Videopuheluiden soittaminen WhatsApp Webissä

Oletko koskaan miettinyt, onko mahdollista soittaa videopuhelu WhatsApp Webissä? Sinun on silloin tiedettävä, että se on resurssi, jota monet käyttäjät kysyvät meiltä viime aikoina. Siksi sinun on otettava huomioon, että se on kuuluisan sovelluksen verkkoversion tarjoama vaihtoehto ja että yritämme hyödyntää nykyiset WhatsApp -verkkovaihtoehdot parhaalla mahdollisella tavalla.

The videopuhelut WhatsAppissa Sitä käyttävät monet käyttäjät, jotka pitävät tätä käytännöllisenä ja ketteränä tapana kommunikoida rakkaidensa kanssa. Matkapuhelimissa se toimii upeasti, käytetäänkö mobiilidataa tai WiFi -yhteyttä.

Juuri tästä syystä tässä artikkelissa haluamme opettaa sinulle, kuinka soittaa videopuhelu WhatsApp Webissä. Mielestämme puhumme yhdestä niistä opetusohjelmista, jotka melkein kaikkien käyttäjien pitäisi tietää. Tästä syystä haluamme näyttää sinulle, kuinka voit tehdä WhatsApp -videopuheluita, ja haluamme näyttää sinulle kaikki yksityiskohdat liittyvät suoraan heihin.

Koska videopuhelut ovat saavuttaneet WhatsAppin ja etenkin koska olemme pystyneet käyttämään WhatsApp -verkkopalvelua, monet haluavat tietää askel askeleelta kaikki niihin liittyvät tiedot. Joten tällä kertaa haluamme näyttää sinulle joitain tietoja, jotka ovat mielestämme erittäin hyödyllisiä näissä tapauksissa, joten pääset siihen helposti.

Ongelma tulee, kun pääsemme verkkoversioon, jolla ei vieläkään ole tätä vaihtoehtoa, niin uskomattomalta kuin se saattaa tuntua. Mutta älä huoli, koska sinulla on hyvin yksinkertainen temppu soita videopuhelu Windowsista kanssa WhatsApp -verkkoversio.

Kuinka soittaa videopuheluita WhatsAppilla tietokoneella

Se ei ole todella monimutkaista, ja voin vakuuttaa teille, että muutaman minuutin kuluttua voit soittaa videopuheluita tietokoneesi WhatsAppin kautta.

Ensimmäinen asia, joka pitää mielessä, on se, että tarvitset sovelluksen AndryRoid. Tämä sovellus on emulaattori, joka simuloi Android -käyttöjärjestelmää, mutta toimii Windows -tietokoneellasi. Tämän jälkeen sinun on määritä Gmail -tilisi kuten muillakin mobiililaitteilla, joissa on kyseinen käyttöjärjestelmä. Lopulta joudut lataa ja asenna WhatsApp jotta voit soittaa videopuheluita tietokoneelta.

Muista, että WhatsAppin aktivoimiseksi sinun on käytettävä puhelinnumeroa. Tällä tavalla, jos käytät omaa numeroa, sovellus poistetaan käytöstä matkapuhelimellasi. Sinulla ei ole minkäänlaisia ​​ongelmia, koska voit käyttää tätä temppua niin monta kertaa kuin haluat soittaa videopuheluita. Tämän jälkeen sinun on aktivoitava tili uudelleen mobiililaitteellasi ilman mitään haittaa.

Videopuheluiden soittaminen WhatsAppissa Windowsista

On enemmän kuin selvää, että tämä menetelmä ei ole virallinen, mutta se ei aiheuta sinulle minkäänlaisia ​​ongelmia. Kunnes WhatsApp -työntekijät alkavat työskennellä hieman enemmän verkkoversionsa parissa ja antavat meille tämän mahdollisuuden virallisesti, tämä on ainoa tällä hetkellä olemassa oleva vaihtoehto, jota voidaan käyttää videopuhelut WhatsAppissa tietokoneelta.

Tämä menetelmä pystyy soita WhatsApp -videopuheluita tietokoneella Se on huomattavasti yksinkertaisempi, eikä sen saisi kestää enempää kuin muutama minuutti ensimmäisellä kerralla, koska kun olet asentanut emulaattorin ja määrittänyt kaiken kuten edellä mainitsimme, sen suorittaminen kestää muutaman sekunnin kaikki haluamasi videopuhelut WhatsAppin avulla Windows -tietokoneeltasi.

Kuinka soittaa videopuheluita matkapuhelimestasi

Joka tapauksessa, WhatsAppissa on videopuheluvaihtoehto, jonka avulla voit soittaa videopuheluita kenelle tahansa Sovellus on asennettu Android 4.1 -käyttöjärjestelmään ja sitä uudempiin versioihin. Tätä varten sinulla on oltava vakaa yhteys, WiFi mahdollisimman paljon, ja lisäksi, että toisella on tietysti myös vakaa yhteys.

Jos haluat soita videopuhelu WhatsAppissa, sinun on käytettävä älypuhelinta, avaa sen henkilön keskustelu, jolle haluat soittaa, ja napsauta kamerakuvaketta oikeassa yläkulmassa. Videopuhelun pitäisi alkaa muutamassa sekunnissa, ja jos näin ei tapahdu, se johtuu todennäköisesti siitä, että toisella henkilöllä tai sinulla ei ole pääsyä vakaaseen yhteyteen.

Toisaalta, jos joku tekee videopuhelun kanssasi, mutta hän aloittaa sen, näyttöön tulee ilmoitus, joka kertoo sinulle, joten jos aiot vastata siihen, huomaat, että se on erittäin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain liu'uttaa painiketta vihreälle puolelle vastataksesi tähän videopuheluun. Jos et voi lähettää tai vastaanottaa WhatsApp -videopuheluita, Sinun on tarkistettava, että sekä sinun että toisen henkilön sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.

Niistä tärkeimmistä kysymyksistä, joita käyttäjät haluavat tietää juuri opettamistamme aiheista, on se, että löydämme joitain, kuten: videopuhelu whatsapp PC: lle, whatsapp pc videopuhelut, videopuhelu whatsapp web pc, puhelu whatsappilta tietokoneelta, whatsapp web videopuhelu PC: lle, videopuhelu wsp webiltä, ​​videokeskustelu whatsapp web tai soita videopuheluita whatsapp Webissä. Jos sinulla on enemmän kysymyksiä, sinun täytyy vain kysyä meiltä, ​​jotta voimme auttaa sinua.

Kuten aina, jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit jättää sen kommentteihin. Mitä muuta haluaisit tietää WhatsApp Webistä?

Indeksi
  1. Kuinka soittaa videopuheluita WhatsAppilla tietokoneella
  2. Videopuheluiden soittaminen WhatsAppissa Windowsista
  3. Kuinka soittaa videopuheluita matkapuhelimestasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up