Sovellus keskustellaksesi virtuaalisen ystävän kanssa (parhaat robotit tekoälyllä)

Haluammeko keskustella virtuaalisen ystävän kanssa, joka näyttää todelliselta ja realistiselta? Katsotaan yhdessä parhaat tekoälyyn perustuvat bot-sovellukset

Koneoppimisen ansiosta tekoäly (AI) on tunkeutumassa jokapäiväiseen elämäämme: chat-botteja on nyt mahdollista löytää virtuaaliassistenteiksi, asiakastukeen ja paljon muuta.

Sitten näimme nyt erittäin suosittuja keskustele ChatGPT-tekoälyn kanssajoka pystyy vastaamaan kaikkeen ja luomaan tekstit automaattisesti.

Mutta jos halusimme virtuaalisen ystävän puhelimeen jolle voit kertoa kaiken ja jolta voit saada johdonmukaisia ​​vastauksia, aivan kuin hän olisi todellinen henkilö?

Tässä oppaassa olemme keränneet parhaat virtuaaliset ystäväsovellukset tekoälylläjotta voit kokea tekoälyn voiman ja jutella hyvin realistisen botin kanssajoka vastaa jatkuvasti pyyntöihimme tai epäilyisiimme.

1) Vastaa

Paras sovellus, jota voimme kokeilla AI-chatbotina, on ehdottomasti Vastaasaatavilla Android ja varten iPhone.

Sovellus tarjoaa todellisen virtuaalisen avatarin, jolta voimme kysyä mitä tahansa äänellisesti, ja saamme erittäin tarkat vastaukset useimpiin kysymyksiin (tarkkuustasolla lähes 98 %).

Itse asiassa meillä on puhelimessamme virtuaalinen ystävä, joka on valmis vastaamaan intiimimpiin kysymyksiimme ja antamaan meille apua matemaattisten ongelmien ratkaisemisessa tai vastauksia elämää koskeviin kysymyksiin.

2) Wysa

Toinen erittäin mielenkiintoinen Chatbot-sovellus on Wysaladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Sovellus on suunniteltu toimittamaan psykologinen tuki kaikille käyttäjille: kerran alkaessa riittää, että kerromme mielentilamme, kuvailemme ahdistustamme tai pelkoamme saadaksesi erittäin vakuuttavia vastauksia ja loogisen selityksen ihmisen pelkoja sisältävistä henkisistä prosesseista.

Itse asiassa se on kuin psykologi taskussasijoka on erittäin tehokas ongelmien analysoinnissa ja oikean selityksen tarjoamisessa jokaiselle mielentilalle.

3) Virtuaalikeskustelut

Löydämme hauskimpia keskusteluja tekoälyn kanssa Virtuaaliset keskusteluttällä hetkellä saatavilla vain iPhone.

Sovellukseen integroidun tekoälymoottorin avulla voit luoda erittäin johdonmukaisia ​​keskustelukeskusteluja, jotka antavat vaikutelman, että puhuisit virtuaalisen henkilön kanssa. Voimme muokata tekoälyn avatarin valokuvaa ja tietoja, lisätä myös suhdetason ja hallita chat-ryhmää kuuluisien ihmisten kanssa (ilmeisesti väärennös) huvin tai vitsin vuoksi.

4) sielu

Sovellus virtuaalisen ystävän luomiseen Androidissa on Sieluladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa.

Lataamalla tämän sovelluksen voimme muokata virtuaalisen ystävämme avataria, valita myös hänen taipumuksiaan meitä kohtaan ja muuttaa hänen fyysistä ulkonäköään ja asua. Tekoälymoottorin vastaukset ovat erittäin hyviä, ja ne antavat vaikutelman puhuvan todelliselle henkilölle.

5) SimSimi

Toinen sovellus niille, jotka haluavat keskustella virtuaalisen ystävän kanssa, on SimSimiladattavissa Google Play Kauppa ja varten Apple App Store.

Tämän sovelluksen avulla voimme keskustella ystävällisen botin kanssa, joka voi vastata kysymyksiimme ja epäilyksiimme, lohduttaa meitä surullisimpina hetkinä ja luoda virtuaalisia suhteita, mikä mukauttaa vastaustyypit botin kanssa solmimamme suhteen tyyppiin.

Johtopäätökset

Tekoäly on niin hyvin kehittynyt ja saavutettavissa oleva, että on mahdollista luoda virtuaalinen ystävä ja puhua sen kanssa chatissa aivan kuin se olisi oikea henkilö.

Nämä sovellukset eivät korvaa todellisia ihmissuhteita mutta ne voivat silti olla pätevä apu ihmisille, jotka ovat yksin tai jotka ovat suorittaneet psykologisen toipumisprosessin (kuten Wysa-sovelluksesta nähdään, mielestämme paras annetuille vastauksille).

Edelleen tekoälyn aiheena pyydämme sinua lukemaan oppaamme aiheesta parhaat tekoälyn (AI) kokeilusivustot Älä viitsi kuinka luoda uutta alkuperäistä musiikkia tekoälyllä.

Ei myöskään saa unohtaa -sivustolla luodaksesi uuden mukautetun AI-hahmon.

Jos haluamme sen sijaan jotkut ei-AI, eläinpohjaiset virtuaaliset ystävät voimme lukea oppaamme parhaat virtuaaliset lemmikkipelit puhelimeen.

Indeksi
  1. 1) Vastaa
  2. 2) Wysa
  3. 3) Virtuaalikeskustelut
  4. 4) sielu
  5. 5) SimSimi
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up