Lisää SharePoint File Exploreriin, jotta voit käyttää tiedostoja helposti

Kun lisäät SharePointin File Exploreriin, voit käyttää tiedostojasi helposti mistä tahansa Windows-tietokoneesta. Tämä säästää paljon aikaa, koska sinun ei tarvitse avata selainta päästäksesi SharePoint-kirjastoihin ja -asiakirjoihin. Näin tekemällä voit tarkastella SharePointia Resurssienhallinnassa, mutta myös synkronoida sen laitteeseesi saadaksesi pääsyn uudempiin SharePoint-latauksiin. Seuraava opas käsittelee SharePointin lisäämistä File Exploreriin eri tavoilla.

Hyvä tietää: et halua Windowsin tallentavan tiedostoja ja kansioita automaattisesti OneDriveen? Opi estämään se.

1. Lisää SharePoint File Exploreriin OneDrive for Businessin avulla

On olemassa useita tapoja käyttää SharePointia File Explorerista. Helpoin on yhdistää SharePoint-tilisi File Exploreriin käyttämällä OneDrive for Businessia paikallisessa tietokoneessa. Huomaa, että tämä menetelmä ei toimi OneDrive Personal Vaultin kanssa.

Avaa Windows-tietokoneesi oletusselain ja käy Microsoftin sivulla Sovellukseni portaali. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella, jolla käytät SharePointia. Se on joko mukautettu verkkotunnus tai onmicrosoft.com-tili, joka linkitetään sinuun, kun luot a Microsoft 365 Business tili.

Jos et ole järjestelmänvalvoja, sinun on otettava yhteyttä järjestelmänvalvojaan saadaksesi käyttäjätunnus ja salasana. Kun olet kirjautunut My Apps -portaaliin, valitse SharePoint sovellusluettelosta. Sinut ohjataan olemassa oleville SharePoint-sivustoillesi.

Kun olet avannut SharePointin online-etusivun, etsi suosikkisivustosi alaotsikoista: Seurata, Usein käytetyt sivustotja Viimeaikaiset. Kun olet kyseisellä verkkosivustolla, siirry kohtaan Asiakirjat -välilehteä tarkastellaksesi tiedostoja ja kansioita.

Kun voit tarkastella SharePoint-asiakirjoja, napsauta Synkronoi kopioidaksesi sen kansiot OneDrive-tilillesi. SharePointin online-version avulla voit valita tiettyjä kansioita tai koko SharePoint-dokumenttikirjastosi.

Yllä oleva toiminto laukaisee "Synkronoimme tiedostojasi" -viestin, kun kansioita kopioidaan laitteellesi. Odota hetki, että tämä päättyy. Jos et kuitenkaan näe vastausta Windows-kansioissasi, se tarkoittaa, että tietokoneen OneDrive on vioittunut. Sinua kehotetaan asentamaan OneDriven uusin versio.

Kun yrität synkronoida SharePoint-tiedostoja tietokoneesi OneDrive-kansion kanssa, saat selainikkunaan ponnahdusikkunan varoituksen, joka sanoo: "Tämä sivusto yrittää avata Microsoft OneDriven." Klikkaus Avata edetä.

Windows-tietokoneesi OneDrive-sovellus pyytää sinua automaattisesti kirjautumaan sisään SharePointissa käyttämäsi käyttäjänimellä.

Valitse seuraavassa ponnahdusikkunassa vaihtoehto Pysy kirjautuneena kaikkiin sovelluksiisija napsauta OK edetä. Jos kohtaat virheen kirjautuessasi SharePoint-tiliisi, sulje näyttö ja viimeistele OneDriven synkronointi.

Kun OneDrive Business -tilisi on valmis, SharePoint-verkkosivusto on käytettävissä kansiona File Explorerissa. Voit vahvistaa tämän napsauttamalla tiedostokansiota hiiren kakkospainikkeella Ominaisuudet katsoaksesi sitä.

Huomautus: aiemmin SharePointin online-versiossa oli erityinen vaihtoehto Kaikki asiakirjatnimeltään Näytä File Explorerissa. Se voi synkronoida SharePoint-tiedostosi suoraan File Explorerin kanssa. Tämä vaihtoehto ei ole enää käytettävissä.

Kärki: opi ottamaan käyttöön välilehdet File Explorerissa Windowsissa.

2. Tarkastele SharePointia Resurssienhallinnassa Microsoft Storen avulla

Microsoft Store on yksi lähteistä, joka auttoi sinua lisäämään SharePointin File Exploreriin.

Lataa ja asenna virallinen Microsoft 365 -sovellusja avaa se Storesta. Voit myös avata sovelluksen kirjoittamalla "Microsoft 365 (Office)" Windowsin hakukenttään.

Jos Windows PC -tilisi on sama kuin Microsoft SharePoint -tilisi, löydät SharePointin helposti luettelosta Sovellukset vasemmalla puolella. Muussa tapauksessa siirry Microsoft 365 -hakupalkkiin SharePoint työpaikan tai koulun kautta vaihtoehto.

