Kuinka tallentaa Whatsapp -valokuvat (vastaanotetut ja lähetetyt) niiden säilyttämiseksi

Voit tallentaa Whatsapp-keskusteluissa vastaanotetut ja lähetetyt valokuvat puhelimen galleriaan valitsemalla "Tallenna galleriaan" valokuvan asetuksista. Voit myös käyttää Google Kuvat -palvelua tallentaaksesi valokuvat pilveen automaattisen varmuuskopioinnin avulla.

Kuinka tallentaa Whatsapp -keskusteluissa vastaanotetut ja lähetetyt valokuvat, jotta ne pysyvät puhelimen galleriassa / rullassa (iPhone tai Android)

Kun olet ottanut monia valokuvia ja jakanut ne suoraan WhatsAppissa, olisi hyvä tallentaa ne galleriaan, jotta voit nähdä ne päävalokuvasovelluksesta avaamatta välttämättä sitä keskustelua WhatsAppissa. Itse asiassa sovelluksen sisältämää kameraa käytettäessä ei sanota, että ne tallennetaan myös puhelimeen ja että ne voivat hyvinkin olla pois automaattisesta varmuuskopioinnista (esimerkiksi Google -valokuvien kautta).

Tämä edellyttää vastaanotettujen ja lähetettyjen valokuvien tallentamistaunohtamatta, että WhatsAppiin kerääntyy paljon valokuvia ja roskapostikuvia eri kaveriryhmistä, ja voimme tallentaa ne hyvin valokuvan varmuuskopioon, jotta voimme vapauttaa paljon puhelimen sisäistä muistia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaikki temput ja menetelmät WhatsApp -valokuvien tallentamiseksi suoraan puhelingalleriaan ja jatka sitten niiden automaattista varmuuskopiointia, jotta voit käyttää niitä myös tietokoneelta ja tallentaa ne pilveen.

Ota valokuvien näkyvyys käyttöön galleriassa

Ensimmäinen vaihe on varmistaa, että WhatsApp -keskusteluissa olevat valokuvat sisältyvät puhelingalleriaan, eli niillä on oma kansio järjestelmän muistissa (synkronoidaan myöhemmin valitsemasi varmuuskopiointipalvelun kanssa).

Aktivoi tämä toiminto avaamalla WhatsApp -sovellus Android -puhelimellamme, painamalla oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä ja painamalla kohdetta asetukset, mennään valikkoon Chat ja käynnistä kohteen vieressä oleva kytkin Median näkyvyys.

Jos meillä on iPhone, voimme aktivoida saman toiminnon avaamalla WhatsApp -sovelluksen, joka vie meidät valikon alareunaan asetukset, paina uudelleen valikkoa Chat ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Tallenna Camera Rolliin.

Näin tekemällä kaikki ryhmään lisäämämme tai muilta käyttäjiltä saamamme valokuvat tallennetaan galleriaan. estääksesi muistin täyttymisen nopeasti, avaamme niiden ryhmien tai ihmisten chatit, joiden valokuvia emme halua tallentaa, paina ryhmän nimeä tai yhteystiedon nimeä / numeroa, paina valikosta Median näkyvyys ja aseta se Ei; iPhonessa menettely on hyvin samanlainen, vaihda vain ääni Tallenna kameran rullaan -> Ei koskaan chat -asetusten avaamisen jälkeen.

Ota automaattinen varmuuskopiointi käyttöön

Nyt kun valokuvat näkyvät galleriassa, meidän tarvitsee vain asentaa puhelimeen automaattinen valokuvien tallennussovellus, kuten Google -kuvat, joka on edelleen yksi parhaista palveluista valokuvien varmuuskopioimiseksi (vaikka se ei olisi enää rajoittamaton) kerran oli).

Jos haluat lisätä WhatsApp -kuvia varmuuskopioon, avaa Google Kuvat -sovellus puhelimessamme (Android tai iPhone), napsauta profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa, napsauta Ota varmuuskopiointi käyttöön, paina uudelleen valikon kohtaa nimeltä Varmuuskopioida ja valitse kansio alareunasta WhatsApp -kuvat varmuuskopioon lisättävien kuvien joukossa.

 

Täysin automaattisella tavalla WhatsApp -valokuvat tallennetaan Google -pilveen, valmis katseltavaksi tietokoneellasi tai muulla yhteensopivalla laitteella. Google -kuvien sijasta voimme tietysti käyttää mitä tahansa muuta pilvisovellusta, jonka avulla voit valita tallennettavat kansiot. toisessa artikkelissa, parhaat ilmaiset verkkopalvelut valokuvien tallentamiseen.

