Avaa ja pura RAR- ja ZIP-arkistot verkossa: parhaat verkkosovellukset

Parhaat ilmaiset verkkosovellukset ZIP-tiedostojen tai muuntyyppisten arkistojen avaamiseen, purkamiseen ja purkamiseen verkossa ilman ohjelmien asentamista tietokoneellesi

Nykyään tietokonetta voidaan käyttää jopa ilman ohjelmia, kun otetaan huomioon lukuisat web-sovellukset, jotka voivat korvata tunnetuimmat ohjelmat missä tahansa operaatiossa tai työssä.

Kun käsissämme on ZIP-pakatut tiedostot, Windowsin sisältämä purkuohjelma saattaa riittää (jos se ei ole salasanasuojattu), mutta jos puhumme muista muodoista, kuten RAR, 7Z tai salasanalla suojatut ZIP-tiedostot, tähän asti aina oli tarpeen ladata erillinen purkuohjelma (esim 7-ZIP).

Tässä artikkelissa näytämme sinulle kuinka Avaa ja pura RAR- ja ZIP-arkistot suoraan verkossakäyttämällä verkkosivustoja, jotka pystyvät avaamaan ja purkamaan kaiken tyyppisiä pakattuja tiedostoja nopeasti yksinkertaisesti avaamalla verkkoselaimen.

1) B1 Online-arkistointi

B1 Online-arkistointi on hyvin yksinkertainen sivusto online-tiedostoarkiston purkamiseen, kuuluisan B1 Archiver -ohjelman online-versio.

Verkkoversiota käytettäessä ei tarvitse asentaa lisäosia tai ohjelmia: sivun avaamisen jälkeen painamme eteenpäin Klikkaa tästävalitsemme tiedoston tietokoneeltamme, odotamme online-purkua ja lataamme kaikki tarvitsemamme tiedostot.

Palvelu tukee tällä hetkellä arkistoja 7z, ZIP, RAR, B1 ja monet muut; puretut tiedostot poistetaan automaattisesti muutaman minuutin kuluttua sivun sulkemisesta, ja yksityisyydestä huolissaan oleville on linkki tiedostojen poistamiseen latauksen jälkeen.

2) EzyZip

EzyZip on verkkosovellus, jonka avulla voit sekä purkaa että pakata kansioita tai tiedostoja tietokoneellasi, jotta voit korvata pakatun tiedostonhallintasovelluksen kokonaan.

Voit käyttää palvelua painamalla valikon yläosassa Puristaa tai Pura sen perusteella, mitä haluamme tehdä, valitse pakattava tai purettava muoto, napsauta Valitse-painiketta, valitse tiedosto tai kansio ja jatka valitulla toiminnolla.

3) Extract.me

Extract.me se on yksinkertainen verkkosivusto, joka pystyy avaamaan ja purkamaan pakattuja tiedostoja suoraan verkossa ilman, että sinun tarvitsee vaivautua minkään sovelluksen kanssa.

Voimme siksi ladata RAR-tiedoston tai muita pakattuja muotoja painamalla painiketta suoraan Valitse tiedosto ja sitten ladata sen sisältämät tiedostot; vaihtoehtoisesti voimme käyttää tätä sivustoa muuntimena, ladata RAR-tiedostoja tai tuntemattomia tiedostoja ja muuntaa ne ZIP-tiedostoiksi, jotka voidaan sitten avata millä tahansa tietokoneella ilman ulkoisia ohjelmia.

4) Funzip.net

Funzip.net on sivusto, jonka avulla voit tarkastella nopeasti RAR- tai ZIP-arkiston sisältämiä tiedostoja, jotta voit sitten ladata yksittäisiä tiedostoja tai kokonaisia ​​kansioita.

Käyttääksesi palvelua oikein vedä pakattu tiedosto selainikkunaan, odota prosessin loppua ja valitse ladattavat tiedostot tai kansiot pakatun arkiston sisältämistä.

