Photo Booth -kuvien käyttäminen Macissa

Photo Booth on kuvanottosovellus, joka on valmiiksi ladattu kaikkiin Maceihin, eikä se ole tavallinen valokuvaussovellus valokuvien ottamiseen. Sovelluksen avulla voit ottaa hauskoja kuvia ladatuilla tehosteilla, kuten muuntaa kasvosi maaoravaksi.

Vaikka olet saattanut ottaa paljon kuvia Photo Booth -sovelluksella, olet ehkä huomannut, että se ei sijoita otettuja kuvia sopivaan säilytyspaikkaan, kuten työpöydällesi. Kuvat tallennetaan salaiseen paikkaan Macissasi, ja ne näkyvät vain itse sovelluksella.

Alla kuvatulla menetelmällä sinun pitäisi kuitenkin päästä käsiksi Photo Booth -sovelluksella otettuihin kuviin kuten kaikkiin muihin Macin normaaleihin tiedostoihin.

Photo Booth -kuvien käyttäminen Macissa

Tarvitset vain Finderin, jotta voit tarkastella Photo Booth -kuvia.

1. Käynnistä Finder ja siirry käyttäjähakemistoosi ja avaa kansio nimeltä "Pictures".

2. Kun Kuvat-kansio avautuu, sinun pitäisi nähdä kirjastotiedosto nimeltä "Photo Booth Library". Napsauta tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto, jossa lukee "Näytä paketin sisältö", jotta pääset tiedoston takana olevaan sisältöön.

3. Kun paketin sisältö näkyy, näet kansion nimeltä "Kuvat". Avaa se kaksoisnapsauttamalla sitä. Se on kansio, joka sisältää Photo Booth -kuvat.

4. Sinun pitäisi nyt nähdä kaikki kuvat, jotka olet ottanut Macin Photo Booth -sovelluksella. Nämä kuvat ovat kuin tavallisia tiedostoja, joten voit suorittaa niille tiedostotoimintoja, kuten kopioida tai poistaa.

5. On itse asiassa helppo tapa päästä käsiksi näihin kuviin, ja se käyttää "Go To Folder" -toimintoa.

Avaa Finder-ikkuna ja valitse "Go" ja sitten "Go to Folder..." käynnistääksesi Siirry kansioon -paneelin.

6. Kun se käynnistyy, kirjoita seuraava polku ja napsauta "Go" siirtyäksesi kyseiseen hakemistoon Macissasi.

Muista korvata "Mahesh" käyttäjätunnuksella, jota käytät Macissasi.

/Käyttäjät/Mahesh/Kuvat/Photo Booth Library/Pictures

7. Sinun pitäisi nyt olla kansiossa, jossa Photo Booth -kuvat sijaitsevat. Se on sama kansio, jota käytit tämän oppaan vaiheessa 4.

Johtopäätös

Näin helposti pääset käsiksi Photo Booth -sovelluksella otettuihin valokuviin. Ennen vaikealta tuntunut tehtävä on nyt paljon helpompi tehdä, kaikki Finderin ja sen mahtavien ominaisuuksien ansiosta.

Kerro meille, auttoiko tämä sinua!

Indeksi
  1. Photo Booth -kuvien käyttäminen Macissa
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up