Vaihtoehtoinen varmuuskopio valokuvista

Vaihtoehtona pilvisovelluksille voimme tallentaa WhatsApp -valokuvia käyttämälläautomaattinen synkronointisovellus. Tämän tyyppiset sovellukset synkronoivat minkä tahansa puhelimesi kansion a pilvikansio tai yhden kanssa mikä tahansa etäkansio (FTP, WebDAV, NAS jne.), joten voit olla varma, että tallennat kaikki WhatsApp -valokuvat turvalliseen paikkaan.

Android -puhelimissa paras sovellus, jota voimme käyttää tähän tarkoitukseen, on Automaattinen synkronointi, saatavana eri versioina sen pilvityypin mukaan, johon haluamme synkronoida kansion. Lataamalla oikean sovelluksen voimme synkronoida kansion WhatsApp -kuvat minkä tahansa kansion kanssa OneDrivessa, Google Drivessa, Dropboxissa ja etäsijainneissa.

Puhuimme tästä mielenkiintoisesta sovelluksesta artikkelissa synkronointisovelluksia ja artikkelista, joka on omistettu tapoja tallentaa puhelimen valokuvat tietokoneelle.

Molemmissa on synkronointisovellus Android kuin päällä iPhone Ja Resilio Sync, erittäin yksinkertainen P2P -synkronointisovellus, joka voidaan asentaa jopa kansioiden synkronointi tietokoneeseen ja tietokoneesta.

Whatsapp kuvien tallennus

Whatsapp kuvien tallennus on tärkeä askel varmistettaessa, että kaikki vastaanotetut ja lähetetyt valokuvat säilyvät turvassa ja ovat helposti saatavilla. Whatsapp tarjoaa useita tapoja tallentaa kuvia, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan menetelmän.

Yksi tapa tallentaa Whatsapp-kuvia on ladata ne puhelimesi galleriaan. Voit tehdä tämän avaamalla Whatsappin ja siirtymällä valokuvaan, jonka haluat tallentaa. Napauta valokuvaa ja valitse sitten vaihtoehto "Tallenna galleriaan". Kuvat tallennetaan automaattisesti puhelimesi galleriaan, josta voit helposti löytää ne myöhemmin.

Toinen tapa tallentaa Whatsapp-kuvia on käyttää Whatsappin varmuuskopiointitoimintoa. Varmuuskopioinnin avulla voit tallentaa kaikki keskustelut, mukaan lukien vastaanotetut ja lähetetyt valokuvat. Voit tehdä tämän siirtymällä Whatsappin asetuksiin ja valitsemalla "Chats". Valitse sitten "Chat-varmuuskopiointi" ja napauta "Varmuuskopioi nyt". Tämä tallentaa kaikki valokuvat pilvipalveluun, josta voit palauttaa ne tarvittaessa.

Kolmas tapa tallentaa Whatsapp-kuvia on käyttää ulkoista tiedostojenhallintaa. Voit ladata erilaisia tiedostojenhallintaohjelmia puhelimeesi ja käyttää niitä tallentaaksesi valokuvat haluamaasi kansioon. Tämä antaa sinulle enemmän hallintaa tallennettujen kuvien sijainnista ja organisaatiosta.

Olipa valitsemasi tapa tallentaa Whatsapp-kuvia mikä tahansa, on tärkeää varmistaa, että sinulla on riittävästi tallennustilaa puhelimessasi. Jos tallennustilaa on vähän, voit harkita valokuvien siirtämistä tietokoneelle tai pilvipalveluun vapauttaaksesi tilaa puhelimessasi. Näin voit jatkaa valokuvien tallentamista ja säilyttämistä Whatsappissa ilman rajoituksia.

Whatsapp-kuvien tallennus google kuviin

Yksi tapa tallentaa Whatsapp-valokuvat on käyttää Google Kuvat -palvelua. Google Kuvat tarjoaa ilmaista tallennustilaa valokuville ja videoille, joten se on hyvä vaihtoehto kuvien säilyttämiseksi. Voit ladata Whatsapp-valokuvat Google Kuvat -sovelluksella tai selaimen kautta tietokoneella.

Ensimmäiseksi sinun on asennettava Google Kuvat -sovellus puhelimeesi. Voit ladata sovelluksen Google Playsta tai App Storesta. Kun sovellus on asennettu, avaa se ja kirjaudu sisään Google-tilillesi.

