Päivittäisen Bing-taustakuvan asettaminen Windowsin työpöydän taustakuvaksi

Bingistä ei todennäköisesti koskaan tule Googlen laillista haastajaa, jonka se toivoo olevansa, mutta se ei tarkoita, etteikö Microsoftin hakukoneella olisi hienoja ominaisuuksia. Nuo ihanat päivittäiset taustat esimerkiksi päähakusivulla näyttävät upeilta, ja pienellä säätämisellä saat ne näkymään työpöydän taustana.

Bingillä on virallinen taustakuvasovellus, jonka avulla voit automaattisesti muuttaa työpöydän taustakuvan vastaamaan päivittäistä taustakuvaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit käyttää kyseistä sovellusta ja vaihtoehtona dynaamista päivittäin pyörivää työpöydän taustaa Windowsissa.

Lue myös: Microsoft Edge (Chromium-versio) vs Google Chrome

Aseta päivittäinen Bing-taustakuva Bing-sovelluksella

Microsoftin verkkosivuston kautta voit lataa ja asenna virallinen Bing Wallpaper -sovellus. Kun olet ladannut sen ja avannut asennusohjelman, muista poistaa valintaruudut, jotka yrittävät huijata sinut vaihtamaan eri oletusasetuksesi Bingiin. (Helppo Microsoftista tulee harhaanjohtava Microsoft.)

Kun olet asentanut Bing Wallpaper -sovelluksen, se asettuu ilmaisinalueelle ja sen pitäisi ottaa päivän Bing-taustakuva automaattisesti.

Jos haluat nähdä taustakuvassa näkyvän paikan nimen, avaa ilmaisinalue ja napsauta hiiren kakkospainikkeella uutta Bing-taustakuvakuvaketta.

Bing-taustakuvan hiiren kakkospainikkeella -valikossa voit myös vaihtaa taustakuvan aiempaan, jota käytetään päivittäisenä Bing-taustakuvana, ja jos haluat pysyä taustakuvassa jonkin aikaa, voit poistaa valinnan kohdasta "Ota käyttöön päivittäinen päivitys". Bing Wallpaper -valikossa.

Lue myös: Kuinka ottaa läpinäkyvyystehosteet käyttöön ja poistaa ne käytöstä Windowsissa

Käytä dynaamista teemaa päivittäisen Bing-taustakuvan asettamiseen

Toinen tapa saada Bingin päivittäisiä taustakuvia on siirtyä Microsoft Storeen ja hankkia tämä pieni sovellus Dynaaminen teema.

Kun olet asentanut sen, avaa Dynamic Theme, ja sinua tervehditään käyttöliittymällä, joka näyttää lähes identtiseltä Windowsin mukauttamisasetusnäytön kanssa.

Vasemmalla olevassa ruudussa näet useita vaihtoehtoja, joita käsittelemme myöhemmin.

Toistaiseksi voit vaihtaa työpöydän taustan Bingin päivittäiseksi kuvaksi valitsemalla vasemmalla olevasta ruudusta "Tausta", napsauttamalla sitten avattavaa Tausta-valikkoa ja valitsemalla "Bing". (Voit myös valita Windows Spotlightin tästä, joka on päivittäin vaihtuva kuva, joka näkyy oletuksena Windowsin lukitusnäytössä.)

Kun se on valittu, sinun pitäisi nähdä Bing Daily -taustakuva esikatseluruudussa. Napsauta "Päivitä" asettaaksesi sen taustaksi.

Siinä on kuitenkin muutakin. Voit käydä läpi Daily Bing -taustakuvien takakuvaston nähdäksesi aiemmat taustakuvat, asettaaksesi ne taustaksi tai ladataksesi kuvat.

Lue myös: 18 siistiä 4K-työpöytätaustaa Windowsille

Voit tehdä tämän napsauttamalla "Näytä historia" ja napsauttamalla sitten vasenta nuolta uuden ikkunan alareunassa selataksesi aiempia kuvia. Jos haluat asettaa taustan, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta "Aseta taustaksi" (tai voit tallentaa sen napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauttamalla "Tallenna").

Napsauta "Dynaamisen teeman" päänäytön vasemmalla olevassa ruudussa "Daily Bing image" ladataksesi lisää päivittäiseen kuvaan liittyviä vaihtoehtoja.

Voit esimerkiksi tallentaa automaattisesti jokaisen Daily Bing -kuvan tietokoneellesi Autosave-otsikon alla. Tai jos haluat hienosäätää, minkä osan maailmasta haluat nähdä Daily Bing -kuvissasi, voit muuttaa sitä "Lähde"-otsikon alla.

Jos haluat pitää Windowsin korostusvärit (elävien laattojen väri, korostettu Käynnistä-valikko ja niin edelleen) synkronoituna taustan kanssa, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa työpöydällä ja napsauta Mukauta. Napsauta avautuvassa Asetukset-ikkunassa Värit ja valitse sitten "Valitse automaattisesti korostusväri taustaruudustani".

Ja siinä se on – kaunis uusi kuva työpöydän taustakuvaksi Windowsissa joka päivä, mikä auttaa inspiroimaan ja rentoutumaan työskennellessäsi. Huomaa, että koko yllä olevaa opasta voidaan soveltaa myös lukitusnäyttöön (valitse vain "Lukitse näyttö" vasemmalla olevasta ruudusta), tai voit käyttää Dynamic Theme -sovellusta myös kuvien hakemiseen Daily Windows Spotlightista.

Nyt kun olet hoitanut taustakuvan, mitäpä jos tutkisit muutamia mahtavia näytönsäästäjiä työpöydällesi tai mukauttaisit käynnistysääntä?

Indeksi
  1. Aseta päivittäinen Bing-taustakuva Bing-sovelluksella
  2. Käytä dynaamista teemaa päivittäisen Bing-taustakuvan asettamiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up