Onko älypuhelimien näytönsuoja todella tarpeellinen?

Onko todella tarpeen laittaa liimakalvo nykyaikaisiin älypuhelimiin suojaamaan näyttöä naarmuilta?

Älypuhelimet ovat kalliita asioita ja on todella ärsyttävää, kun ne pilaantuvat näytössä olevan naarmun takia. Tästä syystä monissa puhelimissa on suojakalvo kiinnitettäväksi (se on usein jo kiinnitetty puhelimeen heti laatikosta otettuna, kuten Xiaomissa). Mutta ovatko nämä elokuvat todella hyödyllisiä vai voidaanko niistä luopua ilman ongelmia?

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle miksi puhelimeesi kannattaa asentaa laadukas suojakalvo, mutta vältä ostamasta huonolaatuisia kalvoja tai sellaisia, jotka eivät vaadi iskuja ja naarmuja. Jos säästämme liikaa tästä komponentista, uhkaamme joutua rikkoutuneeseen näyttöön joka tapauksessa elokuvasta huolimatta.

Kestävä puhelin alusta alkaen

Useimmissa älypuhelimissa on lasia Gorilla-lasi Corning-yhtiön valmistama. Tämä on kova karkaistu lasi erittäin naarmuuntumaton. Joten jos omistamme puhelimen mukana olevien joukossa tämä listameillä on etu, koska Gorilla Glassia on erittäin vaikea naarmuttaa ja rikkoa.

Tämän tyyppisellä lasilla et tarvitse edes sormenjälkinäytön suojausta sen jälkeen nykyaikaisissa älypuhelimissa on oleofobinen pinnoite, jotka hylkivät öljyä sormissasi ja vähentävät rumia sormenjälkiä. Älä unohda, että näytönsuojat voivat sitten muuttaa kosketusnäyttöä ja sormenjälkilukijaa näytön alla, jolloin näyttö näyttää pehmeämmältä ja pitävämmältä ja myös likaisemmalta.

Kuinka tunnistaa parhaat elokuvat

Gorilla Glassin läsnäollessa näytön rikkoutumisen tai naarmuuntumisen vaara vähenee huomattavasti, mutta se ei katoa kokonaan: voimme silti rikkoa tai naarmuttaa sitä tietämättämme, varsinkin jos se putoaa yli 1 metrin korkeudesta tai jos se kohtaa kovempia materiaaleja (kuten arvokkaita sormuksia, ketjuja tai jalokiviä).

Jos välitämme paljon uudesta älypuhelimestamme, muista asentaa se vain korkealaatuisia elokuvia, jonka kestävyys ja kovuus ovat yhtä suuria kuin Gorilla Glass. Markkinoiden parhaat elokuvat tarjoavat seuraavat ominaisuudet:

 • kovuus 9Hsama kuin moderni Gorilla Glass;
 • 99,99% läpinäkyvyysjotta se ei häiritse taustalla olevan näytön värejä ja yksityiskohtia;
 • suurin paksuus 0,33 mmjotta se ei olisi liian näkyvä, mutta samalla tarjoaa hyvän suojatason;
 • 2,5D reunatjoka on välttämätöntä sopeutuaksesi nykyaikaisiin ruutuihin ilman reunaa tai erittäin pienellä reunuksella;
 • kuplatoneli se ei jätä kuplia levityksen jälkeen (vaikka useimmissa tapauksissa sinun on silti vaadittava hieman niiden lähettämistä pois).

Monista elokuvista löydämme myös sellaisen oleofobinen kerros, joka estää sormenjälkiä värjäämästä kalvoa; Tämä on erittäin pyydetty ominaisuus, mutta se nostaa elokuvan hintaa ja usein vähentää läpinäkyvyyttä (vaikkakaan ei ärsyttävästi).

Parhaat puhelin elokuvat

Nyt kun tiedämme, milloin on hyödyllistä käyttää suojakalvoa, katsotaanpa yksityiskohtaisesti linkki parhaimpiin kalvoihin, joita voimme ostaa Amazonin myydyimmille puhelimille, jotta saadaan viite siitä, mitä ostaa.

 • Apple iPhone 13: iPhonet maksavat paljon ja siksi on suositeltavaa valita heti hyvä suojakalvo, joka kunnioittaa kaikkia yllä olevia parametreja.
 • Samsung Galaxy S22: uusi Samsung-puhelin on suojattava riittävästi, myös näytön koko ja suuri kosketuspinta huomioon ottaen.
 • Xiaomi elokuvat: Koska markkinoilla on suuri määrä Xiaomi-malleja, on parasta aloittaa henkilökohtainen haku käyttämällä tässä annettua hakua haun perustana (lisäämällä omistamamme puhelimen nimi).
 • OnePlus suojakalvo: täsmälleen kuten Xiaomista on nähty, voimme valita parhaan hallussamme olevaan OnePlus-malliin perustuvan elokuvan täydentääksemme sinulle tarjoamaamme tutkimusta.
 • Suojaus Oppo-puhelimille: tämä valmistaja on nousussa ja puhelimet ovat erittäin kauniita ja kalliita, joten on parempi valita hyvä suojakalvo Amazonin tuotteista.

Jos meillä on toisen merkin puhelin, avaa se Amazon-sivusto ja etsi "suojakalvo" ja käytä käyttämäsi puhelimen tarkkaa nimeä.

Johtopäätökset

Vastataksemme lopullisesti otsikon kysymykseen, voimme turvallisesti sanoa sen Näytönsuojakalvot voivat silti olla erittäin hyödyllisiä kaikissa markkinoilla olevissa puhelinmalleissa, varsinkin jos tiedämme jo, että se putoaa ainakin kerran elämänsä aikana (mitä on mahdotonta sulkea 100% pois jopa erittäin tarkkaavaisten ja tunnollisten ihmisten edessä). Riippumatta siitä, onko meillä Corning Gorilla Glass asennamme korkealaatuisen kalvonjotta puhelimeen tehty investointi säilyy.

Jos haluamme valita uuden puhelimen, johon kiinnitetään mukava suojakalvo, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kaikkien aikojen parhaat Android-älypuhelimet jokaiseen hintaluokkaan ja mitä ne ovat iPhonea muistuttavat älypuhelimet, jotka maksavat puolet vähemmän.

Indeksi
 1. Kestävä puhelin alusta alkaen
 2. Kuinka tunnistaa parhaat elokuvat
 3. Parhaat puhelin elokuvat
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up