JAR-tiedoston suorittaminen tai avaaminen Windowsissa CMD:stä (esimerkki)

Useimmiten kysytyistä Windows-käyttöjärjestelmää koskevista kysymyksistä pyydetään apua JAR-tiedoston avaamiseen tietokoneessa. Koska yleisellä menetelmällä suurin osa ei voi tehdä sitä. Tänään puhumme JAR-tiedoston avaamisesta tai suorittamisesta Windowsissa CMD:stä tai komentokehotteesta.

JAR on laajennusmuoto yksinomaan ohjelmointikielen kehittämä Java, jotka ovat vain suoritettavia sovelluksia, joita voidaan käyttää tietokoneessa.

Samoin tämän laajennuksen avulla voidaan arkistoida tai kääntää ohjelmia, jotka on kehitetty tällä kielellä. Sen etuna on, että prosessin aikana ei katoa minkäänlaista tietoa.

JAR-tiedoston avaamiseen tarvitaan Java-tulkki asennettuna. Koska nämä ovat ainoita, jotka pystyvät suorittamaan tiedostojen kokoamisen ja siten käynnistämään tietyn ohjelman.

Windowsissa, suorita tämän tehtävän järjestys kautta CMD se on turvallisin ja tehokkain tapa saavuttaa se. On kuitenkin olemassa monia tapoja suorittaa tämäntyyppisiä tiedostoja.

Siksi, jos haluat oppia eri tavoista avata Java-kokoelmat Microsoftin käyttöjärjestelmän kautta, jatka tämän artikkelin lukemista.

Indeksi

  Ohjeet JAR-tiedoston avaamiseen komentokehotteella (CMD)

  Komentorivi tunnistetaan Windowsin pieneksi mustaksi ikkunaksi, jonka avulla voit syöttää "koodeja" tai komentoja tietyn kokoonpanon, tehtävän tai ohjelman suorittamiseksi.

  Mitä tulee Javaan, siitä on tullut kieli, joka on hiipinyt enemmistön joukkoon. Todennäköisesti jopa kaikilta osin liittyvät toiminnalliseen ja visuaaliseen kehittämiseen laitteista, konsoleista, datakeskuksista, Internetistä ja paljon muuta. Tällä kielellä on ollut suuri ero, koska se pystyy toimimaan helposti millä tahansa alustalla. Peitto Windows-käyttöjärjestelmistä, Mac OS:stä, ilmaisista ohjelmistoista, iOS:stä ja Androidista ilman ongelmia.

  Siksi tällaisen tiedoston suorittaminen ei ole ongelma käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, sillä selvästi tämä kieli on osa sitä.

  Askel askeleelta

  Kuten edellä mainittiin, komentokehote tai CMD antaa sinun tehdä asetuksia ja tilauksia tietokoneen ylläpitäjänä. JAR-tiedoston avaaminen on siis mahdollista siinä.

  Näppäinyhdistelmän kautta "Windows + X" Tietokoneen näytölle avautuu ikkuna, jossa voit valita tämän hyödyllisen tavan avataksesi sen "järjestelmänvalvojana".

  Java-kokoelmat voidaan avata kahdella tavalla: ensimmäinen on suora menetelmä, joka suoritetaan komennolla "java '-jar c: filepath.jar”.

  Selvästikin näkökohdat, kuten "C:" ja "Filepath.jar", on muutettava täsmälleen osoitteeksi, johon kokoelma on tallennettu, sekä nimeksi, jolla se on rekisteröity tietokoneeseen. Toinen menetelmä vaatii kaksi koodikehotetta. Tämä johtuu siitä, että merkinnät tehdään erikseen.

  Siksi aloita avaamalla tila, johon tiedosto on tallennettu komennolla "cd /'”, jota seuraa kansion osoite. Kirjoita sen jälkeen JAR-tiedoston nimi kohdassa "java '-jar tiedostonimi.jar”. "Enter"-näppäimen painaminen avaa sisällön automaattisesti. Tällä tavalla voit avata JAR-tiedoston Windowsissa CMD:stä.

  Muita tapoja avata JAR-tiedosto Windowsista

  Jos tiedostojen kokoaminen suoritetaan graafisesta ympäristöstä, sinun tarvitsee vain painaa Windowsin "Käynnistä" -painiketta päästäksesi "Windows" -osioon.

  Tietokoneen näytölle avautuvassa ikkunassa voit siirtyä tallennuspolulle, jossa JAR-tiedosto sijaitsee. Tämän jälkeen jatka kohtaan kaksoisnapsauta sitä ja suorita se automaattisesti.

  Toisaalta on mahdollista, että nämä koontiversiot on suoritettava selaimen kautta. Joten avataksesi sen sinun tarvitsee vain napsauttaa linkkiä, jotta se käynnistyy.

  Kehittäjän näkökulmasta voit tehdä tämäntyyppisiä laajennuksia varmistaaksesi, että tiedot ovat menossa ajaa ohjelman sisällä, se on suuri etu, jonka vain Java tarjoaa.

  Siksi, jos sinulla on jokin näistä laajennuksista tietokoneellasi, nyt tiedät, että niitä tarjotaan mukavasti Windowsin avulla useita vaihtoehtoja niiden avaamiseen. Jopa Androidilla on tapoja avata kaikenlaisia ​​tiedostoja.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up