Jos Gmail ei toimi tai avautuu virheellä, ratkaisu

Onko Gmail lakannut toimimasta tai ei halua avautua? Katsotaanpa, kuinka voit ratkaista yleisimmät Google-sähköpostipalvelun ongelmat

Gmail on yksi eniten käytetyistä verkkopalveluista ammatillisella ja henkilökohtaisella alalla myös lukuisten mukana olevien ominaisuuksien ansiosta, jotka kaikki ovat erittäin helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea ilmaisia. Juuri siksi, että miljoonat (tai miljardit) ihmiset käyttävät palvelua päivittäin verkossa, palvelulle omistetut Googlen palvelimet ovat tehokkaimpia ja reaktiivisimpia, jotta virheiden ja teknisten ongelmien riskit voidaan vähentää käytännössä nollaan.

Jos kohtaamme ongelman Gmailin kanssa, se on harvoin Googlen vika, mutta se löytyy selaimemme, sovelluksemme tai yhteytemme asetuksista. Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle Vianmääritys, kun Google ei toimi tai näyttää virheenjoten voit aloittaa välittömästi viestien lähettämisen ja vastaanottamisen tunnetuimmasta sähköpostipalvelusta.

1) Poista selaustiedot

Ensimmäinen Gmail-ongelmien ratkaisemiseen noudatettava vinkki on selaimen tai puhelimeen asennetun sovelluksen selaustietojen poistaminen, jotta välimuisti- tai vioittunut paikallistiedostoongelmat ratkaistaan ​​välittömästi.

Poistaaksesi selaustiedot tietokoneelta, avaa sillä hetkellä käytetty selain, avaa historianhallinta painamalla näppäimistön CTRL+SHIFT+DEL, valitse Alusta alkaen poistettavana ajanjaksona merkitsemme merkinnät pois Selaushistoria, Evästeet ja muut sivuston tiedot, Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot Ja Sivuston asetukset ja paina lopuksi Puhdas data poistaaksesi kaikki selaustiedot.

Jos ongelma esiintyy Gmail-sovelluksessa Androidille, voimme nopeasti poistaa selaustiedot ohjaamalla meidät polulle Asetukset -> Sovellukset -> Sovellusten hallintapainamalla sovellusta Gmailpaina alas Poista tiedot ja jatkamme Poista kaikki tiedot poistaa sovellukseen liittyvät tiedot; Kun seuraavan kerran käynnistät sovelluksen, sinulta kysytään uudelleen, mitä tiliä sovelluksessa käytetään, mikä palauttaa oikean toiminnan.

2) Testaa Gmailia incognito-tilassa

Toinen erittäin tehokas temppu Gmail-yhteysongelmien ratkaisemiseksi on incognito-tilan tai yksityisen tilan käyttö, joka on läsnä kaikissa nykyaikaisissa selaimissa. PC:llä, jossa on Google Chrome, voit aktivoida incognito-tilan avaamalla selaimen ja painamalla näppäinyhdistelmää CTRL+SHIFT+N; avaamme uudessa ikkunassa Gmail-sivustokirjaudumme sisään tunnuksillamme ja varmistamme, että sivusto toimii täydellisesti eikä aiheuta ongelmia.

Saat lisätietoja lukemalla perusteellisen analyysimme aiheesta incognito-selauksen käyttäminen (Chrome, Firefox, Edge, Safari).

3) Käytä toista selainta

Jos edes incognito-tila ei ole ratkaissut Gmailiin liittyviä ongelmia, kannattaa ehkä yrittää avata Gmail-sivusto toisella selaimella. Löydämme myös Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä Microsoft Edgenopea ja moderni selain, joka perustuu Kromi pystyy tarjoamaan hyvin samanlaisen suorituskyvyn kuin Google Chrome.

Vaihtoehtoisesti voimme asentaa selaimet Windowsiin Mozilla Firefox, Ooppera, Vivaldi Ja Maxthonkaikki voimassa olevat vaihtoehdot Google Chromelle ja saatavilla myös mobiiliversiona (ladattavissa suoraan Android- ja iOS-kaupoista).

Edelleen selainteemalla voimme lukea oppaamme uusia vaihtoehtoisia selaimia Chromelle ja Firefoxille, erilaisia ​​ja kokeilemisen arvoisia.

4) Tarkista Internet-yhteytesi

Joissain tapauksissa virheen aiheuttaa Internet-yhteytemme, joka toimii tai esittää virheitä, joita on vaikea havaita. Ratkaistaksesi loistavasti kaikki tunnetuimmat Internet-yhteyden ongelmat, suosittelemme, että luet seuraavat oppaat peräkkäin:

Noudattamalla käytössä olevaan käyttöjärjestelmään perustuvia oppaita meidän pitäisi pystyä ratkaisemaan Gmailiin liittyvät yhteysvirheet ja äärimmäisissä tapauksissa edetä verkkoasetusten ja yhteyden muodostamiseen käytetyn modeemin asetusten täydelliseen nollaukseen.

Silti yhteyksien näkökulmasta älkäämme aliarvioiko tietyntyyppiseen verkkoon liittyviä ongelmia: jos ongelma ilmenee Wi-Fi-verkon alla, yritämme käyttää Ethernet-yhteyttä (tietokoneessa) tai matkapuhelindataverkkoyhteyttä (älypuhelimessa) nähdäksemme, toimiiko Gmail.

Jos verkko-ongelmia ilmenee vain Wi-Fi-yhteydessä, yritä käyttää sitä Modeemin 5 GHz verkko tai muodostaa yhteyden a Wi-Fi Mesh -tyyppinen kantaman laajentaja signaalin kantaman lisäämiseksi.

5) Käytämmekö VPN:ää?

Toinen tietokoneellamme tai mobiililaitteellamme suoritettava tarkistus on a Aktiivinen VPN-yhteys. The VPN-yhteydet Niiden avulla voimme suojata Internet-selailua ja anonymisoida IP-osoitteemme, mutta usein Google "kieltää" VPN-palveluiden käyttämät osoitteet, mikä tekee palveluihin pääsyn mahdottomaksi ilman CAPTCHA-koodeja tai lisäturvakoodeja.

Tästä syystä Suosittelemme poistamaan aktiivisen VPN:n käytöstä tietokoneellamme ja puhelimella/tabletilla ennen Gmail-palveluun pääsyä, jotta voimme välittömästi tunnistaa tilin omistajiksi ja välttää suurimman osan anonyymin IP-osoitteen käyttöön liittyvistä virheistä.

Johtopäätökset

Gmail on vakaa ja luotettava palvelu, ja sen pitkän käyttöiän aikana esiintyy vain harvoja käyttökatkoja. Jos havaitsemme yhteysongelmia tai Gmail-ikkunassa näkyy virhe useimmissa tapauksissa ongelma koskee tietokonettamme tai yhteyttämme ja yllä olevan oppaan ohjeita noudattamalla pystymme ratkaisemaan kaikki ongelmat nopeasti.

Jos kaikki Googlen palvelut eivät toimi, voi olla syytä tarkistaa, onko sivustolla ongelmia vain meille vai kaikille käyttäjille maailmassa lukemalla oppaamme kuinka Tarkista, onko sivusto kaikkien tai vain meidän tavoitettavissa Älä viitsi kuinka pingata tietokoneita tai sivustoja ja mitä se tarkoittaa.

Indeksi
  1. 1) Poista selaustiedot
  2. 2) Testaa Gmailia incognito-tilassa
  3. 3) Käytä toista selainta
  4. 4) Tarkista Internet-yhteytesi
  5. 5) Käytämmekö VPN:ää?
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up