Pidä musiikkikirjastosi synkronoituna useiden tietokoneiden välillä iTunes Matchin avulla

iTunes Match on jälleen yksi Applen musiikkipalvelu, joka teki paljon helpommaksi pitää kaiken musiikin synkronoituna ja tuoda ne saataville Windowsista Maciin, iPodiin, iPadiin ja iPhoneen.

Olemme perhe, joka pitää musiikillamme suurta merkitystä, ja siksi meillä on kaikki musiikkilaitteet, jotka voivat ladata suosikkimusiikkiamme. Tyttärelläni ja minulla on molemmilla käytössämme MacBookit, ja miehelläni on Hewlett Packardin kannettava tietokone. Kun mieheni sai uuden iPodin, hän päätti, että hän halusi ottaa haltuunsa musiikin hallinnan kannettavalla tietokoneella sen sijaan, että olisin tehnyt sen kannettavallani. Koska iPodia ei voida synkronoida Windowsin ja Macin kanssa samanaikaisesti, ongelmaksi tuli kuinka saada musiikkia MacBookista HP:hen ja sitten iPodiin. Toki on olemassa vanhanaikaisia ​​tapoja, kuten CD-levyjen tekeminen siirrettäviksi, mutta tällä sähköisellä aikakaudella se ei ole välttämätöntä. iTunes Match teki kaiken puolestani.

iTunes Matchilla on kova hintalappu hintaan 24,99 dollaria vuodessa. Tämä esti minua rekisteröitymästä, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran iTunes-versiolla 10.5.1. Musiikin käyttömme kannalta siitä tuli kuitenkin sen arvoista. Rekisteröidy iTunes Matchiin avaamalla iTunes tietokoneellasi ja etsimällä linkki vasemmalla puolella iTunes Storen alta.

iTunes Match alkaa keräämällä tietoja kirjastostasi. Sen täytyy tietää tarkalleen, mitä sinulla on siellä. Riippuen siitä, kuinka paljon sinulla on siellä, se voi kestää jonkin aikaa. Vaikka voit linkittää jopa kymmenen tietokonetta ja iOS-laitetta iTunes Matchiin, voit lähettää sen vain yhden kirjaston kerrallaan.

iTunes yhdistää nyt tietokoneellasi olevat kappaleet iTunes Storen kappaleisiin. Koska kaikkea ei ole saatavilla kaupasta, se ei löydä kaikkea tässä vaiheessa.

iTunes Match lataa nyt pilveen kaikki ne kappaleet, joita se ei voinut vastata. Tämä oli minulle palvelun myyntivaltti. Mieheni laittoi pinoja CD-levyjä tietokoneelleen iTunesiin. Halusin päästä myös siihen, mutta en kuitenkaan halunnut viettää tuntikausia kammaten sitä kaikkea. Hänen lataamilleen CD-levyille, jotka juuri tulivat läpi nimellä "Raita 01", "Raita 02" jne., se ei ollut kovin hyödyllinen. iTunes Match ei pystynyt vastaamaan sitä mihinkään kaupassa ja laittoi sen pilveen samalla tavalla. Minun täytyy käydä läpi jossain vaiheessa ja tunnistaa ja muokata niitä korjatakseni sen. Jälleen tämän vaiheen aika vaihtelee oman kirjastosi mukaan. Kirjastossani oli yli 2000 kappaletta ja koko prosessi kesti tunteja.

Kun iTunes Match on ladannut taideteoksia ja kappaleita ja sovittanut kaiken parhaan kykynsä mukaan, voit joko lisätä toisen tietokoneen tai yhdistää iOS-laitteesi. Aloita se toisella tietokoneella samalla tavalla kuin ensimmäisellä, paitsi että napsauta "Lisää tämä tietokone".

Käynnistä iTunes Match iOS 5 -laitteillasi siirtymällä Asetukset-sovellukseen ja valitsemalla Musiikki. muuta iTunes Matchin asetukseksi päälle. Se kysyy salasanaasi ja varoittaa sinua kirjastosi vaihtamisesta. Palvelu poistaa kirjastosi ja korvaa sen sillä, mitä juuri lataat pilveen. Minulla on musiikkia, jota en säilytä laitteillani, koska se on asioita, joita en enää halua, tai asioita, jotka olen ladannut jollekin toiselle. Kun olet kuitenkin ottanut iTunes Matchin käyttöön laitteessasi, se antaa sinulle mahdollisuuden näyttää vain ladatut kohteet laitteellasi. Se on edelleen käytettävissäsi pilvessä, mutta sinun ei tarvitse lajitella sitä.

Tätä artikkelia varten valitsin vaihtoehdon, että pilvi näkyy iPadin iTunes-kirjastossani. Kohteiden, jotka eivät ole iPadin kirjastossani, mutta jotka ovat pilvessä, vieressä on pieni pilvikuvake. Haluttu kirjasto, jota mieheni etsi, on nyt pilvessä. Olimme vaihtaneet albumin nimeksi "Jeff's Mix" pitääksemme kappaleet yhdessä, ja olimme korvanneet albumin kuvituksen erityisillä perhekuvilla. En ole enää edes varma, missä ne kuvat ovat, jotta voisin tehdä sen uudelleen. Muokattu soittolista on kuitenkin nyt pilvessä kuvien kanssa. Se oli MacBookissani, ja nyt iTunes Matin avulla voimme ladata sen laitteillemme, ja mieheni voi ladata sen tietokoneelleen ja laittaa sen sitten iPodiin.

Kun musiikki on tallennettu pilveen, voit toistaa sen pilvestä vai ladata sen laitteellesi tai tietokoneellesi. Jos haluat ladata sen, napauta pilvikuvaketta sen kappaleen tai albumin vieressä, jonka haluat ladata. Näyttää siltä, ​​​​että tällä tavalla kestää hieman kauemmin kuin sen lataaminen iTunesista suoraan.

Kappaleiden lataamisen etuna on se, että sinulla on mahdollisuus käyttää muita musiikkisovelluksia. Toistan mieluummin musiikkiani SoundHound-sovelluksella, ja kun latasin kappaleen pilvestä, se ilmestyi myös tähän sovellukseen. Lisäsin palvelun myös iPhoneeni, jolloin kaikki iTunesista lataamamme tai näihin kahteen kirjastoon lataamamme musiikki on saatavilla kaikissa iOS-laitteissa ja molemmissa tietokoneissa. Saman tekeminen tyttäreni tietokoneelle parantaa tätä kaikkea entisestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up