Kuinka tehdä verkkosivustosta näytönsäästäjä Mac-tietokoneellesi

Vaikka verkkosivuston muuttaminen Macin työpöydän taustakuvaksi on ollut mahdollista, sinulla on nyt tapa muuttaa suosikkisivustosi näytönsäästäjäksi. Näin voit nähdä suosikkisivustosi Macin näytöllä, kun näytönsäästäjä aktivoituu.

On useita syitä, miksi haluat käyttää verkkosivustoa näytönsäästäjänä. Hyvä asia on, että verkkosivuston määrittäminen näytönsäästäjäksi on helpompaa kuin luulet.

Verkkosivuston muuttaminen näytönsäästäjäksi

Tehtävän suorittamiseksi tarvitset ilmaisen sovelluksen nimeltä WebViewScreenSaver. Kuten nimestä voi päätellä, sen avulla voit katsella verkkoa tavallisen näytönsäästäjäsi sijaan.

1. Lataa WebViewScreenSaver ja tallenna se Mac-tietokoneellesi. Kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa ja sen sisältö puretaan. Kaksoisnapsauta purettua tiedostoa, ja saat seuraavan kehotteen, joka kysyy, kenelle käyttäjille haluat asentaa näytönsäästäjän.

Voit valita joko itsesi tai kaikki Macin käyttäjät. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto ja napsauta "Asenna".

2. Kun näytönsäästäjä on asennettu, sinut ohjataan automaattisesti näytönsäästäjät-paneeliin. Jos et ole, napsauta Apple-logoa näytön vasemmassa yläkulmassa, valitse "Järjestelmäasetukset..." ja sitten "Desktop & Screen Saver" ja napsauta sitten "Screen Saver" -välilehteä.

3. Napsauta äskettäin asennettua näytönsäästäjää, jonka nimi on "WebViewScreenSaver", ja napsauta sitten "Screen Saver Options..." -painiketta muokataksesi näytönsäästäjää.

4. Seuraavassa näytössä voit kirjoittaa luettelon URL-osoitteista, jotka haluat näkyvän näytönsäästäjänä.

Voit lisätä URL-osoitteen napsauttamalla painiketta, jossa lukee "Lisää URL-osoite".

5. Oletusarvoisesti se lisää Googlen kotisivun URL-osoitteeksi. Muokkaa sitä valitsemallasi URL-osoitteella valitsemalla se ja painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.

Kirjoita uusi URL-osoite ja tallenna se painamalla Enter-näppäintä.

6. Voit myös määrittää näytönsäästäjän ajan sekunteina tietylle URL-osoitteelle napsauttamalla Sekunnit-saraketta.

7. Kun olet lisännyt niin monta URL-osoitetta kuin haluat, sulje valintaikkuna napsauttamalla "Sulje"-painiketta.

8. Jos haluat esikatsella näytönsäästäjää, voit tehdä sen napsauttamalla Esikatselu näytönsäästäjä-välilehdellä.

Johtopäätös

Jos olet aina halunnut asettaa tuon kauniin näköisen verkkosivuston Mac-tietokoneesi näytönsäästäjäksi, sinulla on nyt tapa tehdä se tämän ilmaisen sovelluksen avulla.

Indeksi
  1. Verkkosivuston muuttaminen näytönsäästäjäksi
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up