Kuinka synkronoida iPhone PC:n kanssa ilman iCloudia ja ilman Macia

Täydellinen opas iPhonen määrittämiseen niin, että kaikki tiedot ovat käytettävissä ja synkronoituja verkon kautta, Windows PC:llä tai muilla Android-laitteilla

Applen iPhonelle tarjoama pilvi integroituu täydellisesti macOS- ja Apple-sovellusten kanssa luoden saumattoman kokemuksen: kaikki toimintamme voidaan aloittaa yhdellä puolella ja lopettaa Macilla tai toisella Apple-laitteella.
Meillä on siis tällaisia ​​sovelluksia Huomautus joka synkronoituu Maciin, iCloud säilyttääksesi henkilökohtaiset tiedostot ja valokuvat, puhelimen osoitekirja synkronoidaan myös iCloudiin, kalenterisovellukseen, sähköpostiin ja Safarijoka säilyttää kirjanmerkit ja salasanat, jotta voit käyttää niitä riippumatta siitä, mitä Apple-laitteita käytetään samalla tilillä.

Kuitenkin, jos ostamme iPhonen ilman Macia kaikki nämä Apple-sovellusten ominaisuudet katoavat tai niitä ei voida käyttää oikein, varsinkin jos työskentelemme usein Windows-tietokoneella tai käytämme Android-laitteita työhön tai opiskeluun.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka synkronoida kaikki tiedot iPhonesta tietokoneeseen tai Android-laitteeseen käymättä läpi iCloudin, jotta voimme silti synkronoida henkilökohtaiset tiedostot, valokuvat ja asiakirjat millä tahansa hallussamme olevalla laitteella ilman, että meidän tarvitsee välttämättä olla riippuvainen Applen pilvestä.

1) Sammuta iCloud (valinnainen)

Tämä vaihe on valinnainen ja riippuu paljon iPhonen käytöstä, mutta yleensä on parempi poistaa Applen tarjoama pilvi käytöstä päällekkäisyyksien välttämiseksi (edellyttäen, että emme nimenomaisesti halua tallentaa kaikkea kaksoiskappale).

Jatkamiseksi avaamme sovelluksen asetuksetpainamme omaamme Apple IDavaamme valikon iCloud ja deaktivoimme jokaisen näytön kytkimen; Jotkut kytkimet ovat myös alavalikoissa, joten avataan ne kaikki ja deaktivoidaan mahdollinen synkronointi.

Ainoa, jonka suosittelemme pitämään aktiivisena iCloud-varmuuskopiojosta voi olla hyötyä tulevaisuudessa palauta Iphone toimintahäiriöiden sattuessa. Ennen kuin jatkat, muistutamme, että poistamalla iCloudin käytöstä menetät mahdollisuuden varmuuskopioida automaattisesti WhatsApp-keskustelut, jotka iPhonessa perustuvat kokonaan iCloudiin. Jos WhatsApp on meille liian tärkeä, jätämme kytkimen aktiiviseksi vain kyseisen sovelluksen viereen, jotta varmuuskopio olisi käyttövalmis.

2) Synkronoi osoitekirjan yhteystiedot

IPhonen osoitekirjasi synkronoidaan oletusarvoisesti iCloudiin, joten kaikki numerot ovat aina palautettavissa. Kuitenkin, kun iCloud on poistettu käytöstä, voimme synkronoida yhteystiedot Google-tilin avulla (suositellaan käytettäväksi Androidilla) tai Microsoft-tili (suositellaan käytettäväksi Windows-tietokoneissa).

Avaamme sovelluksen synkronoidaksesi tilin yhteystietoja varten asetuksetpainamme valikkoa Yhteystiedotavaamme valikon Tilitpainamme kohdetta Lisää tili ja valitsemme äänen Google tai Outlook.com, riippuen siitä, minkä tilin tyyppiä haluamme käyttää. Seuraavassa näytössä syötetään valitun pilvipalvelun käyttöoikeustiedot ja tilin yhteenvetonäytössä varmistetaan, että kohteen vieressä oleva kytkin on aktiivinen Yhteystiedot.

Mikään ei estä sinua määrittämästä molempia tilejä (Google ja Microsoft), jotta voit käyttää samoja yhteystietoja sekä Android-laitteella että tietokoneella, jossa on Windows 11 tai Windows 10.

