Sivustot freelancereiden, ohjelmoijien ja teknikkojen palkkaamiseksi sovelluksiin tai verkkoprojekteihin

Jos meillä on idea kehittää sovellus tai verkkosivusto, mutta emme tiedä miten se tehdään, voimme palkata ammattilaisen freelance-työhön

Jokainen, joka ylläpitää verkkosivua tai luonut uuden sovelluksen tyhjästä, tietää, kuinka vaikeaa sen toiminnan optimointi tai uusien toimintojen lisääminen voi olla, varsinkin jos olemme aloittelija ohjelmoinnissa. Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi jättää sovelluksemme tai sivustomme sellaisenaan odottamaan tarvittavan kokemuksen keräämistä, jotta voimme toteuttaa suunnittelemamme muutokset!

Nyt voimme saada apua freelancereilta, jotka voivat auttaa verkko- ja sovellusprojektien toteuttamisessa palvelun kohtuullisella maksulla. Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sivustot asiantuntijoiden ohjelmoijien ja kehittäjien palkkaamiseen verkkografiikkaprojekteihin tai -sovelluksiinfreelance-työhön ilman sopimuksia, sakkoja ja rajoituksia.

Periaatteessa tämäntyyppiset verkkosivut toimivat näin: julkaiset työpyynnön, jossa kerrotaan palkkapohja ja arvioitu aika. Kiinnostuneet voivat kysyä lisätietoja ja jättää tarjouksen. Työ on siis mahdollista antaa jollekin hakijoista sovitulla korvauksella, joka maksetaan sivuston kautta, mikä takaa palvelun lisäksi myös maksun (yleensä se annetaan etukäteen ja loput sitten työ).

Tässä kuvatut sivustot ovat kansainvälisiä ja ennen kaikkea teknisen IT- ja kehitysprojekteihin suuntautuneita, joista löydät korkeatasoista teknistä osaamista omaavia ammattilaisia ​​eri puolilta maailmaa.

Freelancer.com

Yksi parhaista sivustoista, joita voimme käyttää pätevien kehittäjien tai IT-ammattilaisten palkkaamiseen, on Freelancer.com. Tämän sivuston ansiosta voimme ottaa yhteyttä tuhansiin itsenäisiin kehittäjiin, verkkovastaaviin ja web-suunnittelijoihin täydentääksemme ja tehdäksemme sivustostamme tai sovelluksestamme paljon kauniimman. Maksamme vain, kun työ on tehty.

Sivustolla freelancerit keräävät ääniä ja kokemusta ja voivat myös nostaa korkojaan tullessaan kuuluisiksi: ne, jotka etsivät hyvin tehtyjä töitä eivätkä kuluta rahaa, voivat ottaa yhteyttä eniten ääniä saaneisiin freelancereihin saadakseen maksimaalisen kokemuksen. mihin tahansa projektiin, jonka haluamme toteuttaa.

Henkilökohtaisesti löysin tältä sivustolta ukrainalaisen ohjelmoijan tuen, joka pystyi tyydyttämään melko monimutkaisen pyyntöni ja suoritti työn muutamassa päivässä.

Erittäin mielenkiintoinen tässä ja myös muissa tämän luettelon sivustoissa on palautejärjestelmä, joka itse asiassa estää täysin huijaukset ja takaa korkean tason suorituskyvyn.

Fiverr

Toinen erittäin hyvä palvelu kehittäjien ja web-suunnittelijoiden löytämiseen on Fiverr.com. Tällä sivustolla meillä on käytettävissämme todellinen hakukone, joka etsii projektiimme tarvittavia taitoja: itse asiassa voimme löytää ohjelmoijia mobiilisovelluksiin, WordPress-asiantuntijoita, SEO-asiantuntijoita, verkkologojen luojia, sosiaalisen median johtajia ja muita asiantuntijoita tietotekniikan ja tekniikan alat yleensä.

Myös tässä tapauksessa työn maksaminen on mahdollista vasta sen valmistuttua: kun olemme tyytyväisiä tulokseen, voimme jatkaa tarjotun palvelun maksua, välittäjänä toimivan alustan ja turvajärjestelmä (jossa on suoritettujen toimien ja maksujen jäljitettävyys).

99 mallia

Jos haluamme luoda sivustollemme alkuperäisen logon tai olemme kyllästyneitä ennalta määritettyihin malleihin, voimme saada apua sivuston asiantuntijoilta 99 mallia. Tältä sivustolta saamme yhteyden web-suunnittelijoihin, ammattisuunnittelijoihin ja logontekijöihin, joilla on takanaan suuri kokemus, jotta voimme rakentaa logomme tai käynnistää brändimme uudelleen persoonallisen suunnittelun avulla.

