Arvoinen lataus ja torrent-hallinta Macille

Folx on lataushallinta sekä torrent-latausohjelma, erityisesti Macille. Yhdessä nollahinnan kanssa se on luultavasti yksi parhaista Mac-käyttäjille saatavilla olevista lataushallintaohjelmista.

Folxin käyttö on melko yksinkertaista, vaikka se voi olla hieman hämmentävää, jos olet ensimmäistä kertaa minkä tahansa lataushallinnan käyttäjä. Kun olet asentanut, voit avata sovelluksen ja sen pitäisi näyttää suunnilleen tältä:

Aloita napsauttamalla valikkopalkin "Lisää" -painiketta. Tämä tuo esiin valintaikkunan, johon voit kirjoittaa ladattavan tiedoston URL-osoitteen. Valitse avattavasta Tallenna kohteeseen -valikosta sijainti, johon tiedosto tallennetaan. Voit myös nimetä ladattavan tiedoston uudelleen haluamallesi nimelle.

Kun olet syöttänyt lataustiedot, voit saada ne aloittamaan latauksen "välittömästi" tai ajoittamaan latauksen myöhempään ajankohtaan. Napsauta lopuksi "Lisää uusi tehtävä" -painiketta ja lataus alkaa automaattisesti. Lataamisen aikana voit keskeyttää latauksen tai jatkaa keskeytettyä työtä.

Oletuksena Folx jakaa latauksen 2 säikeeseen nopeuttaakseen latausta. Jos käytät Pro-versiota, voit lisätä jopa 10 säiettä, mikä tekee latauksesta vieläkin nopeamman (mahdollisesti 5 kertaa nopeampi, jos Internet-yhteytesi tukee sitä).

Integrointi selaimen kanssa

Jos käytät Firefoxia, voit käyttää FlashGot laajennus lähettää automaattisesti kaikki latauslinkit Folxille. En kuitenkaan löydä vastaavaa laajennusta Chromelle.

Tämän lisäksi Folxilla on myös oma laajennus Firefoxille ja Safarille, jonka avulla voit käyttää "Lataa Folxilla" pikavalikosta. Voit ladata koko verkkosivun, kuvat mukaan lukien, tietokoneellesi napsauttamalla millä tahansa verkkosivulla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla "Lataa kaikki Folxilla". Vastaavasti, jos napsautat hiiren kakkospainikkeella linkkiä, kuvaa tai korostettua aluetta, voit ladata sen myös Folxilla.

Torrenttien lataus

Jos sinulla on jo torrent-tiedosto tai olet juuri ladannut torrent-tiedoston, Folx voi toimia myös bit-torrent-asiakkaana.

Pro-versiossa on torrent-hakukone, joten voit etsiä torrentia ja ladata samanaikaisesti ilman selaimen käyttöä.

Torrent-latauksen asetuksissa voit määrittää, otetaanko käyttöön DHT-verkko, NAT-PMP vai paikallinen vertaisetsintä. Voit myös mukauttaa yhteyden enimmäismäärää, saapuvan portin numeroa ja siemensuhdetta.

Muut ominaisuudet

Muut kuin lataus- ja torrent-hallintaohjelmat, Folxin paras osa on hienoissa ominaisuuksissa, jotka tekevät sen käytöstä helpompaa ja parempaa.

Lataa kaikki jälkeen

Jos odotat latauksen päättymistä, jotta voit sammuttaa tietokoneen ja mennä nukkumaan, Folxissa on "After Download all" -ominaisuus, jolla voit saada järjestelmän sammumaan, nukkumaan tai sulkea sovelluksen. kun kaikki lataukset on suoritettu.

Tiedostojen lajittelu

Kun lataat tiedoston, se merkitään automaattisesti, kuten "sovellus", "musiikki", "elokuva" jne. Tämän avulla voit helposti lajitella latausluetteloa löytääksesi haluamasi tiedoston. Lisäksi voit myös lisätä "Älykäs ryhmä" ja asettaa suodatusehdot, kuten "Viime kuussa ladatut tiedostot".

RSS-syötteen lukija

Se ei ole täysi RSS-lukija, mutta voit lisätä minkä tahansa RSS-syötteen ja saada sen seuraamaan uutta latausta. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos olet tilannut torrent- tai podcast-syötteen. (Automaattinen lataus RSS-syötteestä on saatavilla vain PRO-versiossa).

Johtopäätös

Minun on sanottava, että nautin todella Folxin käytöstä sekä Download Managerina että Bit-torrent-asiakkaana. Ilmaisversiosta puuttuu muutamia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla vain Pro-versiossa, mutta mikään niistä ei ole tappava ominaisuuksia, joita et voisi jättää ilman. Vaikka Macille on paljon lataushallintaa, Folx on ehdottomasti yksi parhaista, joita kannattaa ehdottomasti käyttää ja säilyttää.

Tarkista se ja kerro meille, toimiiko se sinulle.

Folx Macille

Indeksi
  1. Integrointi selaimen kanssa
  2. Torrenttien lataus
  3. Muut ominaisuudet
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up