Kun olet kirjautunut sisään, avaa Whatsapp ja siirry valokuvaan, jonka haluat tallentaa. Napauta valokuvaa pitkään ja valitse sitten "Jaa" tai "Lähetä" -vaihtoehto. Valitse Google Kuvat -sovellus ja odota, kunnes kuva ladataan. Voit myös valita useita kuvia kerrallaan lähettääksesi ne Google Kuvat -sovellukseen.

Kun kuvat on ladattu Google Kuvat -sovellukseen, ne tallennetaan automaattisesti Google-tilillesi. Voit käyttää kuvia milloin tahansa kirjautumalla sisään Google Kuvat -sovellukseen tai avaa ne tietokoneella Google Kuvat -sivustolla. Kuvat säilyvät turvassa ja voit ladata ne takaisin puhelimeesi tai jakaa niitä helposti muiden kanssa.

Tämä on kätevä tapa tallentaa Whatsapp-valokuvia ja varmistaa, että ne säilyvät turvassa. Google Kuvat tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää kuvat albumeihin ja tehdä niistä automaattisia varmuuskopioita, joten voit pitää kokoelmasi järjestyksessä ja suojattuna.

Päätelmät

Edellä esitetyt ovat parhaita tapoja menettää edes valokuva niistä, jotka on jaettu WhatsApp -keskusteluissa, aktivoimalla gallerianäyttö ja ottamalla käyttöön täysin automaattinen varmuuskopiointijärjestelmä. Konfiguroinnin jälkeen meidän on vain varmistettava, että pilvisovellukset tai synkronointisovellukset ovat aina aktiivisia muistissa ja mahdollistavat aina synkronoinnin sekä Wi-Fi-verkossa että mobiilidataverkossa (kaikki meille tarjoamamme Giga todella vaikea saada ne valmiiksi kuvien syyttämiseksi!).

Toisessa oppaassa olemme nähneet kuinka tallentaa tilan kuvia Whatsappiin; Jos sen sijaan olemme vahingossa menettäneet joitain valokuvia, joita ei ole synkronoitu pilven kanssa, voimme lukea omamme opas kuvien palauttamiseen WhatsAppissa, jotta voimme kokeilla kaikkia mahdollisia tapoja saada takaisin rakastamamme valokuvat.

a voi nauhoittaa.

Miten ladata WhatsApp tietokoneelle?

Lataa WhatsApp työpöytätietokoneelle seuraavasti: 1. Avaa työpöytäselaimesi ja siirry osoitteeseen https://www.whatsapp.com/download. 2. Lataa WhatsApp-sovellus tietokoneellesi valitsemalla sopiva versio (Windows tai Mac). 3. Kun sovellus on ladattu, avaa se ja avaa puhelimesi WhatsApp-sovellus. 4. Etsi puhelimen WhatsApp-sovelluksen asetuksista 'WhatsApp Web' -valikko. 5. Skannaa QR-koodi työpöytäsovelluksesta puhelimen WhatsApp-sovelluksella. 6. Nyt WhatsApp on ladattu ja valmis käytettäväksi työpöytätietokoneellasi.

Miten tallentaa WhatsApp keskustelut?

Voit tallentaa WhatsApp-keskustelut helposti Androidilla seuraavasti: 1. Avaa WhatsApp-sovellus 2. Napauta valikkopainiketta ja valitse Asetukset 3. Etsi vaihtoehto Keskustelut ja sen alta valikko Varmuuskopiointi 4. Kirjaudu Google-tilillesi, johon haluat tallentaa varmuuskopion 5. Valitse Varmuuskopioi ja odota, että prosessi on valmis. Tällä tavoin saat talteen kaikki WhatsApp-keskustelut Android-laitteellasi.

Mihin WhatsApp tallentaa kuvat?

WhatsApp tallentaa vastaanottamasi kuvat automaattisesti puhelimen kuvakirjastoon.

Indeksi
 1. Ota valokuvien näkyvyys käyttöön galleriassa
 2. Ota automaattinen varmuuskopiointi käyttöön
 3. Vaihtoehtoinen varmuuskopio valokuvista
 4. Whatsapp kuvien tallennus
 5. Whatsapp-kuvien tallennus google kuviin
  1. Päätelmät
  2. Miten ladata WhatsApp tietokoneelle?
  3. Miten tallentaa WhatsApp keskustelut?
  4. Mihin WhatsApp tallentaa kuvat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up