Photography Magic for Mac + ilmainen lahja

Kun on etsittävä valokuvien muokkausohjelmistoa Macille, useimmat tulokas- tai kuluttajatason valokuvaajat ryntäävät pois peloissaan. Monille henkilöille, joilla on budjetti, heidän valintansa ovat melko rajalliset. Heidän täytyy joko purkaa venekuorma tai tyytyä huonompaan ohjelmistoon. Tämä muuttuu Snapheal-nimisen valokuvaussovelluksen myötä. Snaphealilla voit tehdä suuria muokkauksia edulliseen hintaan, joka on saatavilla sovelluskaupasta. MakeTechEasier-tiimi sai mahdollisuuden saada se käsiimme muutaman päivän ajan, tässä on mitä löysimme (ja meillä on myös sinulle lahja, lue lisätietoja).

Käyttöliittymä

Snaphealin ohjelmisto on niin helppokäyttöinen, että se vie vain muutaman minuutin perehtyäksesi eniten käytettyihin säätimiin. Kun käynnistät Snaphealin ensimmäisen kerran, sinua pyydetään lisäämään valokuva. Sinulle esitetään kolme vaihtoehtoa - lataa kuva, vedä ja pudota ja tuo.

Päänäytössä on viisi moduulia, joista valita. Ensimmäinen on pyyhkiminen, Snaphealin pääominaisuus. Sinulla on myös klooni ja leima. Tämä auttaa poistamisen jälkeen, kun haluat tasoittaa jäljellä olevan alueen. Lisäksi Snapheal tarjoaa perusmuokkaustyökalut, kuten kiertämisen, retusoinnin, valotuksen säätämisen ja rajauksen. Käyttöliittymän yläosa tarjoaa lisää tuontivaihtoehtoja, tallennusta, jakamista, kumoamista ja paljon muuta.

Raskaat Työt

Sovellus onnistui erittäin hyvin monimutkaisten töiden tekemisessä. Olin itse asiassa yllättynyt siitä, kuinka kuva pystyi korjaamaan itsensä osittaisen poiston jälkeen. Toisin kuin edellinen oletukseni, Snapheal ei jätä sinulle reikää tai minkäänlaista kuvanlaadun heikkenemistä; se yrittää sovittaa poistetun osan kuvan muun osan kanssa. Voit poistaa kuvan osan seuraavasti:

1. Maalaa alue, jonka haluat poistaa

2. Napsauta "Poista"-painiketta.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

3. Kestää odotusaikaa…

Voila! Kuvasi on valmis! Meidän on muistettava, että Snapheal on ohjelmisto, ei ihmisen kosketus, joten se ei ole voittamaton. Käsittelemme lisää Snaphealin puutteita myöhemmin.

Vahvuudet

Vaikka Snapheal ei ole koville käyttäjille, se tarjoaa monia vaihtoehtoja, jotka voivat vedota kokeneempiin jokapäiväiseen käyttäjään. Tämä käyttäjä saattaa pitää jotkin tehtävät liian vaikeina iPhoton kaltaisille ohjelmistoille, mutta ne eivät ole tarpeeksi monimutkaisia ​​Photoshopin ostamiseen. Valokuvien muokkaaminen Snaphealilla on yhtä helppoa kuin 1,2,3. Korosta ensin alue, jonka haluat poistaa, ja napsauta sitten "Poista" ja olet siinä. Hauskoja faktoja, jotka Snapheal näyttää sinulle latauksen aikana, ovat myös mukava kosketus. Tämä mukava ominaisuus kuitenkin häiritsee Snaphealin heikkoutta.

Heikkoudet

Yksi Snaphealin suurimmista heikkouksista on latauksen kesto. Lataus kestää hyvin kauan poistamisen jälkeen. Jopa pienen epäpuhtauden poistamisen jälkeen Snapheal voi kestää hieman liian kauan. Hauskat faktat voivat auttaa kuluttamaan aikaa, mutta parin lukemisen jälkeen keskivertokäyttäjä voi olla hieman vihainen. Testauksen aikana ainakin kesti odotuksen lopputuloksen takia, mutta monta kertaa ajattelin painaa "peruuta käsittely" -painiketta. Yksi vinkki, joka minulla on tähän virheeseen, on tehdä jokainen pyyhkiminen vähän kerrallaan.

Lisäksi pari kertaa muokkaukseni tuntuivat tekevän kuvaan mustan aukon. Lukuun ottamatta muita kuvankäsittelyohjelmia, joissa tämä on normi, tämä ei ollut Snaphealin tapauksessa, joten olin ikävästi yllättynyt nähdessäni tämän. Lopuksi Snapheal kaatui ainakin kahdesti, kun toin joitain DSLR-kuvia muokattavaksi. Odotin tämän tapahtuvan näin suurella kuvalla (tiedoston koon suhteen), mutta se oli silti virhe.

Meidän tuomiomme

Testauksen aikana Snapheal näytti pärjäävän melko hyvin. Pystyin tekemään sekä pieniä että suuria muokkauksia vaivattomasti, huolimatta kauheasta odotusajasta. Sovellus pystyi myös katsomaan ympäröivän kuvan mukaan, vaikka pari kertaa esiintyi virheitä. Mutta nämä puutteet häviävät todennäköisesti, kun kehittäjä saa kaikki mutkat pois nyt, kun se on julkinen. 15 dollarin hintaan Snapheal on ehdottomasti taloudellisesti ystävällinen sovellus. Vaikka raskaat käyttäjät turhautuvat sovellukseen, jokapäiväiset ja puoliammattilaiset löytävät Snaphealin sopivaksi Mac-telakointiasemaansa.

Indeksi
  1. Käyttöliittymä
  2. Raskaat Työt
  3. Vahvuudet
  4. Heikkoudet
  5. Meidän tuomiomme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up