Windowsin Bluetooth-mittarin yhteysvirheen ratkaiseminen

Mittausyhteyden asettaminen Windowsissa on välttämätöntä monille käyttäjille. Olipa Internet-yhteys rajallinen tai haluat vain enemmän hallita Windows-päivityksiä, mittariyhteys on hyödyllinen ominaisuus. Ainakin siitä on hyötyä, kunnes yrität yhdistää Bluetooth-kuulokkeet, näppäimistön tai muun laitteen. Saatat saada Bluetooth-mittarin yhteysvirheen Windowsissa. Ongelma ei ole laitteessasi, vaan yhteydessä, joka on helppo korjata.

Miksi se tapahtuu

Bluetooth-mittariyhteysvirhe johtuu siitä, että Windows yrittää automaattisesti ladata uusimmat ohjaimet ja laitepäivitykset aina, kun yhdistät Bluetooth-laitteen. Tämä lähestymistapa on parempi, jos asennat laitetta ensimmäistä kertaa. Sinun ei tarvitse etsiä ohjaimia itse – järjestelmä hoitaa ne automaattisesti taustalla.

Ongelmana on, että jos sinulla on maksullinen yhteys, Windows ei lataa päivityksiä, koska näissä verkoissa on yleensä tiedonkäyttörajoituksia.. Et voi ladata uusimpia ohjaimia Bluetooth-laitteelle, joten se johtaa virheilmoitukseen, kuten "Asennus keskeneräinen mittariyhteyden vuoksi".

Huomautus: jotkin laitteet, kuten näppäimistöt ja hiiret, toimivat, vaikka saat tämän virheen. Jos kaikki toimii hyvin, sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Laitteesta riippuen Windows saattaa sallia sen pariliitoksen muodostamisen, vaikka latausasetuksia ei olisi otettu käyttöön. Pystyn esimerkiksi yhdistämään Logitech-hiiren ja näppäimistön joka kerta ilman ongelmia. En kuitenkaan voi muodostaa pariliitosta Philips-kaiuttimeeni tarkistamatta latausruutua.

1. Salli Bluetooth-lataukset

Helpoin korjaus on sallia Bluetooth-laiteajureiden lataaminen jopa mittariyhteydellä. Nämä ovat yleensä pieniä tiedostoja, jotka eivät vahingoita datasuunnitelmaasi. Jos olet huolissasi, tarkista laitteen valmistajalta, kuinka suuria ohjaintiedostot ovat.

Siirry Windows 11:ssä kohtaan asetukset -> Bluetooth ja laitteet -> Laite asetukset. Käännä Lataa mitattujen yhteyksien kautta kytke päälle.

Vastaava polku Windows 10:ssä on asetukset -> Laitteet -> Bluetooth ja muut laitteet. Ota kytkimen sijaan käyttöön Lataukset mitattujen yhteyksien kautta valintaruutu.

Laitteidesi pitäisi alkaa muodostaa pariliitosta. Jos järjestelmässäsi on jo yhteensopiva ohjain, pariliitoksen pitäisi tapahtua melkein välittömästi. Jos ohjaimia on kuitenkin odottamassa, pariliitos alkaa heti, kun ne on ladattu ja asennettu.

Lue lisää muista tavoista ratkaista Bluetooth-mittausyhteysvirhe.

2. Poista mittausyhteys käytöstä

Voit tilapäisesti poistaa mittariyhteyden käytöstä, jotta Bluetooth-ohjaimen lataukset voivat päättyä.

Siirry Windows 11:ssä kohtaan asetukset -> Verkko ja Internet -> Ethernetja käännä Mitattu liitäntä kytkeä pois päältä.

Jos käytät Windows 10:tä, käy osoitteessa asetukset -> Verkko ja Internet -> Wi-Fi -> Hallitse tunnettuja verkkoja. Napsauta Wi-Fi-verkkoasi ja käännä Aseta mittausyhteydeksi kytkeä pois päältä.

Tiedoksi: mietitkö, kuinka monta käyttöä Bluetooth-laitteelle on olemassa? Katso joitain parhaista.

3. Ota käyttöön kaikki irrotetut Bluetooth-verkkosovittimet

Joskus uusi Bluetooth-laite ei voi muodostaa yhteyttä verkkoon, jos Bluetooth-verkkoyhteyssovitin katkeaa. Tämä tapahtuu yleensä viallisen Windows-päivityksen aikana, mutta onneksi se on erittäin helppo korjata.

Siirry Windows 11 -laitteessa kohtaan asetukset -> Verkko ja Internet -> Verkon lisäasetukset. Jos Bluetooth-verkkoyhteys sovitin on poistettu käytöstä, ota käyttöön se.

Windows 10:ssä polku on asetukset -> Verkko ja Internet -> Verkon lisäasetukset -> Muuta sovittimen asetuksia. ota käyttöön Bluetooth-sovittimen, jos se on poistettu käytöstä.

