Vierastilin luominen Windows 10:ssä

Jälleen kerran Windows 10 muuttaa tapaa, jolla luomme ja hallitsemme käyttäjiä. Uuden käyttäjän lisäämisen oppiminen Windowsissa on helppoa, vaikka sillä on uusi sijainti, ja siinä on jopa enemmän vaihtoehtoja.

Windows 10 antaa meille mahdollisuuden luoda kahdenlaisia ​​käyttäjiä: Perhe- ja muita käyttäjiä. Perhe on jaettu aikuisten ja lasten kesken. Erona on, että aikuisten luokka asettaa rajoituksia sille, mitä lapset voivat käyttää, ensisijaisesti vanhempien valvonnassa lapsiin.

Vierastilin luominen Windows 10 -tietokoneella on erittäin helppoa. Voit luoda tilin kahdella tavalla.

Menetelmä 1

1. Siirry Käynnistä-valikkoon ja ala kirjoittaa "käyttäjä". Sinun pitäisi pystyä näkemään Käyttäjätilit huipulla; Klikkaa sitä.

2. Napsauta Hallinnoi toista tiliä.

3. Napsauta Lisää uusi käyttäjä PC-asetuksissa.

4. Varmista, että olet Perhe ja muut käyttäjät -osiossa ja napsauta oikeasta alakulmasta Lisää joku muu tähän tietokoneeseen.

5. Seuraavassa ikkunassa sinulta kysytään, kuinka tämä henkilö aikoo allekirjoittaa sen. Napsauta alareunassa Henkilöllä, jonka haluan lisätä, ei ole sähköpostiosoitetta.

6. Napsauta Lisää käyttäjä ilman Microsoft-tiliä.

7. Viimeistele kirjoittamalla nimi. Et voi käyttää vain sanaa "vieras". Sinun on myös lisättävä salasana, mutta se voi olla niinkin helppoa kuin 123456. Lopeta napsauttamalla seuraavaa painiketta, joka on korostettu sinisellä.

Jos haluat nähdä, onko vierastilisi lisätty oikein, sinun on palattava Käynnistä-painikkeeseen ja kirjoitettava uudelleen "käyttäjä". Siirry kohtaan "Käyttäjätilit" aivan kuten teit alussa ja napsauta Hallinnoi toista tiliä.

Sinun pitäisi voida nähdä vierastili omasi vieressä.

Vierastilin aktivointi

Onnittelut! Olet luonut Windows 10 -vierastilisi. Kun olet määrittänyt sen, sinun on aktivoitava se. Voit tehdä tämän napsauttamalla Käynnistä-painiketta ja napsauttamalla nimeäsi hiiren vasemmalla painikkeella; näet vaihdon Vieras-tilaan.

Menetelmä 2

1. Napsauta hakukuvaketta, kirjoita lusrmgr.msc ja napsauta ainoaa käytettävissä olevaa vaihtoehtoa.

2. Alle Paikalliset käyttäjät ja ryhmätKlikkaa Käyttäjät.

3. Napsauta Vieras keskimmäisessä sarakkeessa ja a Vierasominaisuudet ikkunat tulevat näkyviin. Kirjoita nimi, jonka haluat vierastilille.

4. Älä unohda poistaa napsautusta Tili on poistettu käytöstä joten tämä menetelmä voi toimia. Tallenna muutokset napsauttamalla Käytä- ja OK-painikkeita ruudun oikeassa alakulmassa.

5. Tarkistaaksesi, onko kaikki tehty oikein, siirry Käynnistä-painikkeeseen, napsauta nimeäsi ja sinun pitäisi nähdä juuri luomasi vierastili.

Johtopäätös

Kuten vanha sanonta kuuluu: "Kaikki tiet vievät Roomaan." Toisin sanoen, on olemassa useita tapoja tehdä sama asia. Yllä oleva näyttää kaksi tapaa, joista voit valita, ja sinun on vain valittava sinulle helpompi. Jos olet kokenut tiedoista hyödyllistä, älä unohda jakaa jakaa sosiaalisen median tileilläsi ja kommentoida, mitä menetelmää päätit käyttää.

Indeksi
  1. Menetelmä 1
    1. Vierastilin aktivointi
  2. Menetelmä 2
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up