Kuinka Apple auttaa muokkaamaan uutta koulutusaikaa

Apple on valmistanut monia tuotteita, jotka auttavat ihmisiä heidän jokapäiväisessä elämässään. Tuotteet vaihtelevat helposta laskemisesta soittamiseen ja suosikkikappaleidesi kuunteluun. Yksi suuri Applen tunnettu vaikutus on kuitenkin niiden vaikutus koulutukseen. Yhä useammat koulut ovat alkaneet ottaa Applen tuotteita opetussuunnitelmaansa. Kotona asuvat opiskelijat luovat perusteellisia tutkimusraportteja ja luovia esityksiä Macien avulla. Tänään tarkastelemme, kuinka Apple voi auttaa sinua koulutuksessa. Vaikutus tavoittaa kaikki yksilöt, olit sitten opettaja, opiskelija tai vanhempi.

Tallenna puu

Yksi suurimmista eduista kaikessa teknologian käytössä opetuksessa on ympäristövaikutus. Mahdollisuus vähentää kirjojen kuormitusta ja mukava teknologinen vaihtoehto muistiinpanojen tekemiselle voivat tehdä koulutuksesta halvempaa ja takautuvampaa. Mitä tulee muistiinpanojen tekemiseen, saatavilla on lukuisia sovelluksia helppoon ja digitaaliseen muistiinpanon tekemiseen (katso "iTunes for Education" -sovellukset). Tavallisiin muistiinpanoihin verrattuna digitaalisten muistiinpanojen avulla voit lisätä merkintöjä, äänimuistiinpanoja ja paljon muuta. Jäikö luokka väliin? Oikeiden muistiinpanojen saaminen tälle päivälle on paljon helpompaa ja tuottavampaa. Kun keskitymme muistikirjoihin, iTunes Store ja iBooks tarjoavat runsaasti oppikirjoja ja liitteitä eri aiheista.

Säilyttää luovuutta

Jos tai kun olit opiskelija, mikä oli ensimmäinen asia, joka sinulle tuli mieleesi? Useimmille opiskelijoille podcastin tai iMovien tekeminen ei ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen. Mac-käyttäjillä ja yleensä Apple-käyttäjillä on kuitenkin helposti saatavilla ohjelmia, joiden avulla he voivat ylittää vaaditun. Nämä ohjelmat ovat niin helppokäyttöisiä, että kaikki 4-vuotiaasta lapsestasi 18-vuotiaaseen opiskelijaan saavat ohjelmat hetkessä. Lisäksi Microsoft Office for Macin kaltaisten ohjelmistojen avulla voit luoda kauniita julisteita, lentolehtisiä ja ohjelmia.

Oppiminen tien päällä

Jokainen oppilas tietää, että oppiminen ei lopu luokkahuoneeseen. Keskimääräinen oppilas on haavoittuvampi oppimisessaan koulun ulkopuolella kuin sisällä. Koulussa on käytettävissä opettajia ja professoreita, jotka valvovat ja arvioivat opiskelijan oppimista. Kotona on kuitenkin opiskelijan oma asia, kuinka paljon tai vähän hän oppii. Tämä antaa opiskelijalle mahdollisuuden muokata oppimistaan ​​luovemmiksi tavoiksi. IPhone ja iPod Touch tarjoavat sinulle mahdollisuuden käyttää lukuisia opettavaisia ​​ja aivoja stimuloivia sovelluksia kotona ja tien päällä. Lisäksi iPad mahdollistaa loistavan kumppanin mobiililaitteille ja muistiinpanojen tekemiseen.

iTunes for Education

Tärkein näkökohta, joka tekee Applesta modernin koulutuksen johtajan, on iTunes-kauppa. ITunes ja App Store paljastavat aivan uuden maailman työkaluja, jotka voivat auttaa koulutuksessa. iTunes Store on enemmän kuin vain paikka ostaa uusimmat hitit; kauppa on täynnä erittäin hyödyllisiä podcasteja ja korkeakoulutason luentoja. Voit katsella luentoja parhaista parhaista, mukaan lukien MIT, Yale ja monet muut. Saatavilla olevat oppitunnit ja luennot ovat kaikki iTunes U:na tunnetun iTunes-osion ulkopuolella. iTunes U -podcastit päivittyvät säännöllisesti iDevice-laitteessasi, joten voit helposti seurata oppituntia. Kuka sanoo, että sinun täytyy olla koulussa käyttääksesi tätä resurssia? Esimerkiksi iTunes U voi olla täydellinen kieltenopettaja ennen seuraavaa matkaasi ulkomaille. Alla olemme listanneet joitain parhaista koulutusystävällisistä ohjelmista Macille/iDevicesille.

