Tallenna juna- tai lentoliput puhelimeesi

Haluammeko ottaa lento- tai junaliput mukaan tulostamatta mitään? Katsotaanpa parhaat sovellukset, joita voimme käyttää tähän tarkoitukseen

Useimmat ihmiset tulostavat lento- tai junalippunsa, jotta he voivat kirjautua sisään nopeasti ja nousta kulkuneuvoon ennen muita. Monet eivät tiedä sitä, mutta kaikki tunnetuimmat kansalliset ja kansainväliset kuljetusyritykset tarjoavat mahdollisuuden tallentaa matkaliput suoraan puhelimeesi, jolloin voit näyttää lipuntarkastajalle tai lähtöselvityksessä vain QR-koodin, jossa on kaikki matkatiedot .

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle, mitä sovelluksia voimme käyttää puhelimellamme säästää juna- tai lentolippuja, jotta sinun ei tarvitse tulostaa niitä ja joutua hakemaan arkkeja tarkastuksen aikana (kun puhelin on melkein aina kädessäsi tai helposti saatavilla olevassa taskussa). Näyttämämme sovellukset ovat sekä tärkeimpien kuljetusyritysten virallisia sovelluksia että kolmansien osapuolien sovelluksia säilytä sähköiset liput tunnetuimmille kuljetuspalveluille.

Trenitalia

Paras sovellus lippujen säästämiseen aluejunille, Frecciarossalle tai mille tahansa muulle junalle on epäilemättä sovellus Trenitaliasaatavilla Android ja varten iPhone.

Trenitalia-sovelluksella voimme välittömästi etsiä kaikkia Italian asemilla lähteviä tai saapuvia junia ja tilillä sisäänkirjautumisen jälkeen voimme valita seuraavan määränpäämme ja maksaa matkan sovelluksen kautta PayPalin tai luottokortin avulla.

Kun olet ostanut lipun, voit tallentaa sen QR-koodina, näytettäväksi lipuntarkastajalle tai sisäänkirjautumisen yhteydessä käynnistämällä sovelluksen suoraan tai tallentamalla PNR-koodin puhelimesi leikepöydälle (käytettävissä myös ilman Internetiä). yhteys).

Junan aikataulu

Erinomainen vaihtoehto viralliselle Trenitalia-sovellukselle on sovellus Junan aikataulu, vuosien ajan todellinen kiintopiste kaikille junalla matkustaville. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android ja varten iPhone.

Junaaikataulu-sovelluksella voimme etsiä junia mihin tahansa kohteeseen Italiassa ja ulkomailla, tarkistaa kunkin reitin hinnat ja hakea myös laiturin, josta valittu juna lähtee (erittäin suurella tarkkuudella, erityisesti 10 minuuttia ennen matkan lähtöä). kouluttaa).

Sovelluksen kautta on mahdollista ostaa nopeasti minkä tahansa alueellisen tai kansallisen lipun yhdistämällä Trenitalia-tili tähän tarkoitukseen; maksun lopussa matkan PNR-koodi tallentuu sovelluksen Liput-osioon ja on käytettävissä milloin tahansa vuorokauden aikana (myös ilman Internet-yhteyttä), jotta voit nopeasti ohittaa kaikki tarkastukset.

Skyscanner

Paras sovellus usein lentomatkustajille on Skyscanner, todellinen kiintopiste halpalentojen ja kansainvälisten lentojen löytämiseen. Sovellus on saatavilla Android ja varten iPhone.

Skyscannerin avulla voimme etsiä lentoja, jotka lähtevät ja saapuvat kaikilta Italian ja ulkomaan lentokentiltä, ​​tarkistaa lennon keston ja myös matkan edistymisen (reaaliaikaisten tietojen avulla). Sovelluksen avulla voit liittyä kaikkiin Italiassa saatavilla oleviin lentoyhtiöihin ja sisäänkirjautumisen jälkeen voit ostaa nopeasti digitaalisen lentolipun, jonka voit näyttää lähtöselvityksessä avaamalla puhelimen näytön lukituksen.

Lentokoneiden lisäksi se sallii ei, ilmainen lataus Android ja varten iPhone.

Omio-sovellus on ainoa, joka kokoaa yhteen kaikki tärkeimmät kulkuvälineet: sen avulla voit ostaa junaliput, lentoliput ja bussiliput, kaikki tallennettuna sovellukseen digitaalisessa muodossa. Käytä sovellusta kirjautumalla sisään tilillesi, valitsemalla lähtö- ja määränpääsi sekä vertailemalla eri tuettujen kulkuvälineiden hintoja.

Kun olemme löytäneet parhaan tarjouksen, teemme ostoksen suoraan sovelluksessa ja käytämme sitä säästää sähköisiä lippuja mihin tahansa kulkuvälineeseenjotta voit käyttää vain yhtä sovellusta lähtöselvityksessä (myös sellaisilla matkoilla, joissa on tarpeen vaihtaa kulkuvälinettä).

Volagratis

Jos etsimme halpaa lentoa ja tapaa säästää lentoliput suoraan puhelimeen, voimme luottaa sovellukseen Volagratissaatavilla Android ja varten iPhone.

Volagratis-sovelluksella voimme vertailla ja varata lentoja mihin tahansa kohteeseen, mutta myös hotelleihin ja lomakohteisiin, maksamalla kaikesta yhdellä sovelluksella. Kun olemme löytäneet kiinnostavan lennon tai loman, kirjaudumme sisään erillisellä tilillä ja jatkamme maksua saadaksemme lentokoneeseen tai hotelliin lähtöselvitykseen tarvittavat digitaaliset liput.

Johtopäätökset

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaita sovelluksia, jotka voidaan asentaa puhelimeesi juna- tai lentolippujen tallentamiseksi sähköisessä muodossa. Tällä tavalla tallennetut liput ovat saatavilla QR-koodina tai viivakoodina (riippuen käytetystä kuljetustyypistä) ja junien tapauksessa on mahdollista välittää tallennettu PNR-koodi suoraan lennonjohtajalle.

Jos todella rakastamme matkustamista ympäri maailmaa, suosittelemme, että luet oppaamme Sovellus matkojen ja lomien järjestämiseen ja ai parhaat matkasivustot, joissa on neuvoja, valokuvia ja oppaita lomien järjestämiseen.

Indeksi
  1. Trenitalia
  2. Junan aikataulu
  3. Skyscanner
  4. Volagratis
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up