Kun olemme löytäneet suunnittelijan hankkeeseen, voimme tarjota sekä luonnoksia ideoistamme että netistä poimittuja kuvia ja ideoita, jotta voimme yhdessä sopia miltä logomme tulee näyttää ja miten se sijoitetaan sivustollemme tai sosiaalisella sivullamme.

Upwork

Yksi parhaista sivustoista, joista löytää välittömästi tietojenkäsittelytieteen, web-suunnittelun ja muiden erityisalojen asiantuntijoita, se erottuu varmasti joukosta Upwork. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen meillä on käytettävissämme oleva asiantuntijaverkosto, jonka tehtävänä on: luoda etu- tai taustasivustoja, kehittää räätälöityjä sisällönhallintajärjestelmiä, kehittää yrityksellemme räätälöity verkkokauppasivusto, luoda sovelluksia mobiililaitteille. laitteita, ottaa käyttöön turvajärjestelmiä ja varmuuskopiointijärjestelmiä ja löytää uusia yhteistyökumppaneita verkkosivustoille.

Projektit ovat yksinkertaisia ​​toteuttaa ja työmaan ja siihen valitun asiantuntijan ohjeita noudattaen saamme työt valmiiksi lyhyessä ajassa maksamalla asiantuntijalle oikean summan (sivustolla olevan maksujärjestelmän kautta ) .

Perfectlancer

Toinen sivusto, jota voimme käyttää asiantuntijoiden ohjelmoijien palkkaamiseen verkko- tai sovellusprojekteihin Perfectlancer. Tältä sivustolta löydämme verkkokäyttöliittymäasiantuntijoita, mobiilisovellusten kehittäjiä, web-suunnittelijoita, verkkokehittäjiä, markkinoijia, SEO-asiantuntijoita, freelance-kirjoittajia sekä verkkosivustojen ja sovellusten kääntäjiä.

Löytääksemme meille oikean asiantuntijan, meillä on kaksi tapaa: voimme etsiä saatavilla olevien asiantuntijoiden joukosta kirjoittamalla hakukenttään tarpeemme tai palveluun rekisteröitymisen jälkeen voimme myös painaa yläreunaa Lähetä projektiin tarjota kaikki yksityiskohdat hankkeesta, jonka haluamme rakentaa tyhjästä, tai antaa tietoja työstä, jota olemme tehneet siihen mennessä.

Hubstaff Talent

Löydämme parhaiten varustetuista sivustoista ammattilaisille ja freelancereille Hubstaff Talent. Tämä sivusto tarjoaa kaikki työkalut oikean ammattilaisen etsimiseen välittömästi: napsauta vain Aloita profiili luodaksesi tutkimusprofiilisi, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti kaikki tehtävät ja käsillä olevaan työhön vaadittavat taidot.

Vaihtoehtoisesti voimme tarkastella myös jo saatavilla olevien freelancerien profiileja, jotta voimme palkata oikean asiantuntijan tehtäväämme. Sivustolta löydät sovelluskehittäjiä, verkkokehittäjiä, SEO-asiantuntijoita, kääntäjiä eri kielille ja asiantuntijasisällön kirjoittajia, jotta voit nopeasti lisätä uutta sisältöä juuri avatuille sivustoille.

Johtopäätökset

Jos projektistamme puuttuu ammattimainen kosketus, voimme tehdä kaikesta paljon kauniimpaa ja täydellisempää pyytämällä ammattimaisen freelancerin tukea yllä mainituilta sivustoilta, jotta voimme korjata puutteemme ja rajoituksemme heti ilman, että joudumme odottamaan verkkosivuston tai sovelluksen hallintaan tarvittavaa kokemusta ilman kenenkään apua. Yllä näkyvät sivustot sopivat erinomaisesti myös yrityksille, jotka etsivät IT-alan ammattilaisia ​​yksittäisistä projekteista maksettavaksi.

Jos etsimme muun tyyppisiä profiileja ja töitä Internetistä, suosittelemme jatkamaan etsimistä sivustot muurarin, putkimiehen, sähköasentajan jne. ja Täydellinen LinkedIn-opas työn etsimiseen tai ehdottamiseen.

Indeksi
  1. Freelancer.com
  2. Fiverr
  3. 99 mallia
  4. Upwork
  5. Perfectlancer
  6. Hubstaff Talent
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up