Kuinka tehdä (tai ostaa) kannettava älypuhelimen projektori

Haluammeko siirtää elokuvat älypuhelimesta valkoiselle seinälle kuin elokuvateatterissa? Katsotaanpa, kuinka tehdä kannettava projektori.

Projektorilla on mahdollista katsella elokuvia, joilla on kotiteatterivaikutus. Meidän tarvitsee vain varustaa valkoinen seinä, laittaa matto, luoda sopiva pehmeä valo ja nauttia suosikki TV-sarjoistamme ja elokuvistamme, joilla on paljon houkuttelevampi vaikutus. kuin tavalliset televisiot. Huippuluokan projektorit ovat kuitenkin kalliita, eikä niitä tuskin voida asentaa kotiin korvaamaan hyvää seuraavan sukupolven älytelevisiota.

Kun haluamme kokea projektorin tunteen ostamatta huippuluokan projektoria, esim. Toista elokuvaefekti Kotona ja lomalla, kun menet telttailuun tai muissa tilanteissa, olet löytänyt oikean oppaan: tässä näytämme sinulle paitsi kannettavat projektorit, joita voimme ostaa, myös Kuinka luoda kannettava projektori älypuhelimellasiJoten voit katsella elokuvia ja videoita milloin tahansa kuin olisit elokuvissa, vaikka emme olisikaan kotona tai puutarhassa (loppujen lopuksi valkoinen seinä tai näyttö riittää kuvien heijastamiseen).

Kuinka käyttää kannettavaa projektoria älypuhelimesi kanssa

Ensinnäkin meidän on erotettava markkinoilla olevat kannettavat projektorityypit, joita voidaan käyttää älypuhelimien kanssa. Ensimmäisen tyyppinen projektori luo eräänlaisen "pimeän huoneen" johon älypuhelin on tarkoitus asettaa ja joka heijastaa peilijärjestelmän ansiosta näytön kuvan valonsäteelle siten, että se näkyy seinällä tai valkoisella arkilla; Toinen tyyppi näyttää aidolta miniprojektorilta (Varustettu HDMI: llä tai langattomalla yhteydellä Chromecastin kanssa), sopii videoiden siirtämiseen älypuhelimesta näyttöön tai valkoiselle seinälle tarvitsematta luoda uudelleen pimeää tilaa. Tietysti yhden tai toisen valitseminen riippuu myös siitä, milloin olemme valmiita käyttämään, ja laadusta, jonka haluamme saavuttaa.

DIY älypuhelimen projektori

Halvimmat ja helppokäyttöisimmät mallit ovat sisäänrakennetut projektorit, joissa on usein yksinkertainen pahvilaatikko, johon älypuhelin voidaan sijoittaa. Videon laatu ei tietenkään ole kovin hyvä.Mutta on enemmän kuin tarpeeksi, jos sinulla on elokuva tai TV-sarjan jakso pienellä seinällä, vaikka olisimme kaukana kotoa.

Löydät ne Amazonista kannettavat pahviprojektorit Valmis, jonka pitäisi palauttaa elokuvatehoste nopeasti. Nämä työskentelevät sijoittamalla älypuhelimesi siihen (näytön ollessa linssin suuntaan ja suuntaan) ja suuntaamalla valonsäteen seinälle tai valmiille valkoiselle arkille.

Ottaen huomioon tämän laatikon rakentavan yksinkertaisuuden Voit helposti rakentaa sen itse kotona, Täydellinen Art Attack -tyyli! Tässä olemme keränneet kaikki komponentit, joita tarvitaan kannettavan kotiprojektorin uudelleenrakentamiseen:

Saatuamme kaiken tarvitsemamme leikkaamme heti suurennuslasin kahvan, leikkaamme yhden pahvin kapeista reunoista suurennuslasina, kiinnitämme sen kuumalla liimalla ja siirrymme älypuhelimen pidikkeen luomiseen. että pitäisi pysyä paikallaan laatikossa. Jos emme ole koskaan olleet suuria asiantuntijoita kädentaidossa ja kodin parantamisen taiteessa Kutsumme sinut katsomaan yhtä YouTube-videoita miten tehdä kotitekoinen projektori, jotta sinulla on selkeä käsitys noudatettavista vaiheista ja mitä tehdä oikean tarkkuuden saamiseksi ja kuvien tarkentamiseksi.

