Luo postikortteja ja kuvia kirjoituksista ja lainauksista

Sivustot kuvien kirjoittamiseen, lainausten luomiseen, kauniiden kirjoitusten, postikorttien ja julisteiden jakamiseen

Paras tapa viestiä ajatuksia sosiaalisissa verkostoissa on käyttää kuvia ja kirjoittaa lainauksia, lauseita tai tekstejä käyttäen pohjana taiteellisia ja vaikuttavia taustoja tai julisteita. Sosiaaliset verkostot, kuten Pinterest, perustuvat kaikki kuviin ja infografiikkaan, ja jopa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa kuvat saavat eniten arvostusta, tykkäyksiä tai twiittejä.

Tämän tyyppisen saavuttamiseksi kuvia kirjoituksella herättääksesi yleisön katseet ja kiinnostuksen sosiaalisessa mediassa ja blogeissa käyttämättä monimutkaisia ​​ohjelmia, kuten Photoshopia tai muita kuvankäsittelyohjelmia, voit käyttää joitakin erittäin käteviä ja vaikuttavia verkkosovelluksia, joustavampia ja myös ilmaisia.

Tässä oppaassa olemme koonneet parhaat verkkosivustoja, joille voit kirjoittaa kuviin tai luoda kauniita kirjoituksia jaettavaksijulisteina tai postikortteina sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä, Twitterissä tai suoraan WhatsApp-chat-viesteissä.

1) Canva

Canva on ehkä tämän luettelon omaperäisin sivusto.

Tämän verkkosovelluksen avulla voit luoda uusia kuvia alusta alkaen tai graafisista malleista, joihin meidän on vain kirjoitettava ja täytettävä lauseemme tai lainaus, jonka aiomme jakaa. Voit myös lisätä kuvia julisteen tai e-kortin sisään, ja se on myös erittäin helppokäyttöinen, sillä kaikki vaihtoehdot ovat käden ulottuvilla pääliittymässä, kerättynä ja keskitettynä.

Ehdottomasti kannattaa yrittää tehdä lainauksistamme tai lauseistamme luovia jaettavaksi missä tahansa nykyaikaisessa sosiaalisessa mediassa (Instagramia ja Facebookia suositellaan, ne menestyvät varmasti hyvin), mutta myös chatin tai tarinoiden kautta.

2) Adobe Express

Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto virtuaalisten julisteiden luomiseen kirjoituksillamme ja lainauksillamme on Adobe Express. Verrattuna muihin saman yrityksen tuotteisiin, voimme käyttää kuvankäsittelyohjelmaa yksinkertaisesti kirjautumalla palveluun ilmaisella tilillä.

Käytettävissä on monia malleja, joista aloittaa ja joihin voit liittää sanomamme tai lainauksen. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen myös suuren muokattavien kuvien tietokannan ansiosta, jota voit käyttää ilmaiseksi.

Puhuimme sivustosta toisessa käyttöoppaassa Adobe luoda kuvia kirjoituksista ja aikakauslehdistä julkaistavaksi Internetissä.

3) Lisää teksti

Lisää teksti se on nopein ja käytännöllisin sivusto, jossa voit kirjoittaa kuviin lisäämällä mukautettavat tekstilaatikot nopeasti ja helposti.

Voimme joko valita verkossa saatavilla olevat valokuvat tai ladata omamme käyttöliittymään lisätäksemme tekstiä ja valita, ladataanko muokattu kuva vai jaetaanko se heti Internetissä. Erittäin hyvä myös hauskojen meemien luomiseen ystävien kanssa jaettavaksi, jotta voit pitää hauskaa.

4) Lainaus

Quotio se on hyvin yksinkertainen työkalu, jonka käyttöliittymä on minimoitu ja johon voimme kirjoittaa lainauksen, johon meidän on lisättävä vain valitsemamme tausta, ilman liikaa vaihtoehtoja.

Quozio on ihanteellinen nopeiden lainausten tekemiseen, joita ystävät rakastavat jakamaan chateissa, tarinoissa tai Facebookissa tai Twitterissä. Kannattaa kokeilla, jos meillä on kiire, jos haluamme luoda jotain nopeaa alkaen lauseesta, jonka olemme jo nähneet tai kopioineet muistiinpanoihin, emmekä halua tuhlata liikaa aikaa lainaustamme kaunistamiseen.

5) QuotesCover

QuotesCover voi olla paras tähän tarkoitukseen omistettu verkkosivusto, koska sen tarkoituksena on auttaa ketään luomaan julisteita ja kuvia, jotka saavat paljon suosiota Facebookissa (jakoilla ja tykkäyksillä) tai jotka houkuttelevat uusia seuraajia Instagramissa tai Twitterissä.

Voit luoda oman tarjouksen käyttämällä yhtä monista esillä olevista teemakuvista, mutta myös piirtää sen itse työkalulla, jolloin voit luoda kuvan, jonka mitat sopivat sille sivustolle, jolla haluat jakaa sen.