5) Pura zip.online

Yksi nopeimmista ja käytännöllisimmistä sivustoista, joita voimme käyttää löytämiemme ZIP-tiedostojen purkamiseen Unzip.online.

Tämän sivuston toiminta on hyvin samanlaista kuin tähän mennessä nähty: vedämme tiedoston ikkunaan tai painamme eteenpäin Valitse tiedosto napsauttamalla ladataksesi ZIP-tiedoston, odotamme purkamisen päättymistä ja lataamme vain meitä kiinnostavat tiedostot ja kansiot.

6) Files2Zip.com

Toinen hyvä sivusto uusien ZIP-tiedostojen luomiseen tai pakattujen tiedostojen purkamiseen on Files2Zip.com.

Sivusto toimii molempiin suuntiin: painamalla ylös Valitse tiedosto tai Valitse kansio sen avulla voimme valita sivustolle ladattavat tiedostot ja sen toiminta muuttuu ladatun tiedoston tyypin mukaan. Jos ladatut tiedostot ovat pakattuja tiedostoja, se purkaa ne, mutta jos ne ovat yksinkertaisia ​​tiedostoja, voimme luoda uusia ZIP-tiedostoja.

7) XConvert

Koska Windows tukee hyvin ZIP-muotoon pakattuja tiedostoja, voimme myös rajoittua niihin muuntaa RAR-tiedostot ZIP-muotoon verkossakäyttämällä sivustoa, kuten XConvert.

Jatka avaamalla sivusto ja painamalla -painiketta Lisää tiedostojavalitse muunnettavat RAR-tiedostot, odota prosessin päättymistä ja lataa uudet pakatut tiedostot ZIP-muodossa, jotta voit avata ne suoraan Windowsissa.

8) ZIP Extractor Google Driveen

Toinen menetelmä, jota voimme käyttää RAR- ja ZIP-arkistojen purkamiseen verkossa, sisältää arkiston tallentamisen Google asema ja sen jälkeen sisällön näyttäminen laajennuksen kautta ZIP Extractor Google Driveen.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka ladata Google Drive Windowsille, Macille, Androidille ja iPhonelle ja kuinka käyttää Google Drive Offline käyttää asiakirjatiedostoja ilman Internetiä.

Johtopäätökset

Yllä näkyvät ovat i parhaat online-työkalut tiedostojen ja arkistojen purkamiseentodella erinomainen, jos haluamme välttää ohjelmien asentamisen tietokoneelle tai jos meillä on pääsy vain rajoitettuun tietokoneeseen (vain selain, ilman mahdollisuutta asentaa uusia ohjelmia).

Näitä pakkaus- ja purkusivustoja voidaan käyttää myös vaihtoehtoisissa käyttöjärjestelmissä, kuten ChromeOS ja Linux, joten voit hallita pakattuja arkistoja suoraan verkkosivulta.

Edelleen online-sovellusten aiheesta voimme lukea ai-oppaitamme sivustoja kirjoittaa asiakirjoja verkossa myös muiden ihmisten kanssa ja klo ilmaiset kuvankäsittelysovellukset verkkosivuston kautta.

Muistutamme, että voimme myös käytä Officea ilmaiseksi suoraan verkossakuten artikkelista a näkyy Microsoft Office Online ilmainen verkkosovelluksena.

Nyt kun olet lukenut Avaa ja pura RAR- ja ZIP-arkistot verkossa: parhaat verkkosovellukset loppuun, kutsumme sinut tutustumaan lisää Linux-kategoriaan. Löydät sieltä muita mielenkiintoisia artikkeleita, jotka laajentavat tietojasi ja pitävät sinut ajan tasalla. Älä lopeta lukemista ja löytämistä!

Indeksi
  1. 1) B1 Online-arkistointi
  2. 2) EzyZip
  3. 3) Extract.me
  4. 4) Funzip.net
  5. 5) Pura zip.online
  6. 6) Files2Zip.com
  7. 7) XConvert
  8. 8) ZIP Extractor Google Driveen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up