6 Mac PDF Reader -vaihtoehtoa Adobe Acrobatille

Adobe Acrobat saattaa olla tunnetuin PDF-lukija, mutta se ei automaattisesti tee siitä parasta kaikille käyttäjille. On monia vaihtoehtoisia Mac PDF -lukijasovelluksia, jotka tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia, parannetun suorituskyvyn ja muita etuja. Tässä luettelossa tarkastellaan parhaita ilmaisia ​​ja freemium-vaihtoehtoja, joiden avulla voit viedä PDF-lukukokemuksesi uudelle tasolle.

1. Applen esikatselu

Hinta: Ilmainen (sisältyy macOS:ään)

Kaikilla Mac-käyttäjillä on jo yhteensopiva Mac PDF -lukija asennettuna tietokoneisiinsa. Puhumme tietysti siitä Applen esikatselusovellusjoka on tehokkaampi kuin aluksi näyttää ja tarjoaa työkaluja asiakirjojen merkitsemiseen, muokkaamiseen ja allekirjoittamiseen.

Applen Preview-sovelluksella voit korostaa, alleviivata tai yliviivata tekstiä eri väreillä, lisätä tekstiruutuja, muotoja tai digitaalisia allekirjoituksia ja paljon muuta. On kuitenkin syytä huomata, että esikatselu ei kirjoita merkintöjä tiedostoon standardiprotokollia käyttäen. Jos merkitset PDF-tiedoston esikatselussa ja avaat sen sitten toisessa sovelluksessa, tekstitaso voi vioittua.

Tästä mahdollisesta puutteesta huolimatta Apple Preview on tehokas työkalu yksittäisille käyttäjille, jotka tarvitsevat luotettavan Mac PDF -lukijan ja -editorin. Se on helppokäyttöinen, täynnä ominaisuuksia, ja mikä parasta, se on integroitu syvälle macOS-käyttöjärjestelmään.

2. PDFgear

Hinta: Vapaa

PDFgear on paras kolmannen osapuolen Mac PDF -lukija, jonka voit löytää Mac App Storesta ja Internetistä yleensä. Se on täysin ilmainen, mutta tarjoaa kuitenkin joukon ominaisuuksia katseluun, muuntamiseen, lomakkeiden täyttöön, sivujen uudelleenjärjestelyyn ja paljon muuta.

Pitääkö sinun yhdistää kaksi PDF-tiedostoa yhdeksi? Tai ehkä sinulla on yksi pitkä asiakirja, jonka haluaisit jakaa kahteen osaan? Nämä ovat molemmat helppoja tehtäviä PDFgearilla. Voit myös kääntää sivuja tai korvata ne. Sovelluksen uusin versio integroi AI-chatbotin, jonka avulla voit esittää kysymyksiä PDF-tiedostoistasi.

Jos törmäät PDF-tiedostoon, jossa on vaikeasti valittavissa olevaa tekstiä, käytä PDFgearin OCR-ominaisuutta tekstin poimimiseen PDF-tiedoston kuvista. Ominaisuus tukee useita kieliä, ja tulokset voidaan viedä napsautuksella tai kopioida leikepöydälle.

3. PDF-asiantuntija

Hinta: Ilmainen premium-vaihtoehdoilla

PDF-asiantuntija on luultavasti tehokkain PDF-editori Macille. PDF Expertin erottuvia ominaisuuksia ovat muun muassa sen kyky muokata PDF-tekstiä, kuvia ja linkkejä, täyttää ja allekirjoittaa lomakkeita, poistaa arkaluontoisia tietoja, merkitä asiakirjoihin kohokohtia ja huomautuksia sekä yhdistää ja jakaa PDF-tiedostoja.

Nämä ja muut ominaisuudet on suunniteltu käytettävyyttä silmällä pitäen, joten myös Mac-käyttäjät, jotka eivät ole erityisen taitavia, voivat käyttää niitä ilman ongelmia. Sovellus integroituu saumattomasti myös muihin Apple-laitteisiin, jolloin voit tarkastella ja muokata PDF-tiedostoja iPhonessa, iPadissa tai Macissa ja synkronoida asiakirjojasi kaikkien laitteidesi välillä.

Valitettavasti tämän Macin PDF-lukijan ilmainen versio ei voi muokata PDF-dokumentin tekstiä, eikä se sisällä OCR-ominaisuutta. Sovellus tarjoaa kuitenkin seitsemän päivän ilmaisen Premium-tilauksensa kokeilujakson, joten voit testata kaikkia sen ominaisuuksia ennen kuin päätät päivittää.

