Parhaat AirPlay-vastaanottimet suoratoistoon iPhonesta

Haluammeko katsoa elokuvia ja kuunnella musiikkia iPhonesta televisioon? Katsotaan yhdessä parhaat AirPlay-vastaanottimet ja niiden käyttö

IPhonen näytön yksityiskohdat ovat selvästi korkeat verrattuna muihin markkinoilla oleviin puhelimiin, mutta se ei todellakaan voi kilpailla uusimman sukupolven TV-ruudun laadulla. Edes äänen näkökulmasta iPhoneen integroitu kaiutin ei tarjoa samaa äänentoistoa kuin kotiteatterijärjestelmä, soundbar tai Hi-Fi-järjestelmä.

Jotta saat parhaan hyödyn suoratoistosovelluksista, on suositeltavaa varustaa itsesi hyvällä AirPlay-vastaanottimella lähettää multimediasisältöä suoraan Smart TV:hen tai Hi-Fi-järjestelmäänkäyttämättä kaapeleita.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat AirPlay-vastaanottimet, jotka voit liittää televisioosi tai äänijärjestelmääsi, joten voit helposti siirtää puhelimellasi toistetun ääni- ja videosisällön. Maksimaalisen yhteensopivuuden saavuttamiseksi muista yhdistää iPhone ja valittu vastaanotin samaan Wi-Fi-verkkoon.

Indeksi
  1. Apple TV 4K
  2. Sonos One SL
  3. WiiM Mini Airplay 2 Music Streamer
  4. Chromecast
  5. Belkin SoundForm Connect

Apple TV 4K

Paras laite kaiken sisällön vastaanottamiseen AirPlaysta onApple TV 4K hintaan 199 €.

Laite tukee alkuperäisesti AirPlayta ja sopii erinomaisesti elokuvien ja musiikin toiston aloittamiseen sovelluksista, kuten Apple TV, Apple Music, Spotify, Amazon Prime Video, Netflix ja monet muut suositut sovellukset. Apple TV 4K:n käyttäminen meidän tarvitsee vain liittää se HDMI:n kautta televisioon, pistorasia ja käynnistää se mukana tulevalla kaukosäätimellä ja liittää se Wi-Fi-kotiverkkoon.

Kun yhteys on muodostettu, avaamme suosikkimultimediasovelluksen iPhonessamme, painamme yläreunassa olevaa AirPlay-kuvaketta ja valitsemme Apple TV 4K:lle määritysvaiheessa määritetyn nimen, kuten näkyy myös Apple TV:lle omistettu opas.

Sonos One SL

Niille, jotka rakastavat korkealaatuisen musiikin kuuntelua, voidaan käyttää huippuluokan kaiuttimena Sonos One SL hintaan 199 €.

Tällä kaiuttimella voimme toistaa musiikkia tunnetuimmista suoratoistosovelluksista (Spotify, Amazon Music, Apple Music jne.) AirPlayn avulla suoraan toiston aikana, korvaa tehokkaasti kaiuttimen iPhonen sisällä (tehokas, mutta ei Sonosin tasolla).

Kaiuttimen käyttö on todella yksinkertaista: liitä se pistorasiaan, käytä Sonos-sovellusta (saatavilla Apple App Store) määrittääksesi Wi-Fi-verkon kaiuttimessa, ja kun yhteys on muodostettu, avaammemusiikin suoratoistosovellus suosikki, aloitamme albumin tai kappaleen toistamisen ja valitsemme yläreunassa olevan AirPlay-kuvakkeen, jotta voimme valita Sonos-kodin toistoa varten.

WiiM Mini Airplay 2 Music Streamer

Jos haluamme toistaa musiikkia perinteisellä stereojärjestelmällämme tai kotiteatterijärjestelmällämme, voimme luottaa pieneen mutta tehokkaaseen vastaanottimeen, kuten WiiM Mini Airplay 2 Music Streamer hintaan 99 €.

