Parhaat ilmaiset vaihtoehdot Excelille verkossa käytettäväksi

Emmekö voi käyttää Exceliä tietokoneella? Katsotaan yhdessä, kuinka voit muokata laskentataulukoita suoraan verkossa ilmaiseksi.

Microsoft Excel on ohjelma, jota ei koskaan puutu yritystietokoneisiin, joten voit helposti hallita kaikentyyppisiä laskentataulukoita. Jos käytämme kuitenkin tilapäisesti toisen henkilön tietokonetta tai julkista tietokonetta ilman Exceliä, voimme välittömästi korjata sen puuttumisen käyttämällä jotakin sivustoista, jotka on suunniteltu muokkaamaan laskentataulukoita suoraan verkossa, toimimalla suosikkiselaimessa (Chrome tai Edge ).

Seuraavissa luvuissa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti parhaat ilmaiset vaihtoehdot Excelille verkossa käytettäväksisopii erinomaisesti laskentataulukon muokkaamiseen lennossa Linuxissa tai Macissa tai pomon pyytämien muutosten tekemiseen tietokoneessa, johon meillä ei ole järjestelmänvalvojan oikeuksia asentaa uusia ohjelmistoja.

Google Sheets

Eniten käytetty sivusto laskentataulukoiden muokkaamiseen verkossa on Google Sheetsjoka on olennainen osa Googlen kehittämää online-toimistopakettia.

Google Sheetsissä voimme muokata käytännössä mitä tahansa laskentataulukon elementtiä, lisätä tarvittaessa uusia elementtejä ja käyttää matemaattisia kaavoja. Käyttääksesi tätä sivustoa avaamme yllä olevan linkin ja painamme eteenpäin Google Sheetskirjaudu sisään Google-tilillä, napsauta vasemmassa yläkulmassa Tiedosto -> Tuojatkamme Lataa -> Valitse tiedosto laitteestavalitse ladattava Excel-tiedosto ja paina -painiketta Tuo tiedot.

Paina tuonnin jälkeen Avaa tiedosto avataksesi heti verkossa olevan laskentataulukon kopion. Jos haluat tallentaa kopion uudesta tiedostosta, paina valikkoa Tiedostopaina ladata ja lopulta ylös Microsoft Excel.

EtherCalc

Jos meidän on luotava uusi Excel-dokumentti, mutta voimme toimia vain selaimena, voimme käyttää sivustoa EtherCalchyvä vaihtoehto Excelille ilman rekisteröintiä.

Kun sivusto on auki, paina painiketta Luo laskentataulukko luodaksesi uuden laskentataulukon ja käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja ja valikkoja luodaksesi nopeasti kaavion, tietotaulukon, yksinkertaisen pivot-taulukon tai kuukausittaisen toimintaraportin.

Työn lopussa painamme levykkeen muotoista painiketta ja valitsemme muodon, jossa taulukko viedään (ODS, HTML, CSV tai Excel), joten voit ladata sen heti paikallisesti.

VAIN TOIMISTO

Se erottuu joukosta parhaita toimistopaketteja, joita voidaan käyttää suoraan verkossa VAIN TOIMISTOjoka on todellinen online-vaihtoehto Excelille ja muille Office-ohjelmiston ohjelmille.

Rekisteröitymällä palveluun ilmaiseksi pääsemme käsiksi koko sarjaan suoraan verkossa, joten voimme luoda uusia laskentataulukoita tai muokata olemassa olevia käyttämällä käyttöliittymää, jonka valikot ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin Office.

Sivusto tarjoaa myös edistyneen tiedostojen tallennusjärjestelmän: kaikki luomamme tai muokkaamamme laskentataulukot voidaan tallentaa pilveen tai paikallisesti yksinkertaisesti painamalla painiketta Tallentaa.

SSuite Office

Erinomainen toimistopaketti, joka on saatavilla verkossa ilman rekisteröintiä SSuite Officejoka sisältyy pilvikäyttöjärjestelmään.

Jos haluat käyttää tätä voimassa olevaa Office-vaihtoehtoa, avaa sivusto yllä olevasta linkistä, paina vasemmassa alakulmassa Start-like -painiketta, avaa valikko SSuite Office Tools ja avataan ohjelma Basic-Math laskentataulukko. Näin ollen saamme käyttöösi laskentataulukon, joka on hyödyllinen tietokoneella jo olevien asiakirjojen muokkaamiseen tai uusien arkkien luomiseen tyhjästä.

Avaimet, joita käytetään, kun ohjelma on avattu, ovat Avata (tarvittava asiakirjojen avaamiseen tietokoneella) ja avain Tallentaa (hyödyllinen tallennettaessa muokattua tai suoraan online-laskentataulukkoa paikallisesti).

Luckysheet

Avoimen lähdekoodin panoraamasta löydämme myös verkkosivuston Luckysheetjoka tarjoaa vapaasti muokattavan laskentataulukon (voimassa demona).

Avaamalla sivuston voimme lisätä uuden sivun painamalla +-painiketta alareunassa, jolloin voimme työstää taulukkoa, joka on täynnä työkaluja datataulukoiden, kaikenlaisten kaavioiden ja matemaattisten tietoanalyysien luomiseen.

Koska tämä on esittelysivu, muutoksia ei ole mahdollista tallentaa perinteisellä tavalla, mutta voimme silti luoda kopion työstämme painamalla painikkeita CTRL+P tai käyttämällä oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoa (muotoiltu kolmella pisteellä) ja valitse kohde Lehdistö. Varsinaisen tulostimen valitsemisen sijaan voimme käyttää sitä virtuaalinen PDF-tulostinjotta säilytät kopion tehdystä työstä.

Johtopäätökset

Pilvilaskentatekniikka on nyt kehittynyt niin pitkälle, että se voi korvata Excelin millä tahansa tietokoneella ilman ohjelmien asentamista! Kaikki yllä näkyvät sivustot antavat itse asiassa mahdollisuuden muokata tai luoda uusia laskentataulukoita kuluttamatta yhtään euroaMicrosoft 365 -tilaus tai Officen kertakäyttölisenssille.

Jokainen, joka haluaa, voi perustaa todellisen "pilvitietokoneen" käyttämällä vain web-ohjelmia; tätä tarkoitusta varten kutsumme sinut lukemaan artikkelimme aiheesta parhaat sivustot valokuvien muokkaamiseen verkossai 3D-piirustus- ja CAD-projekteja varten Hei parhaat sivustot Word-asiakirjojen luomiseen verkossa.

Indeksi
  1. Google Sheets
  2. EtherCalc
  3. VAIN TOIMISTO
  4. SSuite Office
  5. Luckysheet
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up