4. Kuori

Hinta: Ilmainen ja avoin lähdekoodi

Kuori on PDF-lukija Macille, joka on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka lukevat ja kommentoivat tieteellisiä artikkeleita ja raportteja. Se tarjoaa valikoiman korostustyökaluja, mukaan lukien yhden pyyhkäisyn korostustilat, joiden avulla voit merkitä tärkeän tekstin nopeasti ja helposti. Lisäksi Skim antaa sinun luoda "otoksia" PDF-tiedoston tärkeistä osista, jotka voidaan tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Toinen hyödyllinen Skim-ominaisuus on sen navigointityökalut, jotka sisältävät sisällysluettelon ja pikkukuvat sekä visuaalisen historian, jonka avulla voit helposti seurata edistymistäsi asiakirjan kautta. Skim tarjoaa myös kätevän koko näytön tilan häiriöttömään lukemiseen sekä tehokkaan esitystilan sisäänrakennetuilla siirtymillä.

Skim on täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin, jonka on kehittänyt yksinomaan vapaaehtoistyöryhmä ympäri maailmaa. Tämän seurauksena kehitysvauhti on kaupallisiin ohjelmistoihin verrattuna hitaampi, ja tekninen tuki rajoittuu yhteisön foorumeille ja dokumentaatioon. En kuitenkaan pidä tätä käytännössä ongelmana.

5. Foxit Reader

Hinta: Ilmainen premium-vaihtoehdoilla

Foxit Reader on suosittu PDF-lukija Windowsille, joka on saatavana myös Mac-käyttäjille. Sovelluksella on monia yhtäläisyyksiä Adobe Acrobatin kanssa suunnittelun ja yleisen käytettävyyden suhteen, joten sinun pitäisi olla helppoa tehdä siitä oletusarvoinen PDF-katseluohjelma.

Odotetun valikoiman ominaisuuksia PDF-tiedostojen katseluun, merkintöihin ja allekirjoittamiseen Foxit Reader tarjoaa vaikuttavia yhteistyötyökaluja. Voit lisätä ja hallita merkintöjä ja leimoja PDF-tiedostoihin, mitata ja skaalata etäisyyksiä sekä jakaa PDF-tiedostoja sähköpostitse tai suosittujen pilvipalvelujen, kuten Google Driven, kautta. Se tukee myös digitaalisia allekirjoituksia ja varmenteita, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon yrityskäyttäjille.

Vaikka Foxit Reader on ilmainen sovellus, ilmaisella versiolla on joitain rajoituksia. Kaksi suurinta ovat, että et voi muokata PDF-dokumentin tekstiä tai käyttää OCR:ää (Optical Character Recognition) tekstin poimimiseen skannatuista asiakirjoista.

6. Sioyek

Hinta: Ilmainen ja avoin lähdekoodi

Sioyek on toinen ilmainen PDF-lukija Macille, joka on suunnattu erityisesti niille, jotka uppoutuvat teknisiin kirjoihin ja tutkimuspapereihin. Se on erinomainen monimutkaisten asiakirjojen hallinnassa tarjoamalla ominaisuuksia, kuten haettavia kohokohtia, älykkäitä hyppyjä viitteisiin ja mahdollisuuden luoda sisällysluetteloita asiakirjoille, joista puuttuu sellainen.

Yksi Sioyekin innovatiivisimmista ominaisuuksista on "Portaalit"-toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat luoda linkkejä toisessa ikkunassa näytettävän asiakirjan eri osien välille. Voit viitata kuvaan, taulukkoon tai mihin tahansa muuhun viittaukseen menettämättä paikkaasi tekstissä.

Sioyekia ohjataan pikanäppäimillä ja komennoilla, jotka ovat käytettävissä haettavan komentopaletin kautta. Näppäimistökeskeinen muotoilu tekee siitä erittäin tehokkaan, mutta se tuo myös jyrkän oppimiskäyrän, jonka voittaminen vaatii paljon vaivaa.

Adobe Acrobatille on olemassa lukuisia Macin PDF-lukijavaihtoehtoja, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet ja edut. Etsitpä sitten yksinkertaista ja integroitua ratkaisua, kuten Apple Preview, tai tehokasta työkalua, kuten PDF Expert, Macille on PDF-lukija, joka sopii tarpeisiisi. Jos haluat käsitellä PDF-tiedostoja Macissa entistä tehokkaammin, suosittelemme PDF-tiedostojen hallintaa Notes-sovelluksen kautta.

Indeksi
  1. 1. Applen esikatselu
  2. 2. PDFgear
  3. 3. PDF-asiantuntija
  4. 4. Kuori
  5. 5. Foxit Reader
  6. 6. Sioyek

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up