Ota ja jaa kuvakaappauksiasi helposti Puu.sh:n kanssa

Jossain vaiheessa jokainen on toivonut, että heillä olisi helppo pääsy kuvakaappauksiin.

Näytön kaappausvaihtoehdoista ei tietenkään ole pulaa niille, jotka katsovat. Windows-käyttöjärjestelmissä on näppärä Snipping Tool, joka voidaan kiinnittää tehtäväpalkkiin käytettäväksi milloin tahansa, ja siellä on lukemattomia FireFox- ja Chrome-laajennuksia, jotka tukevat näyttöjen kaappaamista verkkosivuilta.

Puush, tyylitelty puu.sh, on ilmainen, tiedostoja työntävä pilvitallennussovellus, joka priorisoi nopean näytön kaappauksen ja jakamisen ensisijaisena ominaisuutena. Ennen kuin puu.sh ja muut sen kaltaiset sovellukset tulivat käyttöön, ihmisten, jotka halusivat jakaa kuvakaappauksia toistensa kanssa, piti yleensä käyttää yhtä työkalua niiden tallentamiseen - kuten Windowsin Snipping Tool - ja sitten toista, kuten Dropboxia tai Imguria, jakaakseen ne. kuvakaappauksia muiden käyttäjien kanssa.

Huomautus: Ennen kuin hyödynnät puu.sh:ta, sinun on mentävä heidän sivuilleen verkkosivusto, luo ilmainen tili ja lataa sovelluksen suoritettava tiedosto. Tämän jälkeen puu.sh käynnistyy automaattisesti Windowsin kanssa ja on käytettävissä koko käyttöjärjestelmässäsi. Puu.sh on saatavilla myös Mac OS X:lle.

puu.sh pystyy palvelemaan näitä molempia tarkoituksia. Voit aktivoida puu.sh:n mistä tahansa tietokoneestasi pikanäppäimellä "Ctrl + Shift + 4" valitaksesi näytön osia jaettavaksi. Kun olet tehnyt valinnan, puu.sh lataa automaattisesti tuloksena olevan kuvan ja sijoittaa siihen linkin leikepöydällesi, jotta voit liittää sen heti haluamaasi paikkaan.

Puu.sh on siis selkeästi tehokas näytönjakosovellus.

Mitä muuta se voi tehdä?

Itse asiassa paljon.

Kaikki näppäimet ovat muokattavissa käyttäjän toiveiden mukaan, ja tavallisen kaappauksen lisäksi puu.sh pystyy myös lataamaan minkä tahansa tiedoston Windowsista omille palvelimilleen jaettavaksi.

Riippumatta siitä, mikä tiedosto on, puu.sh voi jakaa sen nopeasti ja helposti kenelle tahansa, jolle annat linkin.

Rajoitukset

Dropboxiin verrattuna puu.sh:lla on kuitenkin rajoituksensa. Jokainen puu.sh-tiedostonimi luodaan automaattisesti, eikä käyttäjä voi tehdä mitään muuttaakseen sitä – joten jos lähetät kuvan jollekulle, joka luottaa sen tiettyyn tiedostonimeen kontekstualisoidakseen minkä tahansa viestin, tämä pieni alikäyttö voi olla menetetty.

Lisäksi, jos olet vain lataamassa toisen henkilön puu.sh-tiedostoja, et voi oikeastaan ​​lajitella niitä tiedostonimen mukaan, ellet päätä nimetä jokaista uudelleen manuaalisesti.

Onneksi puu.sh:lla on tilihallinta, jossa voit tarkastella kaikkia heidän palvelimilleen lataamiasi tiedostoja.

Oletusarvoisesti jokainen puu.sh-tiedosto on yksityinen, ja sitä voivat tarkastella vain henkilöt, joilla on suora linkki siihen.

Halutessasi voit kuitenkin tehdä tiedostoista julkisia, lisätä ne omaan galleriaan tai poistaa ne kokonaan. Vaikka tämä on rajoitettu ratkaisu verrattuna muihin, selkeämpiin pilvipohjaisiin jakamispalveluihin, se sopii täydellisesti siihen mitä se on.

Johtopäätös

Jos haluat ottaa helposti kuvakaappauksia ja jakaa ne hetkessä, harkitse puu.sh:n asentamista. Jos haluat jakaa tietokoneellasi olevia tiedostoja nopeasti ja helposti jonkun muun kanssa ilman välimiestä, kuten Mega tai Mediafire, käytä puu.sh:ta.

Jos haluat erittäin tehokkaan, muokattavan tiedostonjakopalvelun – näet, mihin tämä johtaa.

Indeksi
  1. Rajoitukset
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up