Tallenna tekstiä, tiedostoja, kuvia ja videoita tilapäisesti verkkoon

Katsotaan yhdessä, miten tallennetaan kaikentyyppisiä tiedostoja ja tietoja luomalla ilmainen ja suojattu väliaikainen sivu.

Kun työskentelemme PC:llä, voi olla erittäin hyödyllistä hyödyntää turvallisia väliaikaisia ​​sivustoja tallentaa tekstiä, tiedostoja, kuvia ja videoita, jotta vältetään henkilökohtaisen pilven käyttö (jossa usein on vähän tilaa). Nämä väliaikaiset sivustot antavat sinulle mahdollisuuden tallenna nopeasti kaikki tiedostot käytettäväksi tällä hetkellä (poistetaan käytön jälkeen tai työn lopussa)poistumatta selaimesta, jota käytämme työhön tai opiskeluun.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka voit hyödyntää väliaikaiset sivustot kaiken tallentamiseen alkaen sivustoista, jotka on tarkoitettu yksinkertaisen tekstin osien tallentamiseen, palveluista minkä tahansa tyyppisten tiedostojen tallentamiseen tietyn ajanjakson ajaksi sekä sivustoista, jotka on tarkoitettu kuvien, valokuvien ja videoiden väliaikaiseen tallentamiseen ja jakamiseen.

Kuinka tallentaa tekstiä verkossa

Tallentaaksemme osan tekstistä väliaikaisesti voimme käyttää ilmaista palvelua, kuten Pastebin.

Pastebinin avulla voimme tallentaa tekstin osia, kehittäjäkoodia tai yksinkertaisia ​​luonnoksia viesteistä tai sähköposteista helppokäyttöiseen ikkunaan. Pastebin ei vaadi rekisteröitymistä tai tiliä: kun olet kirjoittanut tekstin, paina vain alas Luo uusi liite saadaksesi väliaikaisen linkin tallennettuun muistiinpanoon, jota voidaan käyttää uudelleen tallentamalla luotu verkkolinkki.

Tarjotuista asetuksista löydämme mahdollisuuden tehdä tekstin osa julkiseksi, yksityiseksi tai ei luettelossa (vain linkin saaneet pääsevät siihen), valita syntaksi, aktivoida polttotila lukemisen jälkeen ja asettaa salasana .

Vierastilassa luodut tekstit poistavat itsensä tietyn ajan kuluttua: luomalla ilmaisen tilin voimme säilyttää muistiinpanot ja muistiinpanot tai valita, kuinka kauan ne poistetaan, jotta voimme hallita mahdollisimman paljon tekstin osia. luen, tallenna nettiin.

Kuinka tallentaa tiedostoja väliaikaisesti

Jos haluamme säilyttää väliaikaisen tiedoston tai jakaa tiedoston lennossa palvelussa ilman rekisteröitymistä, johon voimme luottaa Jaa nopeasti.

Share Fastin avulla voit ladata tiedoston heti verkkoon vetämällä sen ikkunaan ja tallentamalla sen yhteen väliaikainen pilvitila, joten voit ladata sen uudelleen toiselle tietokoneelle tai mobiililaitteeseen yksinkertaisesti palauttamalla sivuston luoman väliaikaisen linkin. Share Fast tukee jopa 1 Gt:n tilan tiedostoja ja kansioita ja voi hallita yhdellä linkillä jopa 1000 tiedostoa missä tahansa muodossa.

Share Fastiin tallennetut tiedostot ja linkit poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua. sivuston asetuksissa on mahdollista muuttaa tiedostojen kestoa (1 minuutista 24 tuntiin), muuttaa linkin tyyppiä ja siinä olevia merkkejä, luoda henkilökohtaisia ​​URL-osoitteita ja asettaa salasanan turvallista pääsyä varten väliaikaisesti tallennettuihin tiedostoihin. palvelu .

Kuinka tallentaa kuvia väliaikaisesti

Jos haluat säilyttää valokuvan tai väliaikaisen kuvan tai haluamme jakaa linkin lennossa, voimme käyttää palvelua, kuten Älä näe.

Unsee-sovelluksen avulla voimme ladata kuvia tai kokonaisia ​​kuva-albumeja sivustolle ja hyötyä automaattisesta poistamisesta yhden katselukerran jälkeen, jotta voimme tuhota lennossa katsotut kuvat. Joka tapauksessa ladatut kuvat tuhotaan 6 tunnin kuluttua lataamisesta.

Sivuston tarjoamista asetuksista löydämme mahdollisuuden pitää kuvat aktiivisina myös ensimmäisen katselun jälkeen, muuttaa poistoaikaa (10 minuutista 6 tuntiin), muuttaa albumin nimeä ja kuvausta, valita sallitaanko lataukset ja lataukset ja valita, asetetaanko IP-vesileima lähetetyille valokuville (hyödyllinen kuvien varkauksien tai luvattomien kopioiden estämiseksi).

Kuinka pitää video verkossa

Jos haluamme ladata väliaikaisen videon tai yksityisen videon, voimme luottaa maailman kuuluisimpaan videosivustoon, joka on YouTube.

Lataamalla videon YouTubeen voimme valita, osiossa Näkyvyysjotta se ei ole kenenkään käytettävissä valitsemalla Yksityinen; Jos sen sijaan halusimme ladata yksityisen videon, joka on vain linkin saaneiden ihmisten käytettävissä, voimme asettaa sen muotoon Ei listattu.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Luo yksityinen YouTube-kanava perheelle, ystäville ja kollegoille.

Vaihtoehtoisesti voimme käyttää palvelua esim Suoratoistokelpoinentodella hyödyllinen lyhyiden videoiden tilapäiseen lataamiseen tai videoiden testaamiseen.

Streamablen avulla voimme ladata tilapäisiä videoita alustalle ilmaiseksi, erittäin tarkoilla rajoituksilla (250 MB koko tai 10 minuuttia videota). Kun video on ladattu, voimme valita, tehdäänkö videosta yksityinen vai piilotettu, jolloin voimme valita, käytämmekö sitä vain meille vai annammeko sen ystävien tai työtovereiden saataville (joiden on avattava linkki nähdäkseen sen).

Kaikki ilmaiseen Streamable-tiliisi ladatut passiiviset videot poistetaan automaattisesti 90 päivän kuluttua, mikä on runsaasti aikaa tämän oppaan tarkoituksiin.

Johtopäätökset

Oppaassa näkyvillä sivustoilla saamme käyttöön todelliset väliaikaiset pilvitilat, joihin voimme tallentaa tekstiä, tiedostoja, kuvia ja videoita, jotka poistetaan heti käytön jälkeen tai unohdetaan tietyn ajan kuluttua. Jos meidän on säilytettävä henkilökohtaisia ​​tiedostoja tai käytettävä uudelleen yhtä tai useampaa tiedostoa ajan mittaan, suosittelemme käyttämään erittäin suuria pilvipalveluita, kuten MEGA.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea oppaitamme osoitteessa suuria tiedostoja ja liitteitä sähköpostitse 2–30 Gt ja edelleen Nopein tapa jakaa tiedostoja Internetissä.

Indeksi
  1. Kuinka tallentaa tekstiä verkossa
  2. Kuinka tallentaa tiedostoja väliaikaisesti
  3. Kuinka tallentaa kuvia väliaikaisesti
  4. Kuinka pitää video verkossa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up