelleen yrittää lähettää koodin uudelleen viestillä tai päällä Soita minulle vastaanottaa koodi kansainvälisen puhelun kautta (joille meidän on vastattava: tallennettu ääni sanelee sovelluksessa käytettävän koodin).
Muutoksen jälkeen sammutamme puhelimen ja asetamme sen sisään uuden SIM-kortin, jotta voimme jatkaa WhatsApp-keskustelujemme käyttöä ilman ongelmia.

Voimme tarkistaa, onko WhatsApp vastaanottanut uuden numeron oikein ottamalla meidät polulle Asetukset -> Tilit, napauttamalla nimeämme ja kirjautumalla sisään Tiedot ja puhelinnumero jos käytössäsi on tästä lähtien uusi matkapuhelinnumero.

Vaihda WhatsApp-numero iPhonessa

Muuttaaksesi numeroa Whatsapp iPhonessa avaamme sovelluksen, napauta kuvaketta oikeassa alakulmassa asetukset, avataan valikko Tili ja lopuksi napauta Muuta numeroa aloittaaksesi toimenpiteen.
Toimenpide on käytännössä identtinen Android-älypuhelimien kanssa: paina tervetulonäytössä Älä viitsi oikeassa yläkulmassa ja täytä kentät vanhalla numerolla (in Kansainvälinen etuliite ja vanha puhelinnumero) ja uusi numero (in Kansainvälinen etuliite ja uusi puhelinnumero).

Vahvistamme muutokset ja odotamme uuden SMS-koodin saapumista uuteen puhelinnumeroon, jonka syötämme sovellukseen siirron suorittamiseksi loppuun.
Jos emme saa mitään 5 minuutin kuluessa, voimme aina käyttää painiketta Soita minulle vastaanottaaksesi puhelun äänitetyllä äänellä (joka sanelee aktivointikoodin) tai paina -painiketta Lähetä tekstiviesti uudelleen yrittää lähettää koodin uudelleen tekstiviestillä.

Siirron päätyttyä tarkistamme, että uusi numero on rekisteröity oikein tilillemme viemällä meidät takaisin tilillemme asetukset WhatsAppista, napsauta nimeä ja tarkista kenttä Puhelinnumero nähdäksesi, löytyykö oikea numero.

Whatsapp numeron vaihto

Kuinka muuttaa puhelinnumeroa Whatsappissa

Whatsapp on suosittu pikaviestisovellus, joka mahdollistaa käyttäjille viestien lähettämisen ja puheluiden tekemisen ilmaiseksi. Jos sinun tarvitsee muuttaa puhelinnumeroa Whatsappissa, se onnistuu helposti muutamalla askeleella.

Ensinnäkin, varmista, että uusi puhelinnumero on aktiivinen ja käytettävissä. Tämä on tärkeää, jotta voit vastaanottaa varmistuskoodin uudelle numerollesi.

Toiseksi, avaa Whatsapp-sovellus ja siirry asetuksiin. Voit tehdä tämän napauttamalla sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitsemalla "Asetukset".

Kolmanneksi, valitse "Tili" asetusten joukosta. Täällä näet vaihtoehdon "Vaihda numero". Napauta tätä vaihtoehtoa jatkaaksesi.

Neljänneksi, syötä nykyinen puhelinnumerosi ja uusi puhelinnumerosi oikeisiin kenttiin. Varmista, että syötät numerot oikeassa muodossa, mukaan lukien maakoodi.

Viimeiseksi, napauta "Vaihda" vahvistaaksesi uuden puhelinnumeron. Whatsapp lähettää varmistuskoodin uuteen numeroosi tekstiviestinä. Syötä saamasi koodi sovellukseen vahvistaaksesi numeronvaihdon.

Whatsapp-viestien siirto uuteen numeroon

Whatsapp-viestien siirto uuteen numeroon

Monet meistä vaihtavat aika ajoin puhelinnumeroa, olipa syynä sitten uusi liittymäsopimus tai yksinkertaisesti halu päivittää numero. Tällöin on tärkeää siirtää myös Whatsapp-viestit uuteen numeroon, jotta emme menetä arvokasta viestihistoriaa tai yhteyksiä. Onneksi Whatsapp tarjoaa helpon tavan siirtää viestit uuteen numeroon.

Ensimmäiseksi varmista, että uusi puhelinnumero on aktivoitu ja käytössäsi. Avaa sitten Whatsapp-sovellus uudessa puhelimessa ja kirjaudu sisään vanhalla puhelinnumerolla. Tämä vaihe on tärkeä, jotta pystyt myöhemmin siirtämään viestit uuteen numeroon. Seuraavaksi mene asetuksiin ja valitse "Tili".