4. Poista laite ja lisää se uudelleen

Tämä menetelmä toimii parhaiten, jos yhdistät Bluetooth-laitteen Windows-kannettavaan tietokoneeseen, mutta se ei vastaa Bluetooth-mittausyhteysvirheiden vuoksi. Sinun tarvitsee vain poistaa laite kerran ja lisätä se takaisin.

Siirry Windows 11:ssä kohtaan asetukset -> Bluetooth ja laitteetja valitse laite. Napsauta kolmea pistettä ja sen jälkeen Poista laite.

Windows 10 -käyttäjien tulisi mennä osoitteeseen asetukset -> Laitteet -> Bluetooth ja muut laitteet. Napsauta kohde Bluetooth-laitetta ja napsauta sitten Poista laite.

Kärki: oletko kiinnostunut Bluetoothin määrittämisestä Linux-laitteella? Voimme auttaa.

5. Suorita Bluetooth-vianmääritys

Kokeile suorittaa Bluetooth-vianmääritys verkon ongelmien diagnosoimiseksi. Siirry Windows 11:ssä kohtaan asetukset -> Järjestelmä -> Vianetsintä -> Muut vianmääritysohjelmat. Klikkaus Juosta vieressä Bluetooth.

Käy Windows 10:ssä osoitteessa asetukset -> Päivitys ja suojaus > Vianetsintä -> Etsi ja korjaa muita ongelmia. Valitse Bluetoothjonka jälkeen Suorita vianmääritys.

Kun käynnistät vianmääritysohjelman, napsauta Pitkälle kehittynytja valitse valintaruutu Tee korjaukset automaattisestija napsauta sitten Seuraava korjataksesi.

Kärki: Eivätkö Windows-sovellukset vastaa oikein? Meillä on korjaukset.

6. Katkaise Wi-Fi-verkko ja muodosta yhteys uudelleen

Jos käytät maksullista Wi-Fi-verkkoa, Internet-yhteydessä voi olla ongelmia, jotka eivät saa kunnollisia päivityksiä tai äkillisiä verkkokatkoksia. Paras tapa ratkaista tämä on katkaista väliaikaisesti Wi-Fi-verkko ja yhdistää se myöhemmin uudelleen.

Voit katkaista Wi-Fi-verkon ilmaisinalueelta ja lisätä sen helposti syöttämällä SSID:n/salasanan uudelleen.

Kärki: opi korjaamaan Wi-Fi ei toimi Windowsissa.

7. Nollaa verkkoyhteys

Verkon nollaus auttaa asentamaan uudelleen kaikki verkkosovittimet (mukaan lukien Bluetooth). Tämä korjaa kaikki uudempien Bluetooth-laitteiden yhteensopivuusongelmat. Ne voivat toimia kunnolla myös mitatuissa liitännöissä.

Mene asetukset -> Verkko ja internet -> Verkon lisäasetukset -> Verkon nollaus. Klikkaa Palauta nyt. Katkaise kaikkien online-toimintojen yhteys prosessin suorittamista varten ja käynnistä sitten laite uudelleen.

8. Päivitä Windows-käyttöjärjestelmäsi

Bluetoothin mittausyhteysvirhe Windowsissa katoaa, kun laite on muodostanut pariliitoksen onnistuneesti. Jos kuitenkin poistat valinnan maksullisista yhteyksistä, virhe tulee uudelleen näkyviin, kun seuraavan kerran yrität muodostaa laiteparin.

Voit ratkaista tämän ongelman päivittämällä Windowsin mahdollisimman pian. Henkilökohtaisesti Windows ei ole ladannut mitään Bluetooth Philips -kaiuttimeeni, mutta Windows haluaa silti tarkistaa päivitykset joka kerta riippumatta siitä, mitä. Muista vain, että jos jatkat maksullisen yhteyden käyttöä, sinun on keskeytettävä päivitykset enintään seitsemäksi päiväksi.

5G:n ja muiden nopeiden verkkojen maailmassa todennäköisyys sille, että käytät mittariverkkoa, ovat pienentyneet. Jos saat edelleen "Bluetooth-asennus epätäydellinen mittausyhteyden vuoksi" -virheilmoituksen, sammuta mitattu yhteys kokonaan, kunnes laite muodostaa pariliitoksen. Tämä tapahtuu harvoin, mutta joillakin käyttäjillä on ongelmia tiettyjen laitteiden kanssa.

Indeksi
  1. Miksi se tapahtuu
  2. 1. Salli Bluetooth-lataukset
  3. 2. Poista mittausyhteys käytöstä
  4. 3. Ota käyttöön kaikki irrotetut Bluetooth-verkkosovittimet
  5. 4. Poista laite ja lisää se uudelleen
  6. 5. Suorita Bluetooth-vianmääritys
  7. 6. Katkaise Wi-Fi-verkko ja muodosta yhteys uudelleen
  8. 7. Nollaa verkkoyhteys
  9. 8. Päivitä Windows-käyttöjärjestelmäsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up