Molemmissa tapauksissa oletusselaimessasi avautuu uusi välilehti, joka vie sinut SharePointin oletuskirjautumissivulle. Sinun on annettava voimassa olevan Microsoft 365 Business -tilisi käyttäjätiedot, jotta voit kirjautua SharePoint-tiliisi.

Kun olet siellä, käytä OneDrive-synkronointimenetelmää aiemmin kuvatulla tavalla salliaksesi pääsyn SharePointiin tietokoneesi kansioissa.

3. Synkronoi SharePoint File Exploreriin käyttämällä SharePointin Hubia

Toinen tapa muodostaa yhteys SharePoint-juurisivustoon Windows-tietokoneessa on käyttää Microsoft Store -apuohjelmaa, SharePointin keskus.

Aloita kirjoittamalla SharePoint-URL-osoitteesi, jonka voit kopioida ja liittää SharePointin aloitussivun osoiteriviltä. Sen sijaan, että kirjoittaisit "sharepoint.com", voit kirjoittaa myös tarkan sivuston sijainnin, kuten "sharepoint.com/sites/XXX". Löydät nämä tiedot SharePoint My Sites -sivustosta.

Kirjoita lopuksi voimassa oleva SharePoint-käyttäjänimesi ja salasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään kirjautuaksesi Hubiin.

Hub for SharePoint tekee melko näppärää työtä tuodakseen kaikki oikeat asiakirjat SharePoint-sivustoltasi. Voit tarkastella uusimpia tiedostokirjastoja verkossa napsauttamalla päivityssymbolilla varustettua painiketta. Se synkronoi automaattisesti Hubin SharePointille pilven todellisten SharePoint-kansioiden kanssa.

On todella yllättävää, että tällä upealla ilmaisella sovelluksella on tällä hetkellä alhainen luokitus Microsoft Storessa. Olemme testanneet tämän toimivan tarkasti nykyisten SharePointin online-versioiden kanssa.

Kuten kaikki muutkin sovellukset, tämä apuohjelma on helppo kiinnittää tehtäväpalkkiin. Voit myös lisätä sen Käynnistä-valikkoon ja muihin kansioihin nopeaa käyttöä varten.

Tiedoksi: jos sinulla on OneDrive-synkronointiongelmia tietokoneellasi, tarkista tämä korjausluettelo.

4. Yhdistä SharePoint File Exploreriin WebDAV:n avulla

Klassinen menetelmä verkkoasemien kartoittamiseen on myös loistava tapa yhdistää SharePoint-verkkosivustosi Windowsiin. Tätä varten mene omaan Tämä PC -valikosta File Explorerissa ja napsauta hiiren kakkospainikkeella valitaksesi Kartta verkkoasema.

Klikkaa Muodosta yhteys verkkosivustoon, jota voit käyttää asiakirjojen ja kuvien tallentamiseen vaihtoehto uudessa ikkunassa. Tämä avaa Lisää verkon sijainti ohjattu toiminto, joka muodostaa yhteyden FTP:ihin ja useisiin online-verkkosijainteihin.

Klikkaus Seuraava edetä. Valitse seuraavassa vaiheessa mukautettu verkkosijainti ja napsauta Seuraava taas kerran. Määritä verkkosivustosi sijainti, joka on SharePoint-URL-osoite. Muista lisätä /WebDAV/ loppuun.

Anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, jotta voit käyttää SharePointia suoraan File Explorerissa.

WebDAV-menetelmää käytettäessä on vain yksi asia muistaa. Sinun on otettava Internet Information Services (IIS) käyttöön laitteessasi. IIS:ää käytetään myös monissa muissa tapauksissa, kuten ownCloud Serverin asentamisessa Windowsiin.

Kun voit käyttää SharePointia File Explorerista, voit tehdä monia asioita, kuten:

  • Kiinnitä SharePoint-asiakirjat File Explorerin Quick Access -valikkoon
  • Kiinnitä ne Windowsin Käynnistä-valikkoon
  • Käytä uusia ja päivitettyjä tiedostoja SharePoint-pilvessäsi paikalliselta koneeltasi.

Kärki: Opi estämään Microsoft Teamsia avautumasta käynnistyksen yhteydessä.

Kun olet tutkinut kaikki eri tavat lisätä SharePointia File Exploreriin, ota huomioon, että se ei ehkä sovi kaikille. Suurin haittapuoli on valtavat lisenssikustannukset. Meillä on luettelo parhaista ilmaisista SharePoint-vaihtoehdoista.

Kaikki kuvakaappaukset ja kuvat tekijältä Sayak Boral.

Indeksi
  1. 1. Lisää SharePoint File Exploreriin OneDrive for Businessin avulla
  2. 2. Tarkastele SharePointia Resurssienhallinnassa Microsoft Storen avulla
  3. 3. Synkronoi SharePoint File Exploreriin käyttämällä SharePointin Hubia
  4. 4. Yhdistä SharePoint File Exploreriin WebDAV:n avulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up