3) Synkronoi sähköpostit ja kalenteri

Sähköpostien ja kalenterin synkronointi ilman iCloudia voimme käyttää samaa menetelmää kuin yhteystiedot, koska tilin toiminta on samanlainen kaikissa iPhonen pääelementeissä. Jatka avaamalla sovellus uudelleen asetuksetavaamme valikon Kalenterivalitsemme valikon Tilitnapautetaan Lisää tili ja jatka syöttämällä kirjautumistiedot, joita haluamme käyttää (Google tai Outlook.com). Toistamme vaiheet myös sähköposteille, tällä kertaa vieden meidät polulle Asetukset -> Sähköposti -> Lisää tili.

Halutun tilin lisäämisen jälkeen avaamme sen esikatselun ja aktivoimme kytkimet Kalenterit Ja Mail, joten voit aloittaa tapaamisten ja sähköpostien synkronoinnin suoraan. Vaihtoehtoisesti voimme myös ladata tiettyjä sähköpostisovelluksia (Gmail iOS:lle Ja Outlook for iOS).

3) Synkronoi muistiinpanot ja muistutukset

iPhonen muistiinpanot ja muistutukset voidaan myös synkronoida samoin kuin sähköpostit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat. Tässä tapauksessa riittää, että meidät viedään polkuja pitkin Asetukset -> Muistiinpanot tai Asetukset -> Muistutuksetavaa valikko Tilitpaina Lisää tili ja jatka tilin lisäämistä edellisissä luvuissa kuvatulla tavalla.

Myös tilin esikatselunäytössä meidän on aktivoitava merkintöjen vieressä olevat kytkimet Muistio Ja Huomautus aloittaaksesi näiden kohteiden synkronoinnin onnistuneesti. Vaihtoehtoisesti voimme käyttää sovelluksia Google Keep tai Microsoft OneNote pitääksesi muistiinpanosi synkronoituna.

5) Synkronoi valokuvat ja videot

iCloudissa on 5 Gt ilmaisten tilien raja, ja tiedämme, että 5 Gt on hyvin vähän nykyaikaisilla puhelimilla omien valokuvien ja videoiden tallentamiseen. ICloudin sijasta voimme käyttää sovellusta Google-kuvatparas sovellus synkronoi aina iPhonemme kameralla ottamamme valokuvat ja videot.

Google Kuvissa voimme aktivoida valokuvien ja valinnaisesti videoiden automaattisen varmuuskopioinnin sekä hyödyntää lukuisia muita hyödyllisiä vaihtoehtoja: voimme itse asiassa vapauttaa tilaa iPhonessa, kun se on vähissä, poistaa Googleen jo tallennettuja valokuvia ja videoita. pilvi (jotka pysyvät aina näkyvissä, jos sinulla on Internet-yhteys ja jotka voidaan ladata miltä tahansa tietokoneelta Google Photos -sivustolta), poista kaksoiskappaleet tai kuvakaappaukset ja paljon muuta.

Tällä hetkellä Google Kuvien tilaraja on sama kuin Google Drivessa (15 Gt), mutta voimme aina ottaa synkronoinnin käyttöön huonommalla laadulla säästääksemme paljon pilvitilaa. Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaamme osoitteessa kuinka käyttää Google-kuvia.

6) Synkronoi asiakirjat ja erilaiset tiedostot

Mitä tulee henkilökohtaisiin asiakirjoihin (kuten Office tai PDF), voimme synkronoida ne tehokkaasti sovelluksen avulla Google asemaparas iPhonelle saatavilla oleva pilvipalvelu.

Google Driven avulla voidaan tallentaa kaikki asiakirjat ja tiedostot kaikissa muodoissa, jotta ne voidaan noutaa PC- tai Android-laitteiden kautta synkronoidulla tavalla. Google Driven avulla voit myös avata ja muokata Office-tiedostoja ja tarkastella PDF-tiedostoja oikein ilman ulkoisen sovelluksen käyttöä, ja se on myös hyödyllinen tiedostojen nopeaan vaihtamiseen PC:n ja iPhonen välillä.

Ilmeisesti kaikki henkilökohtaiset tiedostot on tallennettava Google Drive -pilvikansioon; paras tapa hallita niitä on käyttää Google Drivea suoraan henkilökohtaisten tiedostojen tiedostonhallinnana tai vaihtoehtoisesti käytä tiedostonhallintaa, jossa on automaattinen kansion synkronointi Google Driveen. Paras sovellus tästä näkökulmasta on Asiakirjatjonka Readdle-yhtiö tarjoaa maksutta.

