Microsoftin uusi Surface Pro 4 ja Surface Book

Äskettäinen Microsoft Device Event oli todella jännittävä, ja yritys esitteli hienoimpia tekniikoitaan, kuten parannettu Halo Lens, Microsoft Band, Surface Pro 4, Surface Book, Lumia jne. Ilmeisesti Applen iPad Pron ja Googlen äskettäisen ilmoituksen myötä. Pixel C, tämän suuren tapahtuman tärkein ilmoitus on Surface Pro 4, jossa on paljon parannetut tekniset tiedot, ja Microsoftin ensimmäinen kannettava, Surface Book.

Tässä on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää Surface Pro 4:stä, Surface Bookista ja molempien laitteiden eroista.

Indeksi
  1. Surface Pro 4:n ominaisuudet ja tekniset tiedot
  2. Surface Bookin ominaisuudet ja tekniset tiedot
  3. Erot Surface Pro 4:n ja Surface Bookin välillä

Surface Pro 4:n ominaisuudet ja tekniset tiedot

Surface Pro 4, tabletti, joka on suunniteltu korvaamaan kannettavia tietokoneita, saa nyt täysin uuden Windows 10:n virran, ja se on tähän mennessä ohuin Surface Pro. Edeltäjäänsä verrattuna Surface Pro 4:ssä on parannetut tekniset tiedot, suurempi näytön koko, parannettu Type Cover kannettavan tietokoneen tyyliin leveämmällä näppäinvälillä ja tarkalla viiden sormen kosketuslevyllä.

Vaikka Surface Pro 4:n näytön kokoa on kasvatettu 12 tuumasta 12,3 tuumaan, laitteen todellista leveyttä ei ole lisätty. Tämä tarkoittaa, että Type Cover on täysin yhteensopiva Surface Pro 3:n kanssa. Pro 4:n mukana tulevaa Surface-kynää on myös parannettu yläosassa olevalla Eraserilla, 1024:n paineherkkyydellä ja vaihdettavilla kärjillä, jotka lisäävät tarkkuutta. tarpeidesi mukaan.

Surface Pron näyttö ei ole vain suuri, vaan sen resoluutio on 2736 x 1824 (267 PPI) ja kuvasuhde 4:3. Lisäksi uudessa Pro 4:ssä on myös PixelSense-tekniikka, joka optimoi automaattisesti kosketusvasteen ja syöttötavan mittaamalla, kuinka paljon valoa näyttöä koskettava kohde estää.

Surface Pro 4:stä on kolme eri versiota: 6. sukupolven Intel Core m3-, i5- tai i7-prosessori ja 4 Gt, 8 Gt tai 16 Gt muistia. Surface Pro 4:n hyvä puoli on, että muisti on laajennettavissa ja saat myös jopa 1 Tt SSD-tallennustilaa. Koska Surface Pro 4 käyttää Windows 10:tä, sinulla on kaikki hyvät ominaisuudet, kuten Windows Hello, Cortana jne.

Surface Bookin ominaisuudet ja tekniset tiedot

Lopuksi Microsoft on tehnyt oman kannettavan tietokoneen, tarkemmin sanottuna kannettavan tietokoneen ja tabletin hybridin, ja nimesi sen Surface Bookiksi. Microsoftin mukaan Surface Book on "äärimmäinen kannettava tietokone", joka on kaikin puolin maksimissaan ohut ja kevyt. Itse asiassa Microsoft jopa väitti, että se toimii kaksi kertaa nopeammin kuin Macbook Pro.

Surface Bookissa on uskomattomia ominaisuuksia, kuten naurettavan korkea näytön tarkkuus 13,5 tuuman näytössä, Intelin 6. sukupolven Core i5- tai i7-prosessori, laajennettava muisti 16 Gt asti, valinnainen erillinen Nvidia-grafiikkasiru, jopa 512 Gt SSD-tallennustila, parannettu viiden pisteen monipiste kosketuslasinen ohjauslevy, jossa on reunakämmenten hylkäystekniikka jne. Ennen kaikkea se väittää antavan 12 tunnin akun varauksen.

Surface Bookissa on uudenlainen saranarakenne (Dynamic Fulcrum) ja se pitää näytön tukevasti näppäimistössä Muscle Wire -langan avulla. Uuden muotoilun ansiosta näyttö voidaan nyt taittaa ja irrottaa napin painalluksella. Irrotettuna se toimii aivan kuin tabletti (no, enemmän kuin tabletti steroideilla). Koska näppäimistön pohjassa on muita kriittisiä suorituskykykomponentteja, kuten grafiikkasiru, laitteesta tulee voimanpesä, kun se kiinnitetään uudelleen.

Aivan kuten Surface Pro 4:ssä, saat myös Surface-kynän tarkkuustyötä varten. Lisäksi Surface Bookissa on esiasennettu Windows 10 Pro.

Surface Book tulee kauppoihin lokakuussa 2016, eikä se tule olemaan halpaa. Hinta alkaa 1499 dollarista ja nousee 2699 dollariin riippuen prosessorista, tallennustilasta, muistista ja grafiikasta.

Erot Surface Pro 4:n ja Surface Bookin välillä

Ensi silmäyksellä Surface Pro 4 ja Surface Book näyttävät suhteellisen samanlaisilta irrotettavan näppäimistön, laitteiston ja vastaavan ulkonäön ansiosta. Mutta erot ovat ilmeisiä, kun tarkastellaan näytön kokoa, grafiikkasirua, suorituskykyä ja akun kestoa.

Surface Pro 4 on kevyt ja saavuttaa täydellisen tasapainon tehon ja kannettavuuden välillä. Laitteen akunkesto on yhdeksän tuntia, ja se pystyy käsittelemään lähes kaikki arkitehtävät, kuten selailu, kirjoittaminen, toimistotyöt jne., ilman hikkausta. Surface Pro 4:n hinta on 899 dollaria tai enemmän riippuen prosessorista, muistista ja tallennustilasta.

Sitten on Surface Book, voimakas muunnettavissa oleva kannettava tietokone, jolla on enemmän painoa ja joka pystyy tekemään mitä tahansa, olipa kyseessä nykyaikaisten triple-A-pelien pelaaminen tai videoeditointiohjelmiston, kuten Premier Pron, kanssa työskentely. Lisäksi Surface Bookin akun kesto on 12 tuntia. On selvää, että tämä laite on suunnattu enemmän tehokäyttäjille, jotka eivät halua tinkiä suorituskyvystä edes liikkeellä ollessaan. Surface Bookin hinta on 1499 dollaria tai enemmän riippuen prosessorista, muistista ja tallennustilasta.

Mitä laitetta pidät parempana? Onko se Surface Pro 4 vai Surface Book? Jos olet hämmentynyt laitteiden välillä, Microsoft loi yksinkertaisen sivun joka kysyy muutaman kysymyksen auttamaan sinua päätöksenteossa.

Kommentoi alle ja jaa ajatuksesi ja kokemuksesi uusien Surface Pro 4- ja Surface Book -laitteiden julkistamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up