Postisääntöjen käyttäminen saapuvien sähköpostien hallintaan [Mac]

Oletko ollut tilanteessa, jossa saat aina sähköposteja, joita et halua saada? Jopa hyvän roskapostisuodattimen avulla – sellaisen, joka suodattaa pois viestit luonnollisen miehen parantamiseksi tai väittäen, että olet voittanut Espanjan kansallisen loton, on silti monia muita roskapostiviestejä, jotka pääsevät läpi ja tavoittavat postilaatikko. Onneksi Mail-sovelluksessasi (Macille) on ratkaisu valmiina ja se odottaa juuri tätä ongelmaa. Tänään opimme suodattamaan viestejäsi luomalla merkintä- ja korostussääntöjä viesteillesi. Tämän menetelmän avulla voit löytää nopeasti poistettavat tiedot ja suorittaa niille tietyn toiminnon (kuten ohittaa postilaatikon ja siirtää suoraan roskakoriin).

Kirjautuminen sisään

Jos et ole vielä aloittanut Mail-sovelluksen käyttöä, nyt on hyvä aika aloittaa. Siirry Sovellukset-kansioon ja kaksoisnapsauta Mail-sovelluksesi kuvaketta.

Anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Napsauta sitten Luo-painiketta.

Ensimmäistä kertaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin se lataa postilaatikkosi ja noutaa viestit palvelimelta.

Säännön luominen

Voit tehdä säännön napsauttamalla Mail -> Asetukset.

Napsauta Säännöt-välilehteä ja sen jälkeen Lisää sääntö.

Nyt voit nimetä säännön.

Valitse KAIKKI pudotusvalikon ensimmäiseltä riviltä.

Valitse toisella rivillä "FROM", "ON EQUAL TO" kahdesta ensimmäisestä avattavasta kentästä ja kirjoita kolmanteen syöttökenttään sähköpostiosoite, jonka haluat estää.

Valitse "Suorita seuraavat toiminnot" -kohdan kolmannella rivillä "Merkitse merkityksi" merkitäksesi kaikki tämän lähettäjän viestit.

Lisäksi voit myös saada sen korostamaan viestin valitsemalla värin "Aseta väri" -kentästä.

Napsauta lopuksi OK. Sinun pitäisi nähdä uusi luomasi suodatinjärjestelmä otettuna käyttöön postilaatikossasi.

Nyt voit nauttia kaikesta postilaatikon lajittelusta. Kyllä, sinun on luotava uusi sääntö jokaiselle osoitteelle, jonka haluat korostaa tai merkitä. Valoisa puoli on, että sen avulla voit mikrohallita ja järjestää saapuvia sähköpostejasi, joten sekään ei ole huono asia.

Indeksi
  1. Kirjautuminen sisään
  2. Säännön luominen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up