Voit nyt vastata Whatsappissa reaktioilla (kuten, sydän, kiitos ja hymiöt)

Voit nyt vastata reaktiolla Whatsappissa, ilman viestiä, sydämellä tai tykkäämällä tai emojilla (yllätys, kiitos, naura, itkeä)

Whatsappiin saapuu reaktioita, eli tapoja vastata viesteihin yksinkertaisella merkillä, joka voi olla "Tykkää", nauravien kasvojen merkki tai kiitosmerkki.

Eivätkö he olleet jo siellä? Itse asiassa kyllä, jo useiden vuosien ajan on ollut mahdollista lähettää emojia Whatsappissa, ero on nyt uusi Whatsapp-reaktio ei ole viestimutta samanlainen vastaus kuin Facebook-reaktiolla.

Tämä on äärimmäinen yhteenveto arvostaaksesi tai antaa merkki siitä, että olet lukenut vastaanotetun viestin, kun et tunne tarvetta antaa kirjallista vastausta. Etuna, erityisesti ryhmissä, on välttää pitkiä "OK"-rivejä, jotka usein aiheuttavat sekaannusta ja likaista keskustelua.

Reaktion lähettäminen Whatsappissa on erittäin helppoa: sinun tarvitsee vain painaa ja pitää alhaalla vastaanotettua viestiä, kunnes esiin tulee ponnahdusvalikko, jossa on erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja valita emoji, jolla haluat vastata ja joka jää jumissa ja näkyy viestin alla pienenä.

Whatsapp-reaktiot ovat samanlaisia ​​kuin Facebookissa, vaikkakaan eivät identtisiä. Emojit, jotka reagoivat Whatsappiin, ovat: minä pidän, Nauraa, Yllätys, Sydän, Surullisuus Ja Kiitos. Jatkossa näitä voi olla enemmän ja voit myös valita ihon sävyn).

Kuinka Whatsapp-reaktiot toimivat noudattaa joitain sääntöjä:

  • Voit laittaa emojin jokaisen vastaanottamasi viestin alle, ei vain viimeisen.
  • Voit reagoida viestiin vain kerran
  • Reaktioita ei voi piilottaa viestin alle tai edes peittää emojien määrää.
  • Jos laitat hymiön tai tykkäyksen lyhytaikaiseen viestiin, sellaisiin, jotka katoavat tietyn ajan kuluttua, myös reaktio katoaa.
  • Et voi piilottaa tai poistaa käytöstä Whatsappin reaktiotoimintoa.
  • kyllä ​​se voi poista reaktio painamalla sitä. Jos teemme tämän, lähetetty emoji katoaa kaikilta keskustelun osallistujilta, eikä viestin kirjoittaja saa ilmoitusta.
  • Voit myös muokata reaktiota emojin vaihtaminen. Voit tehdä tämän pitämällä viestiä painettuna samalla tavalla kuin syötit reaktion ensimmäistä kertaa.

Lopulta he voivat ottaa ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä ja siksi on mahdollista jättää huomioimatta ne, jotka pitävät tai hymyilevät viesteissämme. Voit tehdä tämän avaamalla Whatsapp-asetukset ja siirtymällä osioon Ilmoitukset ja siirrä kutsuttua kytkintä Reaktioilmoitukset.

Whatsapp-reaktiot ovat jo aktiivisia iPhonessa tällä hetkellä Italiassa päivittämällä sovellus uusimpaan versioon. Android-älypuhelimissa sen pitäisi olla tuntien tai muutaman päivän kysymys.

Viestireaktiot WhatsAppissa ovat helppo tapa poistaa tarpeetonta sotkua, joka syntyy, etenkin ryhmissä, kun tavallisesti lähetät emojeja, jotka lähettävät tarpeettomia arvostus- tai vahvistusilmoituksia.

Toisaalta ne voivat edelleen rajoittaa keskustelun läheisyyttä ja antaa sinulle helpon tavan jättää huomiotta tietyt viestit tuntematta velvollisuutta vastata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up