Sivustot, joilla voit ostaa verkosta ja antaa lahjoja Internetin kautta

Parhaat netin lahjojen ostosivustot, jotka toimitetaan myös Italiaan, täynnä tarjouksia kaikenlaisille tuotteille, vaatteille ja elektroniikalle

On niitä, joille lahjojen antaminen on hauskaa, mutta on myös niitä, jotka kokevat jouluhetken hieman stressinä juuri siksi, että on velvollisuus ostaa lahjoja ystäville ja sukulaisille miellyttääkseen kaikkia. Ennen kuin sukeltaa päätähyn ostoksille, meillä on oltava selkeä kuva siitä, mitä antaa lahjaksi, ja vasta sitten kierrellä kaupoissa etsimässä oikeaa lahjaa oikeaan hintaan.

Sen sijaan, että vaeltelemme ympäri kaupunkia ja kauppakeskuksia, voimme käyttää Internetiä ja monia verkkokauppoja lahjojen ostamiseen ja jakamiseen, jolloin kuluu usein paljon pienempiä summia. Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat kaupat, joissa voit ostaa ja antaa lahjoja verkossavarustaa itsesi luottokortilla tai prepaid-kortilla oikealla summalla, jotta voit heti aloittaa lahjojen ostamisen kaikille.

Ostaminen verkossa VS ostaminen henkilökohtaisesti: kumpi valita

Ostamalla lahjan jollekulle tai itsellesi fyysisestä kaupasta (ostoskeskuksesta tai kaupasta) voit nähdä tuotteen henkilökohtaisesti ja ehkä jopa kokeilla sitä (jos kyseessä on vaate tai kaupassa jo toimiva tuote, kuten televisio päällä ) , mutta nyt kaikki verkkosivustot tarjoavat täydellisen yleiskatsauksen kaikista tuotteista lukuisilla kuvilla joka kulmasta ja myös live-kuvia (tai 3D-versiona), jotta voimme nähdä minkä tahansa kohteen ikään kuin se olisi todella edessämme.

Luottamalla suuriin verkkokauppoihin meillä on aina maksimaaliset takuut toimitusten luotettavuudesta ja täsmällisyydestä sekä turvallisuutta maksuissa unohtamatta mahdollisuutta palautusten ja hyvitysten saamiseen (mikä ei aina ole mahdollista henkilökohtaisesti, ja siitä on jo keskusteltava melkoisesti myyjän kanssa).

Useimmilla tähän luetteloon sisällyttämillämme sivustoilla on a arviointijärjestelmä (palaute) jonka avulla voimme heti nähdä valittujen tuotteiden hyvyyden, saman tuotteen jo ostaneiden arvosteluilla ja arvioilla (mitä ei voi tehdä livenä!).

Lisäksi kaikille verkkokauppasivustoille Maksut suoritetaan luottokortilla, prepaid-kortilla (PostePay on hyvä) tai PayPal-tilin kauttajälkimmäisellä, joka voidaan liittää käyttötiliin tai minkä tahansa tyyppiseen luotto-/pankkikorttiin (VISA, MasterCard, Maestro jne.).

Toisessa artikkelissa näimme kuinka käyttää PayPal lähettää ja vastaanottaa verkkomaksuja.

Parhaat sivustot lahjojen ostamiseen verkossa

Kun olet nähnyt verkossa tai henkilökohtaisesti ostamisen edut ja haitat, katsotaanpa parhaat kaupat, joista ostaa lahjoja verkossa.

1) Amazon

Ensimmäinen sivusto, joka tekee lahjan verkossa, on varmasti Amazonjoka on vertailukohta verkko-ostoksille.

Amazon takaa toimitukset erittäin lyhyessä ajassa (1-3 päivää, mahdollisuus toimittaa samana päivänä tai muutamassa tunnissa joissakin Italian suurissa kaupungeissa) kilpailukykyisin hinnoin, erikoistarjouksin, flash-tarjouksin ja luokkiin kaikentyyppisille tuotteille .

Kanssa Amazon Prime voimme käyttää alhaisempia ja aina ilmaisia ​​toimitusaikoja, esikatsella tarjouksia ja monia muita lisäpalveluita; Muistutamme, että ilman Amazon Primea meidän on ylitettävä 39 €, jotta vältytään maksamasta toimituskuluja.

