Salaa tiedostosi CloudFoggerilla Windowsissa/Macissa

Onko sinulla huippusalaisia ​​tai arkaluonteisia tiedostoja, jotka haluat salata? Jos lataat tai synkronoit tiedostoja kolmannen osapuolen pilvitallennuspalveluihin, on suositeltavaa tehdä se turvallisuussyistä. CloudFoggerin avulla voit salata ja suojata tietosi ilmaiseksi. Vaikka voimme myös salata tiedostoja EFS for Windows -käyttäjille, tässä on toinen tapa tehdä se käyttämäsi järjestelmästä riippumatta. Lisäksi se on saatavana myös Android- ja iOS-laitteille.

CloudFogger ei salaa vain Dropbox-tiedostoja, vaan myös "Google Drive ja muut" virallisella verkkosivustolla kerrotulla tavalla. Se käyttää 256-AES-salausta (Advanced Encryption Standard), ja se on saatavilla Mac OS X- ja Windows-tietokoneissa.

1. Lataa CloudFogger ja asenna se.

2. Käynnistä sovellus, niin näet kolme vaihtoehtoa. Tässä opetusohjelmassa loin tilin käyttääkseni kaikkia ominaisuuksia.

3. Rekisteröinnin jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja sinua pyydetään vahvistamaan tilisi (sinulle annetaan linkki).

4. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään luomillasi tiedoilla.

Indeksi
  1. Kuinka se toimii?
  2. Dropboxin ja muiden tiedostojen salaaminen

Kuinka se toimii?

Huomautus: tässä opetusohjelmassa käytän Mac OS X v.10.10:tä.

CloudFogger on helppokäyttöinen, ja siinä on yksinkertaisia ​​ominaisuuksia; itse asiassa kuka tahansa voi käyttää sitä, eikä hänellä ole vaikeuksia selvittää, miten se toimii. Oletetaan, että haluat salata tiedoston.

Napsauta "Folder UP" tai etsi kansio -painiketta URL-palkin vieressä löytääksesi kansiot tai tiedostot, jotka haluat salata.

Muista, että et voi salata kansiota kerralla, kuten tein tässä opetusohjelmassa. Sinun on valittava tarkka asiakirja (.doc) tai esimerkiksi valokuva (.jpg). Kun valitsen heinäkuun kansion ja napsautan "Salaa" -painiketta, mitään ei tapahdu. Joten sinun on valittava tarkat tiedostot. Salaamme esimerkiksi yhden 500 Words per Day -tiedostostani, kuten alla näkyy.

Salatulla tiedostolla on dot-cfog-tunniste, joka on käytettävissä vain yksilöllisillä avaimilla tai CloudFogger-salauksenpurkuvaihtoehdolla.

Löysin kuitenkin kaksi varoitusta käyttäessäni Mac-versiota. Ensimmäinen on, että se on vielä beta-vaiheessa, ja koin muutamia häiriöitä navigoidessani sitä. Nimeämällä tiedoston takaisin alkuperäiseen tunnisteensa (poistamalla <.cfog>), voit avata tiedoston hetkessä ja sen salaus puretaan. Joten jos haluat katsoa, ​​miten se toimii Windowsissa, lataa asiakas, joka on vakaampi.

Tältä se näyttää Windowsissa (Windows 8.1 powered-computer). Kun käynnistät sen, se kehottaa lisäämään kansion, jonka haluat salata.

Ja kaikki tiedostot, jotka eivät sisälly polkuun; napsauta hiiren kakkospainikkeella, valitse CloudFogger ja valitse "Fogg-tiedosto

Se tukee myös tiedostojen jakamista, kun taas jokaisella tiedostolla on ainutlaatuinen avain salauksen purkamista varten.

Dropboxin ja muiden tiedostojen salaaminen

Kun olet asentanut CloudFoggerin, tiedostojen salaus on helppoa. Jos haluat salata Dropbox-tiedostosi, napsauta (+), niin se kehottaa lisäämään kansiot, jotka haluat suojata.

Napsauta "Suojaa toinen kansio" -vaihtoehtoa lisätäksesi polun (Google Drive, OneDrive tai paikalliset kansiot). Synkronointi- ja salausominaisuudet ovat automaattisia, kun lisäät pilvipalvelun.

Kerro meille mielipiteesi CloudFoggerista. Mitä muita ilmaisia ​​salaustyökaluja, joilla on samanlaisia ​​ominaisuuksia, käytät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up