Kuinka tunnistaa vääriä arvosteluja Amazonissa

Amazon on täynnä vääriä arvosteluja monista tuotteista, usein kiinalaisista. Katsotaan kuinka tunnistaa ne tehokkaasti

Amazon on suuren osan menestyksestään velkaa tuotearvosteluille: kaikki tietyn tuotteen ostaneet käyttäjät voivat jättää yksinkertaisen arvioivan arvostelun (1-5 tähteä) ja koristella sitä kirjallinen arvostelu, usein myös korreloi valokuvien ja videoiden kanssa. Valitettavasti jopa arvostelujen alalla löydämme epärehellisiä ihmisiä: jotkut myyjät käyttävät itse asiassa väärennettyjä arvioijia tai palkitsevat asiakkaita ilmaisilla vempaimilla, jos he antavat "väärennetyt 5 tähteä" juuri ostamalleen tuotteelle.

Miten tunnistaa vääriä arvosteluja tietystä tuotteesta? Se ei ole helppoa, mutta voimme yrittää tunnistaa ne lukemalla alla olevat ehdotukset, jotta voimme itse tunnistaa Amazonin väärennetyt arvostelut.

Indeksi
  1. Tarkista arvioijien luotettavuus
  2. Analysoi negatiivisia arvosteluja
  3. Analysoi arvostelujen muotoa ja sisältöä
  4. Kiinnitä huomiota tuotteiden hintaan

Tarkista arvioijien luotettavuus

Ensimmäinen ehdotus, jonka voimme välittömästi toteuttaa, on varmistaa 5 tähteä antaneiden myyjien luotettavuus. Avattuamme kiinnostavan tuotteen sivun, painamme jo annettua äänimäärää (välittömästi tuotteen nimen alla) ja pidempiä ja tarkempia arvioita varten tarkistamme löytyykö luotettavuusbanneri.

Jos löydämme bannerin kuten ENSIMMÄISET 1000 TARKASTELIJAA, ENSIMMÄISET 500 TARKASTELIJAA tai vastaava, meillä on edessämme käyttäjä, joka ostaa hyvin usein Amazonista ja tekee yksityiskohtaisia ​​tuotearvioita: voimme luottaa heidän arvosteluihinsa melkein silmät kiinni, koska monet näistä arvioijista välittävät asemastaan ​​eivätkä halua menettää sitä.

Tämä ei tarkoita, että kaikki muut arvostelut olisivat väärennettyjä tai että ei olisi mahdollista löytää erittäin aktiivista, mutta "petollista" arvostelijaa, mutta on epätodennäköistä, että käyttäjä, jolle maksetaan arvosteluista (tai joka julkaisee vääriä arvosteluja provisioita tai lahjoja vastaan ) on tämäntyyppinen aktiivinen banneri hänen nimensä vieressä.

Analysoi negatiivisia arvosteluja

Yllä olevan ehdotuksen mukaisesti siirrymme tällä kertaa osioon negatiiviset arvostelut, joissa arvostelijat antavat 2 tai 1 tähden. Tällä alalla meillä ei koskaan tule olemaan maksullisia käyttäjiä (tai ainakin he ovat erittäin harvinaisia), mutta meidän on oltava varovaisia, ettemme kohtaa arvosteluja käyttäjiltä, ​​jotka eivät täysin ymmärtäneet tuotetta tai eivät pitäneet siitä eri syistä (toimitus jne.) .).

Ymmärtää, onko tuote todella sen arvoinen Tarkistamme kaikki negatiiviset arvostelut etsimällä käyttäjiä luotettavien bannerien kanssa. Jos luotettava käyttäjä on jättänyt negatiivisen arvion, joka perustelee sen valokuvilla, todellisilla todisteilla ja videoilla arvostelullasi on enemmän painoarvoa kuin 100 tai 500 valepositiivisella arvostelulla ostanut myyjältä nostaakseen hänen tuotteensa arvosanaa.

Analysoi arvostelujen muotoa ja sisältöä

Jos valitulla tuotteella on vielä vähän arvosteluja (alle 500) eikä luotettavia arvioijia ole, meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota arvostelun muotoon ja sisältöön. Tilatut väärennetyt arvostelut sisältävät usein a hyvin yksinkertainen italialainen teksti, täynnä virheitä tai yksinkertaistuksia saada heti epäilemään Google-kääntäjän käyttöä.

Jos törmäämme johonkin näistä arvosteluista, emme usein löydä siihen liittyviä valokuvia tai muita yksityiskohtia, vaikka kirjoitus puuttuu Vahvistettu ostos. Vaikka emme voi olla 100% varmoja, voimme hyvällä varmuudella sanoa, että arvostelu on väärä, koska myyjä itse on tuottanut sen lisätäkseen huonon tuotteen myyntiä.

Kiinnitä huomiota tuotteiden hintaan

Vaikka vääriä arvosteluja voi esiintyä missä tahansa tuotteessa, useimmissa tapauksissa i Tuotteet, jotka ovat täynnä vääriä arvosteluja, ovat alle 100 €. Tämä on mahdollista, koska tästä hintaluokasta löydämme kaikenlaisia ​​esineitä, erittäin halpoja ja kaikkien ulottuvilla (ei ole väärin sanoa, että ne ovat Amazonin myydyimmät tuotteet).

Uusi myyjä, joka haluaa viedä halvan tuotteensa, laittaa sen laskuun useita vääriä arvosteluja, joka on saatu tähän tarkoitukseen maksettujen rikoskumppanien väärennetyillä tileillä. Tällä tavalla jopa äskettäin markkinoille tuodulla tuotteella on vähintään 100 tai 200 positiivista arvostelua, mikä pakottaa tietämättömät käyttäjät ostamaan.

Tämän tyyppisen huijauksen välttämiseksi analysoimme kohteen hintaa laajennuksella kuten Pidä ja tuotesivun avaamisen jälkeen rullaamme kunnes löydämme hintakaavion, jotta voimme analysoida kuinka kauan tuote on ollut myynnissä.

Yleisenä sääntönä tuote, joka on ollut myynnissä vähintään vuoden ja jolla on yhteensä vähintään 2000 arvostelua voidaan arvioida kriteereillä, koska kaikki väärennetyt tai ostetut arvostelut korvataan rehellisten käyttäjien todellisilla arvosteluilla tai käyttäjillä, joilla on luotettavuusbanneri.

Johtopäätökset

Väärennettyjen arvostelujen väistäminen Amazonissa on todellinen saavutus, koska ne näkyvät usein heti positiivisten arvostelujen luettelon kärjessä ja voivat pettää tarkkaavaisimmankin silmän. Noudattamalla yllä annettuja neuvoja voimme arvioida kunkin tuotteen arvosteluja paljon kriittisemmällä silmällä, antamalla oikea painoarvo historiallisten ja luotettavien käyttäjien arvosteluille ja jättämättä huomiotta yksinkertaiset, huonosti kirjoitetut ja ilman valokuvaa tai valokuvaa video .

Voimme myös lukea oppaamme, jotta voisimme tulla todellisiksi Amazon-ostojen asiantuntijoiksi mukavuus ostaa kunnostettu (kunnostettu) ja edelleen temppuja ja salaisuuksia Amazon-ostoksia varten.

Jos emme pidä Amazonista, voimme heti kokeilla jotakin ai-oppaastamme löytyvistä vaihtoehdoista Amazonin kaltaiset verkkokaupat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up