Vie korkealaatuisia valokuvia Photos-sovelluksesta Macille [Quick Tips]

Kun viet valokuvan Mac Photos -sovelluksesta, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: joko viedä pienempikokoinen valokuva huonommin tai viedä korkealaatuinen valokuva. Jos olet aiemmin käyttänyt valokuvan viemiseen vedä ja pudota -menetelmää, olet todennäköisesti vienyt valokuvasta erittäin huonolaatuisen version.

Tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit viedä korkealaatuisia valokuvia Kuvat-sovelluksesta:

Vie korkealaatuisia valokuvia Macin Photos App -sovelluksesta

1. Käynnistä Valokuvat-sovellus Macissasi.

2. Valitse valokuvat, jotka haluat viedä korkealaatuisina.

Kun olet valinnut valokuvan tai valokuvat, napsauta yläreunassa olevaa "Tiedosto"-valikkoa ja valitse "Vie" ja sitten "Vie muokkaamaton alkuperäinen X-kuvaan...", jossa X on valitsemiesi kuvien määrä.

3. Napsauta "Vie" seuraavassa näytössä ja valitse sitten kohdekansio ja napsauta "Vie alkuperäiset" viedäksesi valokuvasi korkealaatuisina.

4. Jos haluat tehdä tehtävän vedä ja pudota -menetelmällä, pidä näppäimistön "Option"-näppäintä painettuna, vedä ja pudota valokuva työpöydälle, niin saat kuvan alkuperäisen laatuversion työpöydällesi pakatun sijaan.

Siinä kaikki laadukkaiden valokuvien vieminen Macin Photos-sovelluksesta.

Johtopäätös

Jos olet saanut huonolaatuisia vientitiedostoja Mac Photos -sovelluksesta koko tämän ajan, yllä olevan vinkin pitäisi auttaa sinua saamaan alkuperäiset korkealaatuiset valokuvat vientiin riippumatta siitä, käytätkö valikkomenetelmää vetämällä ja pudottamalla. .

Indeksi
  1. Vie korkealaatuisia valokuvia Macin Photos App -sovelluksesta
  2. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up