Valitse "Vaihda numero" ja syötä vanha puhelinnumerosi sekä uusi puhelinnumerosi. Whatsapp tarkistaa uuden numeron ja lähettää vahvistuskoodin uuteen numeroon. Syötä saamasi vahvistuskoodi ja paina "Vahvista". Tämän jälkeen Whatsapp siirtää automaattisesti kaikki viestisi ja yhteydet uuteen numeroon.

Ole kärsivällinen, sillä viestien siirto voi kestää hetken riippuen viestien määrästä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään lisätoimenpiteitä, sillä Whatsapp hoitaa siirron puolestasi. Kun siirto on valmis, voit käyttää Whatsappia normaalisti uudella puhelinnumerolla ja kaikki viestisi ovat säilyneet ennallaan.

Nyt voit vaihtaa puhelinnumerosi huoletta, sillä Whatsappin avulla viestihistoriasi ja yhteytesi siirtyvät sujuvasti uuteen numeroon. Muista kertoa myös läheisillesi uudesta numerostasi, jotta he tietävät, miten tavoittaa sinut Whatsappin kautta. Onnea uuden numeron käyttöönottamiseen!

Whatsapp puhelinnumeron vaihto

Whatsapp puhelinnumeron vaihto

Kuinka muuttaa puhelinnumeroa Whatsappissa? Whatsapp on suosittu pikaviestisovellus, jota käytetään ympäri maailmaa. Jos sinun tarvitsee vaihtaa puhelinnumeroasi Whatsappissa, se on helppo tehdä seuraavien vaiheiden avulla.

Vaihe 1: Avaa Whatsapp-sovellus puhelimessasi ja siirry Asetuksiin. Voit tehdä tämän napauttamalla kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla "Asetukset".

Vaihe 2: Valitse Asetuksista "Tili" ja sen jälkeen "Vaihda numero". Tämä avaa uuden näkymän, jossa voit vaihtaa puhelinnumerosi.

Vaihe 3: Syötä vanha puhelinnumerosi ja uusi puhelinnumerosi oikeisiin kenttiin. Varmista, että syötät numerot oikein, jotta vältyt virheiltä. Voit myös valita, haluatko siirtää viestihistoriasi uudelle puhelinnumerolle vai haluatko aloittaa puhtaalta pöydältä.

Vaihe 4: Kun olet syöttänyt tiedot, napauta "Vaihda numero" -painiketta. Whatsapp lähettää vahvistuskoodin uuteen puhelinnumeroosi tekstiviestinä. Syötä koodi oikeaan kenttään, kun pyydetään.

Näiden vaiheiden avulla voit helposti vaihtaa puhelinnumerosi Whatsappissa ja jatkaa keskustelujasi uuden numeron avulla. Muista kertoa myös yhteystietomuutoksesta ystävillesi, jotta he voivat päivittää numerosi omiin yhteystietoihinsa.

Johtopäätökset

Jos vaihdoimme puhelinnumeroa, joudumme tekemään tämän muutoksen myös WhatsAppissa, koska vain puhelinnumeron kautta yritys tunnistaa jo käyttämämme tilin "meidän"-säilytyksellä, myös siihen liittyvät chatit, viestit, puhelut ja kaikki muut. tiedot.
Jos toisaalta asennamme välittömästi WhatsApp-sovelluksen ja käytämme siinä uutta puhelinnumeroa, luomme uuden tilin ja menetämme mahdollisuuden siirtää vanhoja keskustelujamme.

Puhelinnumero on myös tärkeä palauta WhatsApp-varmuuskopio Google Driven tai iCloudin kautta, koska puhelimeen liitetyn numeron ja tilin ansiosta voimme palauttaa pääsyn tiliimme ja palauttaa välittömästi ystävien ja sukulaisten kanssa vaihdetut viestit ja valokuvat.

Toisessa oppaassa näimme myös kuinka palauttaa poistetut WhatsApp-viestit, hyödyntäen vähän aikaa sitten nähtyä varmuuskopiointimekanismia.

 

Indeksi
  1. SIM-kortin vaihto
  2. Vaihda WhatsApp-numero Androidissa
  3. Vaihda WhatsApp-numero iPhonessa
  4. Whatsapp numeron vaihto
  5. Whatsapp-viestien siirto uuteen numeroon
  6. Whatsapp puhelinnumeron vaihto
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up