Oxford American Dictionary iOS:lle

Sama kuuluisa sanakirja on nyt saatavilla kaikkialla. Oxford American Dictionary sisältää yli neljännesmiljoonaa määritelmää, joita päivitetään jatkuvasti, kun uusia sanoja ilmestyy. Sanakirja ei vaadi Internetiä, mikä tarkoittaa, että voit saada määritelmiä liikkeellä ollessasi. Jokaisen sanan mukana tulee ääni ja ääntäminen.

Bambupaperi iPadille

Kun luot digitaalisia muistiinpanoja, sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa. Muistiinpanot joko skannataan tai kirjoitetaan. Luovuudelle on toistaiseksi hyvin vähän mahdollisuuksia. Bamboo Paper for iPad antaa henkilöille mahdollisuuden luoda omia digitaalisesti piirrettyjä muistiinpanoja käyttämällä erilaisia ​​"mustetta" ja "kynä" muunnelmia. Muistiinpanot voidaan jakaa sähköpostitse ja tulostaa AirPrintillä.

iStudiez Pro iOS:lle

iStudiez Pro tarjoaa yksilöille mahdollisuuden koulu- ja kotielämään rinnakkain. Sovelluksen avulla voit tarkastella tulevia tehtäviä ja tapahtumia kalenterissa iCal-tuen avulla. Voit myös seurata kurssejasi ja aikataulujasi GPA-integraation avulla. iStudiez Pro tekee koulusta hallittavissa.

Graafinen laskin iPhonelle

Useimmat ihmiset eivät kulje graafiset laskimensa varpaissa, emme arvioi, jos teet niin. Kun sinulla on tilanne, jossa tarvitset graafista laskinta, joka ei ole lähellä, iPhonesi on täällä auttamassa. Graphing Calculatorin avulla voit saada enemmän sisältöä laskentatarpeisiisi, joita iPhonen natiivi tieteellinen laskin ei tarjoa.

No Fear: Sparknotes iOS:lle

Sparknotes on tuttu nimi monille teini-ikäisille, jotka tarvitsevat nykyaikaista tulkintaa näytelmiin ja tarinoihin, mukaan lukien Macbeth ja Scarlet Letter. No Fear Shakespeare on iPhonen ainoa Sparknotes-sovellus. Sovellus tarjoaa sinulle parhaan Shakespearen näytelmän, joka on saatavilla Sparknotesissa. On tärkeää huomata, että jokainen Shakespearen näytelmä maksaa 0,99 dollaria; kaikki 18 näytelmää ovat saatavilla hintaan 4,99 dollaria. Tätä ei mainita suoraan iTunesissa, mutta ne veloitetaan sovelluksen sisäisistä ostoksista.

Johtopäätös

Kuten näet, Applen laitteet tarjoavat virkistävän tauon normaalista opiskelija- tai opettajarutiinista. Apple-tuotteiden opiskelijoille tarjottavia ohjelmia ja mahdollisuuksia on loputtomasti. Jokaisen yksilön luovuuden luuta vahvistetaan Mac-tietokoneilla ja ohjelmilla, kuten iMovie, Garage Band ja iPhoto. iPod Touch, iPad ja iPhone antavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella enemmän iTunesin ja App Storen ohjelmien avulla, jotka tekevät opiskelusta hauskaa. Voit myös tarkastella muistiinpanojen tekemistä uudessa valossa erilaisilla sovelluksilla, jotka lisäävät luokan muistiinpanoihin sisältöä. Mahdollisuudet eivät lopu tähän; kommentoi alle kuinka Apple on auttanut sinua oppimisessa.

Indeksi
  1. Tallenna puu
  2. Säilyttää luovuutta
  3. Oppiminen tien päällä
  4. iTunes for Education
  5. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up