Palkin värin muuttaminen Windows 11:ssä

Emme pidä Windows 11 -palkista? Katsotaan kuinka muokata sitä vaihtamalla väriä makujemme mukaan

Windows 11:n tehtäväpalkki eroaa huomattavasti Windowsissa tähän mennessä nähdyistä palkkeista: kuvakkeet on sijoitettu sen keskelle ja värit perustuvat tällä hetkellä käytössä olevaan teemaan (yleensä valkoinen). Harvat käyttäjät ovat täysin arvostaneet tämän palkin tuomia innovaatioita ja raportoivat vaikeuksista mukauttaa sitä tarpeidensa mukaan.

Onneksi Windows 11:n tehtäväpalkki on laajasti muokattavissa Microsoftin tarjoamilla asetuksilla, mutta myös kolmannen osapuolen työkaluilla ja vaihtoehtoisten palkkien asentaminen Microsoftin tarjoamalle. Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka muuttaa palkin väriä Windows 11:ssäjoka näyttää sekä Redmond-yhtiön tarjoamat menetelmät (ilman äärimmäisiä muutoksia järjestelmään) että menetelmät tehtäväpalkin värin muuttamiseen ohjelmien tai työkalujen avulla.

Levitä palkkiin tumma musta väri

Pohjimmiltaan Windows 11:n tehtäväpalkin väri seuraa asetuksissa sillä hetkellä aktiivista tilaa: jos olemme aktivoineet valotilan, kaikki graafiset elementit (mukaan lukien palkki ja Käynnistä-valikko) ovat vaaleita; päinvastoin, jos käytämme tummaa tilaa (Tumma tila) kaikki muuttuu mustaksi, jopa ikkunat (mikä ei ole aina tervetullutta).

Onneksi voimme mukauta Windows 11 niin, että alapalkki on musta ja muut ikkunat valkoisia, jolloin saavutetaan erinomainen kompromissi käytettävyyden ja esteettisen maun välillä. Jatka tätä muutosta napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja painamalla kohdetta asetuksetmennään valikkoon Räätälöinti ja avaa kohteen vieressä oleva pudotusvalikko Valitse tilajotta voit valita kohteen Henkilökohtainen.

Kun tämä kohde on asetettu, napsautamme sen vieressä olevaa nuolenpäätä avataksemme kaikki kohteet ja tehdäksemme tärkeimmät muutokset, nimittäin:

  • ääneen Valitse oletusarvoinen Windows-tila asetamme Tumma;
  • ääneen Valitse sovelluksen oletustila asetamme Asia selvä.

Tästä lähtien meillä on Windows-ikkunat aina vaaleat ja alapalkki tumma, joten noudattaa tyyliä, johon olimme tottuneet Windows 10:ssä.

Käytä mukautettua väriä

Ne, jotka eivät halua ladata mitään Windows 11 -käyttöjärjestelmäänsä, voivat muuttaa palkin väriä järjestelmän mukauttamisvalikon avulla. Jatka napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Käynnistä-valikkoa ja painamalla kohdetta asetuksetavaamme valikon Räätälöinti ja lopuksi avaamme valikon värit.

Avaamme uudessa ikkunassa kohteen vieressä olevan pudotusvalikon Päävärivalitsemme kohteen Manuaalinenvalitsemme värin, jota haluamme käyttää alempaan palkkiin, ja aktivoi sitten kohteen vieressä oleva kytkin Näytä pääväri Käynnistässä ja tehtäväpalkissa.

Nyt tehtäväpalkki (ja siten Käynnistä-valikko) näkyy värillä, jota rakastamme eniten, jotta se mukautuisi paremmin esteettiseen makuun.

Jos Windowsin tarjoama perusvärivalikoima ei riitä meille, voimme avata muiden värien lukituksen nappia painamalla Katso värit (merkinnän vieressä Mukautetut värit) ja käytä värikaaviota ja intensiteettipalkkia valitaksesi haluamasi värin palkkiin.

Sovellus palkin värin muuttamiseksi

Jos haluamme lisätä palkkiin uusia värejä ja saavuttaa todella korkean tason mukauttamisen, meidän on välttämättä keskityttävä ohjelmat, jotka korvaavat tehtäväpalkinmikä avaa uusia esteettisiä piirteitä.

Paras ohjelma tässä mielessä on Aloita 11valitettavasti saatavilla vain maksua vastaan.

Asentamalla tämän ohjelman Windows 11:een saamme mukautettavan palkin jokaiseen kohtaan: voimme siirtää Käynnistä-painiketta vasemmalle, siirrä tehtäväpalkki ylösmuuta palkin ja Käynnistä-valikon väriä erikseen ja paljon muuta.

Ainoat ilmaiset vaihtoehdot Start11:lle ovat ExplorerPatcher Ja Avaa Shell-valikkojotka eivät kuitenkaan tarjoa samaa vaihtoehtojen tasoa kuin maksullisessa ohjelmassa (todellinen vertailukohta niille, jotka ovat tyytymättömiä Microsoftin Windows 11 -valintoihin).

Johtopäätökset

Windows 11:ssä Microsoft on ottanut joitakin askeleita taaksepäin mukauttamisnäkökulmasta: Tehtäväpalkki on kunnossa ja voimme todella muuttaa muutamia asioita käyttäjien maun mukaan. Käyttäjät, jotka haluavat värillisen tehtäväpalkin, voivat käyttää muutamia yksinkertaisia ​​merkintöjä asetuksissa tavoitteen saavuttamiseksi, kun taas työtietokonetta käyttävät suosivat mustaa tehtäväpalkkia ja valkoisia ikkunoita (kuten Windows 10:ssä).

Suurten estetiikan ja räätälöintien ystävien on ostettava kolmannen osapuolen sovellus (Start11) avatakseen kaikki mukautustoiminnot: Microsoftin valitettava valinta (Windows 10:ssä on enemmän räätälöintiä).

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa kuinka mukauttaa Windows 11:n ulkoasua ja teemaa Älä viitsi kuinka mukauttaa Windows 10 ja 11 Asetuksista.

Indeksi
  1. Levitä palkkiin tumma musta väri
  2. Käytä mukautettua väriä
  3. Sovellus palkin värin muuttamiseksi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up