Osta kannettava mini-älypuhelimen projektori

Eikö meillä ole aikaa tuhlata taiteellisiin hyökkäyksiin tai pahvilaatikoihin? Haluammeko saavuttaa ainakin ennusteen hyväksyttävän laadun? Siinä tapauksessa meidän on panostettava Taskuprojektorit tai Miniprojektoritolla yhdistettynä älypuhelimeemme kaapelin tai WiFi: n kautta ja toimimaan tavallisena projektorina.

Ensimmäinen malli, jota suosittelemme sinulle, on tämä VANKYO Leisure 430 -projektori, saatavana Amazonilta alle 80 eurolla.

Projektorilla on natiivi Full HD 1080p -resoluutio, 1000 luxin kirkkaus ja 1000: 1 kontrastisuhde, HDMI-liitäntä, VGA-liitäntä, USB-liitäntä, microSD-tuki ja sähköinen tuki USB: n kautta (voimme yhdistää samanaikaisesti virtapankkiin, älypuhelimeen tai älypuhelimen perustamisaika). PC virtalähteeseen).

Taloudellisempi kannettava projektori, joka on täydellinen lahja lapsille elokuvan vaikutuksen luomiseen kotona tai leirintäalueella Vamvo-projektori, saatavana Amazonilta alle 60 eurolla. Se on todellinen kannettava projektori, joka tukee videoiden suoratoistoa älypuhelimesta kaapelin (USB-C - HDMI) tai Wi-Fi-yhteyden kautta Chromecastin kautta.

Jos etsimme erittäin pienikokoista projektoria, suosittelemme katsomaan projektoria OTHA D05E, saatavana Amazonilta alle 200 eurolla.

Tässä projektorissa on LED-valaistusjärjestelmä, jonka mitat ovat 147,4 x 80,6 x 18,5 mm, paino 205 g, alkuperäinen resoluutio 480 P, kontrastisuhde 2000: 1, HDMI-liitäntä, USB-portti, ääniliitännät, sisäänrakennettu ladattava akku ja kosketusohjaimet laitteen takaosassa (äänenvoimakkuus, toisto, kosketuspaneeli).

Haluammeko langattoman projektorin, joka on varustettu ja toistettavissa ilman älypuhelimen apua? Siinä tapauksessa suosittelemme, että katsot Artlii Play -projektori, saatavana Amazonilta alle 300 €.

Tämä projektori tarjoaa 1280 x 720 pikselin tarkkuuden, kontrastisuhteen 3000: 1, LED-taustavalon, integroidun Android 9.0 -käyttöjärjestelmän, Wi-Fi-yhteyden, Bluetooth-yhteyden ja esiasennetut sovellukset suosituimmista suoratoistopalveluista ( Disney +), Netflix jne.) Ja mahdollisuus asentaa muita sovelluksia Android Storesta.

Päätelmät

Vaikka emme voi täysin korvata hyvää 50 tuuman älytelevisio- tai elokuvakokemusta, näiden pienten projektorien avulla lapset voivat katsella sarjakuvia makuuhuoneessa tai ulkona ystävien kanssa - vain avata pystysuora seinä, katto tai suojapeite, jota on helppo käyttää ilmoitus. Ilmeisesti aikuisten tekemät "taidehyökkäykset", koska vaarallisia esineitä on niin paljon! Päinvastoin, jos haluat tehokkaan ja korkealaatuisen projektorin heti, valitse yksi tarjolla olevista malleista.

Jos etsimme todellisia olohuoneen projektoreita, suosittelemme lukemaan oppaamme Kuinka käyttää projektoria kotona. Jos päinvastoin haluamme heijastaa Windows 10 -tietokoneen näytön, suosittelemme, että luet artikkeli Projisoi Windows 10 televisioon Miracastilla (langaton yhteys näyttöön).

Indeksi
  1. Kuinka käyttää kannettavaa projektoria älypuhelimesi kanssa
    1. DIY älypuhelimen projektori
  2. Osta kannettava mini-älypuhelimen projektori
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up