Sopii niille, jotka haluavat kasvattaa seuraajia Facebook-sivulle tai houkutella lisää ihmisiä Instagramiin, jossa tämän tyyppinen kuva toimii todella hyvin.

6) FotoJet

Kanssa FotoJet meillä on täydellinen PhotoShop-tyylinen kuvankäsittelyohjelma, jolla voidaan muokata minkä tahansa tyyppisiä kuvia, ja lisättynä toiminto lisätä tekstiä mihin tahansa kohtaan.

Melko helppokäyttöinen, se voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät online-valokuvaeditoria, johon on mahdollista lisätä tekstiä kirjoituksia ja lainauksia julkaistavaksi.

7) BeFunky

Toinen erittäin mielenkiintoinen sivusto virtuaalisten julisteiden luomiseen kuuluisilla lainauksilla ja lauseilla on BeFunky.

Tämän verkkosovelluksen avulla meillä on saatavilla PhotoShop-tyylinen kuvankäsittelyohjelma, mutta siinä on osio, joka on omistettu yksinomaan tekstin lisäämiseen kaikentyyppisiin kuviin.

Meidän tarvitsee vain avata sivu, ladata valokuva muokattavaksi ja klikata vasemmassa yläkulmassa Lisää teksti.

8) PicFonts

Hyvin yksinkertainen sivusto lainauskuvien muokkaamiseen on PicFont.

Tämän sivuston avulla voimme muokata sekä kuvia PC:llä että valita satunnaisen kuvan verkosta, jotta voimme muokata sitä kirjoituksilla ja lainauksilla.

Sivuston avulla voit valita lopullisen valokuvan koon ja muokata monia parametreja, jotta voit luoda ihanteellisen julistekuvan tai valokuvan lainauksella jaettavaksi sosiaalisessa mediassa.

9) Ribbet

Jos etsimme nopeaa ja helppoa sivustoa lainausten lisäämiseen valokuvaan lennossa, voimme käyttää sivustoa Ribbetjoka tarjoaa editorissaan erillisen osion, jossa voimme valita käytettävän fontin ja kirjoituksen sijainnin kuvassa.

Hyvä online-editori, jota voit käyttää tarvittaessa omiin lainausmuokkauksiin lisätäksesi kuviin.

10) Valokuvaaja

Yksi parhaista sivustoista kaikentyyppisen tekstin lisäämiseen kuvan sisään on Valokuvaaja.

Tämä sivusto tarjoaa myös valmiita malleja kuvien luomiseen Facebookissa käytettäviksi sekä kansikuvana että yksinkertaisina valokuvina jaettavaksi.

Ehdottomasti yksi parhaista sivustoista, jos haluamme muokata itse sivuston tarjoamia kuvia, jotta ei tarvitse ladata omia kuviamme joka kerta (mikä on silti sivuston tarjoama mahdollisuus).

11) VistaCreate

NäytäLuo se on ilmainen Canvan kaltainen sivusto, joten se on poikkeuksellinen kuvien luomiseen tyhjästä tai valmiista malleista, kirjoituksista, taustoista, valokuvista, tarroista ja värillisistä piirroksista.

Se on siis verkkomarkkinointityökalu, jota voidaan käyttää ilmaiseksi myös pieniin henkilökohtaisiin projekteihin, korttien ja onnittelukorttien luomiseen tai Facebookiin erityisten ja tavallisesta poikkeavien postausten tekemiseen.

Johtopäätökset

Sivustot, jotka olemme osoittaneet sinulle oppaassa, ovat erinomaisia luoda julisteita tai postikortteja, joissa on kirjoituksia ja lainauksia, käyttämällä joko sivustojen tarjoamia kuvia tai malleja (Meidän on vain valittava lisättävä lause tai lainaus, ehkä myös tekstin väri ja fontti) joko aloittamalla kokonaan tyhjästä ja lataamalla jonkin valokuvamme tai tehokkaan kuvan, jotta voimme muokata sitä parhaalla mahdollisella tavalla ja lisää lopuksi teksti lainauksella.

On luonnollisesti meidän tehtävämme valita meidät eniten vakuuttava sivusto tai lähestymistapa, myös käytettävissä olevan ajan ja tarpeidemme perusteella luotavan kuvan tai virtuaalisen julisteen suhteen.

Lisätietoja voimme lukea myös oppaastamme Sovellus luo meemejä lainauksilla ja lauseilla tehokkaille kuville.

Indeksi
 1. 1) Canva
 2. 2) Adobe Express
 3. 3) Lisää teksti
 4. 4) Lainaus
 5. 5) QuotesCover
 6. 6) FotoJet
 7. 7) BeFunky
 8. 8) PicFonts
 9. 9) Ribbet
 10. 10) Valokuvaaja
 11. 11) VistaCreate
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up