4 suosituimmista joukkonimeämisapuohjelmista Windowsille

Jos olet kirjailija, valokuvaaja, suunnittelija tai vain henkilö, joka työskentelee paljon tiedostojen kanssa, tiedät todennäköisesti useiden tiedostojen manuaalisen uudelleennimeämisen vaivan. Windowsissa voit helposti nimetä tiedostot tai kansiot uudelleen erässä valitsemalla ne kaikki ja painamalla sitten näppäimistön F2-näppäintä. Tällä toiminnolla Windows lisää automaattisesti numeron kaikkiin tiedostoihin tai kansioihin tehdäkseen nimestä ainutlaatuisen.

Kun nimeät useita tiedostoja uudelleen, tarvitset joskus paljon enemmän hallintaa tiedostojesi uudelleennimeämiseen. Saatat esimerkiksi joutua lisäämään muutaman sanan tiedostonimien loppuun tai alkuun, tai sinun on ehkä poistettava tietty määrä merkkejä kaikista tiedostonimistä. Riippumatta vaatimuksistasi, hyvä erän uudelleennimeämisapuohjelma on välttämätön. Tässä on joitain parhaista erän uudelleennimeämisapuohjelmista Windowsille.

1. Joukkonimeämisen apuohjelma

Joukkonimeämisen apuohjelma on yksi parhaista uudelleennimeämistyökaluista Windowsille. Itse asiassa se on minun päivittäinen ohjain kaikkiin erän uudelleennimeämistarpeisiini. Aloitusnäyttö on pelottava ensikertalaiselle, mutta sitä on todella helppo käyttää, kun siihen tutustuu. Sovellus on täysin täynnä ominaisuuksia, joita tarvitset, riippumatta siitä, mikä uudelleennimeämisvaatimus on.

Joitakin parhaita ominaisuuksia ovat muun muassa tekstin poistaminen, lisääminen tai muuttaminen tiedostonimiin; tiedostonimien kirjainkoon muuttaminen; tekstin liittäminen tai lisääminen tiedostonimiin; merkkien, sanojen, numeroiden tai symbolien poistaminen; laajennusten vaihtaminen; tiedostojen siirtäminen tai kopioiminen; ja tuki säännöllisille lausekkeille. Mikä parasta, sovellus on salamannopea.

Sovellus on saatavana asennettavana ja kannettavana versiona. Asennettava versio lisää hiiren kakkospainikkeella pikavalikkokohteen nopeaa uudelleennimeämistä varten.

2. Advanced Renamer

Kehittynyt uudelleennimeäjä on toinen erä uudelleennimeämisapuohjelma, joka on täynnä neljätoista erilaista uudelleennimeämistoimintoa. Ohjelma on ilmainen ja kevyt. Käyttöliittymä ei ole niin käyttäjäystävällinen ensikertalaiselle, mutta on melko helppo, kun sen kanssa viettää aikaa. Joitakin Advanced Renamer -ohjelman parhaita ominaisuuksia ovat tiedostonimen valittujen osien poistaminen, uudelleennimeäminen tunnisteilla, tiedostomääritteiden ja aikaleiman muuttaminen, uudelleennumerointi ja mukautetut eräkomentosarjat.

Lisäksi sovellus pystyy nimeämään tiedostoja uudelleen kohdetiedostoista haettujen tietojen mukaan, kuten GPS-tiedot, TV-ohjelman lähetyspäivämäärä ladatuista videoista jne. Mukautetun eräkomentosarjan avulla voit luoda kaikenlaisia ​​erilaisia ​​menetelmiä tarpeidesi mukaan.

3. PFrank

Kuten muutkin uudelleennimeämisapuohjelmat, PFrank sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuus nimetä tiedostoja uudelleen tunnisteiden mukaan, muokata tiedostojen ominaisuuksia ja aikaleimoja. uudelleennimeämiskriteerien ryhmittely jne. Sovellus tukee myös säännöllisiä lausekkeita monimutkaisempiin uudelleennimeämistarpeisiin. Itse asiassa sovelluksessa on joitain esikonfiguroituja säännöllisiä lausekkeita, ja voit tarvittaessa muokata niitä helposti tarpeidesi mukaan. Koska sovellus on edistynyt tiedostojen uudelleennimeäjä, siinä on jyrkkä oppimiskäyrä ja hämmentävä käyttöliittymä.

Jos et haittaa sotkuista käyttöliittymää ja teknistä ammattikieltä, tämä uudelleennimeämissovellus on sinua varten.

4. Sireeni

Sireeni on jälleen yksi edistynyt erän uudelleennimeämisapuohjelma. Kaikkien perusuudelleennimeämistoimintojen ohella sovellus pystyy myös käyttämään tiedostojen ominaisuuksista saatuja tietoja tiedostojen nimeämiseen uudelleen vastaavasti. Sovellus tukee myös komentorivikäyttöliittymää, jos olet kiinnostunut sellaisista asioista.

Vaikka Sirenillä on useita ennalta määritettyjä tiloja, tunnisteita ja ilmaisuja, kestää jonkin aikaa tottua sovellukseen. Lisäksi sovelluksen hyvä puoli on, että se on kannettava, eli sinun ei tarvitse asentaa sitä käyttääksesi sitä.

Tästä huolimatta kehittäjä on lopettanut sovelluksen työskentelyn, mutta se toimii täydellisesti sekä Windows 7- että 10-koneissani.

Kommentoi alla ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevien sovellusten käyttämisestä uudelleennimeämisvaatimuksissasi.

Indeksi
  1. 1. Joukkonimeämisen apuohjelma
  2. 2. Advanced Renamer
  3. 3. PFrank
  4. 4. Sireeni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up