WiiM Mini on korkearesoluutioinen häviöttömän äänen suoratoistomediasoitin, helppokäyttöinen minkä tahansa Apple-laitteen kanssa. Se voidaan liittää helposti mihin tahansa audiojärjestelmään, joka tukee AUX-tuloa tai optista audiotuloa (SPDIF), ja kun se on liitetty verkkoon, se toimii myös Apple Sirin kanssa, joten voit käynnistää musiikin ja albumien toiston lennossa suosikeissa suoraan Applelta. Musiikki.

Lataamme sovelluksen käyttääksesi sitä yhdessä iPhonen kanssa WiiM Home App Storesta, liitä se Wi-Fi-kotiverkkoosi ohjeiden mukaan ja heti kun se on yhdistetty, avaa suosikkisuoratoistosovelluksesi ja aloita äänen lähetys AirPlay-kuvakkeen avulla.

Chromecast

Vaikka se ei virallisesti tue AirPlayta Chromecast on edelleen yksi kätevimmistä tavoista suoratoistaa musiikkia ja videoita iPhonesta Smart TV:hen ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa omaisuuksia Apple TV:hen. Uusin malli, nimittäin Chromecast with Google TVon ostettavissa suoraan osoitteesta Google Store hintaan 69€.

Kun liität tämän donglen television HDMI-porttiin ja käytämme USB-seinäsovittimen USB-liitäntää (eli puhelimen latureita), saamme Yleisvastaanotin mille tahansa modernille mediasovellukselle ja siten toistaa musiikkia ja videoita televisiossasi ilman, että sinun tarvitsee käyttää Miracastia tai langallisia yhteyksiä.

Voit määrittää Chromecastin suoraan iPhonessa lataamalla sovelluksen Google Home Apple Storesta, avaa se ja aloita tunnistus ja muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon noudattamalla näytön ohjeita. Heti kun laite on yhdistetty, avaamme suosikkisuoratoistosovelluksen iPhonessamme (kuten YouTube, Netflix tai Spotify), painamme yläreunassa olevaa AirPlay-kuvaketta ja valitsemme Chromecastin nimen listatuista laitteista.

Saat lisätietoja myös ai-oppaistamme Chromecast temppuja ja täydellinen opas päällä kuinka suoratoistaa televisioon iPhonesta ja iPadista Chromecastin avulla.

Belkin SoundForm Connect

Viimeinen AirPlay-vastaanotin, jota suosittelemme kokeilemaan, onBelkin SoundForm Connect, huippuluokan laite, joka on suunniteltu korkealaatuiseen äänentoistoon. alkaen 98 euroa.

Tämä pieni vastaanotin Muuta mikä tahansa vanha Hi-Fi- tai kotiteatterijärjestelmä AirPlay-yhteensopivaksi laitteeksiAUX- ja optisten ulostulojen ansiosta (jälkimmäinen on parempi äänenlaadun ylläpitämiseksi Spotify Premium ja Apple Music).

Kun olet liittänyt laitteen pistorasiaan ja käyttänyt käyttämäämme järjestelmään sopivaa äänikaapelia, tuo iPhone lähemmäs vastaanotinta aloittaaksesi Wi-Fi-signaalin yhdistämisen ja tunnistamisen. Pariliitoksen muodostamisen jälkeen voit suoratoistaa ääntä mistä tahansa musiikin suoratoistosovelluksesta. Jos meillä on ongelmia Belkinin yhdistämisessä Wi-Fi-verkkoon, voimme ladata sovelluksen Apple Storesta Belkin Connect.

Johtopäätökset

AirPlay on ominaisuus, jota italialaiset iPhone-omistajat käyttävät vähän, mutta joka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi kaikissa skenaarioissa, joissa on mahdollista käyttää Smart TV:tä elokuvien ja TV-sarjojen toistamiseen tai suosikkimusiikkialbumiesi toistamiseen. Videon ja äänen laatu on paras kaikista langattomista siirtoprotokollistaonnistuu lähettämään ilman ongelmia jopa minä 4K UHD -sisältöä ja äänen kanssa Dolby Atmos.

Ne, jotka haluavat tietää muita tapoja suoratoistaa näyttöä tai sisältöä puhelimesta televisioon, voivat lukea oppaamme kuinka lähettää videota älypuhelimesta televisioon Wi-Fi-yhteyden kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up