Uuden kansion luominen Windows-tietokoneen työpöydälle (esimerkki)

Tänään aiomme nähdä kuinka luon uuden kansion Windows-tietokoneeni työpöydälle. Se on liian yksinkertainen prosessi, mutta samalla erittäin tarpeellinen pitääksemme kaiken järjestyksessä tietokoneellamme.

Windowsissa on suuri määrä erittäin hienoja ominaisuuksia ja temppuja jotka auttavat meitä parantamaan paitsi kokemustamme myös työskentelytapaamme.

Kaikkien tietokoneellamme olevien tiedostojen pitäminen järjestyksessä on välttämätöntä aikamme optimoimiseksi. Erityisesti niille ihmisille, joiden täytyy viettää paljon tunteja tietokoneen ääressä joko työn tai opiskelun vuoksi.

Muistiinpanojen luomisesta työpöydälle pikakuvakkeiden luomiseen tiedostojen hallintaan. On tärkeää, että jokainen tietokoneesi salaisuus on sinulle selvä, jotta voit työskennellä mukavammin ja organisoida itsesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Voimme myös etsiä tiedostoja niiden laajennuksen mukaan ja tehdä sen yleisellä tavalla tai tietystä kansiosta, mikä saattaa olla hyödyllistä tietää tulevaisuudessa.

Hieman alempana aiomme opettaa sinulle erittäin yksinkertaisella tavalla kuinka luodaan kansio Windowsin työpöydälleprosessi, joka auttaa myös luomaan kansioita käyttöjärjestelmän eri paikkoihin, koska se tehdään aina samalla tavalla.

Niille Mac-käyttäjille meillä on myös opetusohjelma, jotta he voivat oppia luomaan kansioita mahdollisimman nopeasti ja helposti. Joten aiomme nähdä nämä yksityiskohtaiset, nopeat ja yksinkertaiset opetusohjelmat, jotta tiedät nopeasti kuinka luoda kansioita.

Indeksi

  Kuinka tehdä kansio Windowsissa erittäin helposti ja nopeasti

  • Siirrymme Windowsin työpöydälle ja tyhjässä paikassa napsautamme hiiren oikealla painikkeella.
  • Näkyviin tulee kontekstivalikko, jossa on muutamia vaihtoehtoja. Menemme alas siihen, joka sanoo "Uusi”.
  • Näyttöön tulee uusi valikko, josta meidän on valittava "Uusi kansio”.
  • Seuraavaksi sinun on annettava sille nimi, voit valita haluamasi, vaikka siinä ei voi olla symboleja. Vain kirjaimet ja numerot.

  Voit tehdä tämän saman prosessin missä tahansa tietokoneessasi. Joko haluat luoda kansion työpöydälle tai jos haluat luoda kansion toiseen.

  Kuinka tehdä kansio Macissa sekunneissa

  • Avaa Finder-sovellus näytön alareunassa. Tämän jälkeen sinun on napsautettava "Arkisto”Ja näet valikon, joka tulee näkyviin.
  • Tässä valikossa sinun on napsautettava "Uusi kansio”Ja sen avulla voit luoda uuden kansion nykyiseen sijaintiin.
  • Toinen asia, jonka voit tehdä, on napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa luodaksesi kansion.
  • Kun olet luonut sen, voit kirjoittaa sille nimen. Muista, että et voi käyttää merkkejä, kuten ":" tai "?".

  Se ei ole ollenkaan monimutkaista luo kansio Windowsissa. On kuitenkin erittäin tärkeää, että osaat tehdä sen, koska tällä tavalla voit järjestää tiedostosi paremmin. Voitko kuvitella, että kaikki olisi työpöydälläsi? Epäilemättä voi olla melko kaoottista löytää siitä jotain.

  Jos sinulla on edelleen jonkinlainen epäilys kuinka luon uuden kansion Windows-tietokoneeni työpöydälle Muista, että voit jättää sen hieman alemmaksi kommenttiosiossa ja autamme sinua mielellämme kaikin mahdollisin tavoin.

  Samalla muista, että meillä on useita Windowsin opetusohjelmatlisäämme joka päivä uutta sisältöä sehowitisdone-sivustolle laajentaaksemme tietämystäsi Microsoft-käyttöjärjestelmästä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up