Jokaisesta tuotteesta on saatavilla tietty määrä arvosteluja (jos se on jo ostettu) ja tähtiluokitus: mitä enemmän tähtiä tuotteella on, sitä parempi on sen luotettavuus ja laatu.

Ainoa virhe Amazonissa on, että se ei hyväksy PayPalia virallisena maksutapana: meidän on syötettävä luottokortin tai prepaid-kortin tiedot suoraan tilillemme, jotta voimme maksaa kaikki tavarat. On olemassa epävirallinen menetelmä käytä PayPalia Amazonissakuten näkyy oppaastamme kuinka maksaa Amazonissa Paypalilla tai käyttötilillä.

2) eBay

eBay se on maailman suosituin verkkokauppasivusto ja yksi parhaista verkosta ostamiseen ilman riskiä.

Yksityiskohteiden huutokauppasivustona aloittaneesta viime vuosina siitä on tullut todellinen megakauppa, jossa on paljon tuotteita heti ostettaviksi, usein erittäin alennettuun hintaan ja aikarajoitetuilla tarjouksilla, jotka ovat erittäin hyödyllisiä heti ostaessa tavaroita suurella alennuksella. eBayssa on lukuisia ammattimaisia ​​myyjiä, jotka työskentelevät kuin tavalliset kaupat, paitsi että näyteikkuna on verkossa!

Sivuston tarjoama arviointijärjestelmä on todella tehokas, pystymme heti tunnistamaan luotettavat ammattimyyjät eBayn tarjoamien tunnusten ja logojen ansiosta vain rehellisille myyjille, joilla on suuri myyntivolyymi (onnistuneet kaupat ilman ongelmia) ja nopeat ja harjoitukset koko Italialle (usein myös ilmaisia).

eBay tukee PayPalia ja se on tehokkain tapa maksaa tällä alustalla, koska se on sisällyttänyt asiakassuojajärjestelmän mihin tahansa käytettyyn summaan (saamme rahat takaisin kaikenlaisten ongelmien sattuessa).

3) AliExpress

Jos haluamme ostaa Kiinasta halvimmalla hinnalla, meidän on luotettava sivustoon AliExpressviitekohta Kaukoidästä tehdyille ostoksille.

Meiltä todellakin löytyy kaikkea erittäin alennetuilla hinnoilla, mutta meidän on otettava huomioon mahdollisuus maksaa lähetyksistä tullimaksu yhdistettynä toimitusaikoihin, jotka eivät ole aivan nopeita (ainakin edullisimmilla tavoilla).

Puhuimme siitä perusteellisesti artikkelissamme kuinka osta AliExpressistä (Alibaba) Italiassa alhaisin hinnoin.

4) Etsy

Etsy se on amerikkalainen verkkosivusto, jota voidaan käyttää myös Italiasta ostamaan verkosta alkuperäisiä tuotteita, joita ei löydy mistään muualta.

Etsy on itse asiassa portaali, jonka avulla jokainen voi luoda oman verkkokaupan ilmaiseksi, jossa he voivat myydä niitä myyjien luomia ja tuottamia asioita. Siksi siellä ei ole vain ammattiliikkeitä, vaan paikallisia myyjiä, erityisesti käsityö- ja taidetuotteita, ainutlaatuisia käsintehtyjä ja ei-teollisia esineitä.

5) Gearbest

Gearbest se on sivusto, josta voit ostaa matkapuhelimia, tabletteja ja muita esineitä kiinalaisilta valmistajilta, lähetyksiä suoraan Kiinasta (vaikka monilla kaupoilla on varastot Euroopassa).

Sivusto on italialainen, se lähetetään Euroopasta alhaisilla toimituskuluilla (vaikka joudumme huomioimaan tullin yli 100 euron summissa), mutta laatu on todella hyvä, varsinkin jos keskitymme suuriin kiinalaisiin tuotteisiin, kuten Xiaomi, Huawei ja muut tunnetut tuotemerkit.

6) Groupon

Groupon tavarat se on ehkä tunnetuin sivusto ravintoloiden, kylpylöiden, hieronnan, baarien ja monien muiden alennuskuponkeistaan, mutta se tarjoaa myös mielenkiintoisen osion, jossa se myy käytännössä mitä tahansa.

Alennuskuponkien jakamisen lisäksi voimme Grouponin avulla ostaa tuotteita verkosta todella kiinnostaviin hintoihin, kohdistetuilla tarjouksilla ja nopealla toimituksella koko maahan.

