WhatsAppin päästä päähän -salauksen poistaminen käytöstä, poistaminen tai rikkominen

WhatsApp on yksi maailman käytetyimmistä sovelluksista, mutta huolimatta siitä, että monet meistä käyttävät sitä päivittäin, siitä on edelleen epäilyksiä. Yksi yleisimmistä epäilyistä on viittaus poista WhatsApp -salaus käytöstä.

Meillä kaikilla on ollut tämä sovellus ja vaikka joskus se on yleensä ärsyttävää sukulaisten lähettämillä viesteillä WhatsApp -ryhmän kautta, jonka kaikki haluavat lähteä, voit hiljentää ryhmän ja jatkaa elämääsi niin hiljaista.

Koska älypuhelimet alkoivat saapua ja heidän kanssaan hyvä määrä enemmän tai vähemmän käytännön sovelluksia, pikaviestisovellukset ovat sijoittuneet käyttäjien suosikkeihin.

Nykyään vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia, voimme käyttää Yahoo Messengeriä, Sähke, jne. mutta epäilemättä WhatsApp se on edelleen suosituin.

Yksi niistä näkökohdista, joita WhatsAppia on kritisoitu eniten, on sen tietoturvan puute jättämättä viestejä salaamatta. Sovellus päätti kuitenkin lopettaa tämän ongelman muutama kuukausi sitten.

Jonkin aikaa sitten olimme yllättyneitä huomatessamme, että jokaisessa keskustelussamme ilmestyi viesti, joka osoitti "Tähän ryhmään lähetetyt viestit ovat nyt suojattuja päästä päähän -salauksella. Kosketa saadaksesi lisätietoja ".

Tämä tarkoittaa, että viestintä on nyt turvallisempaa ja että periaatteessa kenelläkään paitsi keskustelun osapuolilla ei pitäisi olla pääsyä lähetettyjen viestien sisältöön.

Kuinka vahvistaa, jos olemme aktivoineet WhatsApp -salauksen

Helpoin tapa tietää, onko WhatsApp -salaus aktivoitu, on siirtyä keskustelun alkuun mitä tahansa yhteystietojamme. Siellä pitäisi näkyä yllä mainitsemamme viesti.

Toinen vaihtoehto tarkistaa, onko chatin salaus aktiivinen, on päästä sen henkilön profiiliin, jonka kanssa keskustelemme ja tarkista onko vaihtoehto "Salaus" se on aktivoitu. Meidän pitäisi nähdä laatikko, jossa on QR -koodi ja 60 numeroa.

Meillä on vielä toinen vaihtoehto vahvistaa, onko chat -viestit salattu. Tässä tapauksessa teemme Asetukset> Tili> Suojaus. Täällä voimme nähdä, onko jonkinlainen salaus käytössä.

Mitä tehdä, jos lähettämiäni viestejä ei ole salattu

Voi tapahtua, että viesti tulee näkyviin "Lähettämäsi viestit eivät ole salattuja päästä päähän". Tässä tapauksessa meidän on päivitettävä WhatsApp.

Kuinka poistaa WhatsApp -salaus käytöstä, onko se mahdollista?

Nyt kun tiedämme enemmän WhatsApp -salauksesta ja ltapoja, joilla voimme tarkistaa, onko se aktivoitu, on aika analysoida, voitko poistaa WhatsApp -salauksen käytöstä.

Sovelluksesta vastaavat ovat korostaneet tätä asiaa alustan salausta ei voi poistaa käytöstä. Lisäksi jos tämä salausjärjestelmä voitaisiin aktivoida ja deaktivoida helposti, on lähes varmaa, että se ei suorita riittävästi viestinnän suojaamista.

Salaus on perimmäinen tarkoitus varmistaa, ettei kukaan kolmas osapuoli pääse käsiksi viestintämme toisen henkilön tai henkilöiden kanssa, jotta WhatsApp ei ole ottanut käyttöön toimintoa, jonka avulla voimme poistaa tämän salauksen käytöstä ja vaarantaa siten viestinnän turvallisuuden.

Salatut järjestelmät antavat joka tapauksessa lisäsuojaa toiselle henkilölle ja koko järjestelmälle, että viestisi kulkevat pisteestä toiseen ilman, että kolmas osapuoli voi käyttää niitä, mutta meillä kaikilla on syistämme ja on ok, jos haluat poistaa sen, muista aina, että turvallisuus on etusijalla.

Mitä mieltä olet WhatsAppin käyttämästä salausjärjestelmästä? Oliko tämä tieto hyödyllistä?

Indeksi
  1. Kuinka vahvistaa, jos olemme aktivoineet WhatsApp -salauksen
  2. Mitä tehdä, jos lähettämiäni viestejä ei ole salattu
  3. Kuinka poistaa WhatsApp -salaus käytöstä, onko se mahdollista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up