Ota automaattinen täydennystoiminto käyttöön Windowsin komentokehotteessa

Jos olet Windowsin tehokäyttäjä, käytät todennäköisesti komentokehotetta hyvin usein.
Itse komentokehotteesta puuttuu useita valmiita ominaisuuksia, ja automaattinen täydennys on yksi niistä. Jos mietit, näin voit ottaa automaattisen täydennysominaisuuden käyttöön Windowsin komentokehotteessa sekä väliaikaisesti että pysyvästi.

Huomautus: Oletusarvon mukaan Windows sallii sinun käyttää TAB-näppäintä ohjausmerkkinä selataksesi (täyttääksesi automaattisesti) kansion ja tiedostojen nimet komentokehotteessa, mutta jos et voi tehdä niin, noudata alla olevia ohjeita.

Ota automaattinen täydennystoiminto käyttöön väliaikaisesti

Voit ottaa automaattisen täydennysominaisuuden käyttöön väliaikaisesti komentokehotteessa kutsumalla yksinkertaisen komennon. Voit tehdä tämän painamalla "Win + R", kirjoittamalla cmd ja painamalla Enter-painiketta avataksesi komentokehotteen. Kun olet avannut, anna alla oleva komento ja paina Enter-painiketta.

Tästä eteenpäin voit käyttää automaattista täydennystoimintoa painamalla ohjausmerkkejä “Ctrl + D” kansiolle ja “Ctrl + F” tiedostoille. Koska tämä on väliaikainen ratkaisu, komento on voimassa vain nykyisessä istunnossa. Jos haluat poistaa automaattisen täydennysominaisuuden käytöstä nykyisessä istunnossa, käytä alla olevaa komentoa.

Ota automaattinen täydennys -ominaisuus käyttöön pysyvästi

Jos haluat ottaa automaattisen täydennysominaisuuden käyttöön pysyvästi, sinun on muokattava pari Windowsin rekisterimerkintää. Voit tehdä tämän painamalla "Win + R", kirjoittamalla regedit ja painamalla Enter-painiketta. Tämä toiminto avaa Windowsin rekisterin.

Siirry tässä seuraavaan näppäimeen.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Command Processor

Kaksoisnapsauta näppäintä "CompletionChar". Tämä toiminto avaa Arvotiedot-ikkunan. Korvaa olemassa oleva arvo "9":llä ja napsauta "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset. Tämä toiminto asettaa oletusarvoisen ohjausmerkin näppäimistön TAB-näppäimeksi.

Jos haluat asettaa "Ctrl + D" ohjausmerkiksi, kirjoita arvoksi "4". Jos haluat käyttää "Ctrl + F" ohjausmerkkinä, kirjoita "6" arvoksi arvotietokenttään.

Kaksoisnapsauta näppäintä "PathCompletionChar" ja syötä arvotiedot muodossa "9" TAB-näppäimelle, "4" "Ctrl + D":lle ja "6" "Ctrl + F". Kun olet syöttänyt arvotiedot, napsauta "Ok"-painiketta tallentaaksesi muutokset.

Varmista kuitenkin, että molemmilla juuri muokatuilla avaimilla on samat arvotiedot. Muuten konfigurointi ei toimi niin kuin pitäisi.

Siinä on kaikki tekemistä. Tästä eteenpäin voit käyttää Windowsin komentokehotteen automaattista täydennystoimintoa painamalla jompaakumpaa sarkainnäppäintä tai CTRL + D tai CTRL + F kokoonpanostasi riippuen.

Toivottavasti se auttaa, ja kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi Windowsin komentokehotteen automaattisen täydennyksen ominaisuudesta.

Indeksi
  1. Ota automaattinen täydennystoiminto käyttöön väliaikaisesti
  2. Ota automaattinen täydennys -ominaisuus käyttöön pysyvästi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up