7) Synkronoi musiikki

Jos meillä on joitain MP3-musiikki tallennettu iPhonen muistiin voimme aina synkronoida sen kanssa Google asema (kuten edellisessä luvussa) tai käyttämällä sovellusta iPhone musiikkivoi synkronoida kanssa iTunes (näkyvä Windowsissa).

Muistutamme, että se on myös mahdollista synkronoida iPhone ja PC muilla tavoilla, kuten sovelluksella YouTube Musicjossa on myös ominaisuus Lataa musiikkia siirtääksesi henkilökohtaisen musiikkisi pilveen ja kuunnellaksesi sitä missä tahansa.

8) Synkronoi selaimen kirjanmerkit, historia ja salasanat

Safari on varmasti nopein iPhone-selain, myös siksi, että se on integroitu järjestelmään. Windows-tietokonetta tai Android-laitetta käyttävät todennäköisesti käyttävät sitä kuitenkin Google Chrome pääselaimeksesi ja haluat pitää kaikki kirjanmerkkisi, historiasi ja salasanasi aina saatavilla.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa voimme synkronoida kirjanmerkit, historia ja salasanat lataamalla sovelluksen Google Chrome iPhonessasi ja kirjautumalla sisään Google-tililläsi pyydettäessä. Vaihtoehtoisesti voimme myös ladata selaimen Microsoft Edge iPhonelle ja käytä Microsoft-tiliä pitääksesi kirjanmerkkisi, historiasi ja salasanasi synkronoituna minkä tahansa Windows 11- tai Windows 10 -käyttöjärjestelmää käyttävän tietokoneen kanssa.

9) Lisää synkronointisovelluksia

Myös tässä skenaariossa, jossa luovumme iCloud-palveluista, voimme käyttää muita Google-sovellukset iPhonessa Applen sovellusten tilalle. Parhaat sovellukset kokeiltavaksi ovat:

 • Google Duojotta voit ottaa yhteyttä ystäviin ja perheenjäseniin, jotka käyttävät Android-puhelimia tai joiden puhelimeen on asennettu Google Duo -sovellus FaceTimen sijaan.
 • Google Kartat se on paljon parempi sovellus kuin Apple Maps navigointiin Italiassa ja maailmassa, suosikkipaikkojesi saavuttamiseen ja Google-tilisi kanssa synkronoituun hakuhistoriaan.
 • Google Assistantsopii erinomaisesti Sirin korvaamiseen ja vastausten saamiseen erilaisiin kysymyksiin sekä pystyy etsimään mitä tahansa ilman käsiäsi.
 • Google Homevälttämätön sovellus Googlen kanssa yhteensopivien kodin automaatiolaitteiden ohjaamiseen, Google Nest -kaiuttimien ohjaamiseen ja Wi-Fi-verkossa olevien Chromecastien määrittämiseen.

Asennamme myös nämä sovellukset sinulla on todellinen Google-kokemus jopa iPhonessakäyttämällä Applen sovelluksia ja niihin liittyviä palveluita mahdollisimman vähän.

Johtopäätökset

Kun iPhone on määritetty näillä sovelluksilla ja palveluilla, meillä on helppo pääsy kaikkiin iPhone-tietoihin (osoitekirja, valokuvat, sähköpostit jne.) mistä tahansa tietokoneesta tai Android-laitteesta. Vaikka menetämme iPhonen, voimme helposti palauttaa kaikki tiedot uuteen iPhoneen, Windows PC:hen tai uuteen Android-älypuhelimeen.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Vaihda tietoja iOS:stä Androidiin menettämättä yhteystietoja ja valokuvia ja klo parhaat pilvisovellukset Androidille ja iPhonelle tiedostojen tallentamiseen muistia viemättä.

Indeksi
 1. 1) Sammuta iCloud (valinnainen)
 2. 2) Synkronoi osoitekirjan yhteystiedot
 3. 3) Synkronoi sähköpostit ja kalenteri
 4. 3) Synkronoi muistiinpanot ja muistutukset
 5. 5) Synkronoi valokuvat ja videot
 6. 6) Synkronoi asiakirjat ja erilaiset tiedostot
 7. 7) Synkronoi musiikki
 8. 8) Synkronoi selaimen kirjanmerkit, historia ja salasanat
 9. 9) Lisää synkronointisovelluksia
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up