Käytä erilaisia ​​live-ruutuja useille sähköpostiviesteille Windows 8.1 Mailissa

Vaikka useimmat ihmiset tarkistavat sähköpostinsa verkkoselaimella, seuraava hieno temppu voisi luultavasti houkutella käyttäjät käyttämään oletuspostisovellusta Windows 8:ssa. Näin käyttäjät voivat nähdä useiden sähköpostitilien tilan reaaliajassa aloitusnäytössä. Esimerkiksi kun saat sähköpostin, voit kurkistaa viestin lähettäjää ja aihetta jokaisessa rekisteröidyssä sähköpostitilissä, kunhan se on laajakokoisessa esikatselussa. Tämä opetusohjelma sisältää kaksi asiaa: sähköpostitilien määrittäminen tai lisääminen ja Mail-asetusten määrittäminen kiinnittämään tilit live-ruutuina.

Sähköpostitilin lisääminen Mail Appissa

Sähköpostitilin lisääminen on melko hankalaa Windows 8 Mail -sovelluksessa, jos et ole perehtynyt Windows Charms -sovelluksessa liikkumiseen. Näin voit lisätä kolmannen osapuolen tilin tai useita tilejä.

1. Käynnistä Mail-sovellus tavalliseen tapaan ja aktivoi Charms. Voit aktivoida sen siirtämällä hiiren näytön oikeaan yläkulmaan tai käyttämällä yksinkertaisesti pikanäppäintä Windows-näppäin + C.

2. Kun näet Charmit, napsauta Asetukset. Valitse Asetukset-kohdasta Tilit.

3. Näet oletusarvoisen Hotmail-tilisi; napsauta "Lisää tili" ja valitse tyyppi, jonka haluat lisätä.

4. Kun muodostat yhteyden valitsemaasi sähköpostipalveluun, sinua pyydetään antamaan valtuutus.

Sähköpostitilien merkitseminen, määrittäminen ja kiinnittäminen

Näin voit merkitä ja määrittää tilit.

1. Kun näet ruudun vasemmassa alakulmassa, merkitse sähköpostitili haluamallasi tavalla. (esim. Gmail - Saapuneet) Katso kuvakaappaus alla.

2. Napsauta "Kiinnitä aloitukseen" (voit myös napsauttaa vihreää painiketta yllä olevan kuvan mukaisesti) ja katso, miten se menee.

3. Toista vaiheet 1 - 4 lisätäksesi toisen sähköpostitilin.

4. Siirry Käynnistä-valikkoon ja odota hetki, kunnes sähköpostit synkronoidaan.

Huomautus: Synkronointi voi kestää jonkin aikaa. Laattojen sisällä oleva Mail-kuvake näkyy vain hetken. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa tyhjää kohtaa hiiren kakkospainikkeella, jolloin saat näkyviin Mail-sovelluksen ponnahdusvalikon näytön alla. Napsauta "Lisää" ja valitse sitten Synkronoi.

Voit myös merkitä ja nimetä muut tilit uudelleen ja antaa niille kuvaavamman nimen. Siirry Asetukset-kohdassa tilille ja napsauta tiliä, jota haluat muokata. Voit myös muuttaa kunkin tilin asetuksia, kuten synkronointivaihtoehtoa, ulkoisten kuvien automaattista latausta (päälle tai pois päältä) jne.

Jos sähköposti-ilmoituksesi ovat käytössä, voit poistaa ne käytöstä ja käyttää yllä olevaa live-ruutujen temppua pitääksesi sinut ajan tasalla postilaatikostasi. Muista, että sähköposti-ilmoitus, joka tulee näkyviin näytön oikeaan yläkulmaan, kun saat viestin, on eri ominaisuus. Voit ottaa ilmoituksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä myös kohdassa "PC-asetukset -> Ilmoitukset -> Sammuta sähköpostisovellus", joka on kohdassa "Näytä ilmoitukset näistä sovelluksista".

Ja jos et halua käyttää tätä hakkeria, voit poistaa sähköpostitilit välittömästi lukuun ottamatta oletusarvoista Hotmail-tiliä, joka on linkitetty tietokoneeseesi.

Entä sinä? Harkitsetko Windows 8 Mail -sovelluksen käyttöä pitkällä aikavälillä?

Indeksi
  1. Sähköpostitilin lisääminen Mail Appissa
  2. Sähköpostitilien merkitseminen, määrittäminen ja kiinnittäminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up