Toisessa artikkelissa, josta puhuimme parhaat italialaiset sivustot alennuksilla, kuponkeilla ja tarjouksilla.

Online-vaatesivustot

Miesten, naisten ja lasten vaatteiden ostamiseen tarkoitettujen online-vaatesivustojen joukossa on erinomaisia ​​italialaisia ​​sivustoja, jotka takaavat nopean toimituksen ja joiden avulla voit kokeilla jokaista tuotetta virtuaalisesti ja lähettää ne takaisin, jos se ei sovi ja pyytää myös korvausta.

Näistä parhaat vaatesivustot, joita voit ostaa tai antaa lahjaksi, kenkiä ja muita asusteita ovat:

 • Zalandoerittäin kuuluisa sivusto, jossa on monia vaatteita ja asusteita;
 • Yoox.comerittäin laadukas, jossa on mahdollisuus nähdä kuvia jokaisesta mekosta ja valita oikea koko tai mitta;
 • Laderoute.it monia alennettuja hintoja;
 • Bonprix.it kauniilla kuvilla kaikissa vaatteissa, joissa käyttäjät voivat kommentoida jokaista tuotetta julkisesti, jopa negatiivisia;
 • Lesparigotitmerkkivaatekauppa kohtuuhintaan;
 • Sinustauusi kauppa, josta löydät joka viikko mitä tahansa muodikkaita vaatteita miehille, naisille ja lapsille alennuksella.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme parhaisiin sivustot, joissa voit ostaa vaatteita ja kenkiä ilmaisella toimituksella ja palautuksella.

Elektroniikan ja IT:n ostosivustot

Elektroniikan ja IT:n ostoissa kaikki suuret ketjut (Mediamaailma, Unieuro jne.) heillä on omat verkkokaupat tehdäkseen ostoksia ja lahjoja poistumatta kotoa.

On kuitenkin monia muita sivustoja, jotka myyvät elektronisia ja IT-tuotteita, joten vertailevan haun tekeminen ja tuotteen ostaminen halvimmalla saatavilla olevalla hinnalla on ehdottomasti yksi parhaista toimista. vertailujen tekemiseksi on parasta luottaa tutkimukseen siitä, mitä ostaa Google Shopping joka luettelee tärkeimmät ostospaikat ostohinnalla tai joihin luotat Etsi hinnat.

Italian tärkeimmistä elektroniikan, matkapuhelimien, tietokoneiden ja muiden IT-tarvikkeiden ostosivustoista löydämme:

 • Monclickjoka on aina ollut kiintopiste elektroniikkaa, suuria ja pieniä kodinkoneita ja IT:tä etsiville.
 • ePriceerinomainen sivusto niille, jotka haluavat ostaa elektroniikkaa, IT- ja kodinkoneita aina erinomaisilla hinnoilla.
 • Kelkookenties Internetin täydellisin kauppakokooja, jonka avulla voit etsiä minkä tahansa tyyppisiä tuotteita sen sivuilta ja ostaa niitä tärkeimmiltä verkkokaupoilta.

Lisätietoja voimme lukea myös oppaastamme luotettavimmat kiinalaiset ostospaikat elektroniikan ja teknologian ostamiseen
.

Johtopäätökset

Verkkokaupassa ostaminen on nyt melkein yhtä palkitsevaa kuin henkilökohtaisesti ostaminen: avaa vain yksinkertainen selain ja aloita haku jollakin yllä mainituista sivustoista. alkaa heti ostaa tarvitsemamme tavarat tai antaa jotain ystäville ja sukulaisille syntymäpäivillään, juhlissa tai vuosipäivinä.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme Amazonin vaihtoehtoja ostaa verkossa ja kuinka ne löytää Verkkotarjouksia ja esitteitä, joissa on tarjouksia kaupoista ja ostoskeskuksista.

Indeksi
 1. Ostaminen verkossa VS ostaminen henkilökohtaisesti: kumpi valita
 2. Parhaat sivustot lahjojen ostamiseen verkossa
 3. 1) Amazon
  1. 2) eBay
  2. 3) AliExpress
  3. 4) Etsy
 4. 5) Gearbest
  1. 6) Groupon
 5. Online-vaatesivustot
 6. Elektroniikan ja IT:n ostosivustot
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up