Kuinka palauttaa kadonneita tai poistettuja tietoja Macista

Olemmeko menettäneet tärkeitä asiakirjoja tai valokuvia Macistasi tai MacBookistasi? Katsotaanpa, mitä voimme tehdä kadonneiden tai poistettujen tietojen palauttamiseksi.

Jopa Mac- ja MacBookeissa voi tapahtua, että poistamme vahingossa tärkeän asiakirjan tai valokuvan, varsinkin jos olemme huolimattomasti poistaneet myös roskakorin. Tässä nimenomaisessa tapauksessa ajoitus on kaikki kaikessa: voimme silti palauttaa kadonneet ja poistetut tiedostot Macissa, mutta meidän on käynnistettävä tietyt palautussovellukset macOS:lle ennen kuin poistettavaan tiedostoon liittyvä muistialue korvataan uusilla tiedostoilla (mitä nopeammin toimimme , sitä parempi Ja).

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset kadonneiden tai poistettujen tietojen palauttamiseen Macistajolloin etusijalla ovat sovellukset, jotka voidaan käynnistää ilmaiseksi, mutta korostetaan myös sovelluksia, jotka ovat saatavilla ilmaisena kokeiluversiona tai maksullisia.

Palauta poistetut tiedostot ilman sovelluksia

Ennen kuin kokeilet Mac-kohtaisia ​​tietojen palautussovelluksia, suosittelemme Tarkista aina vahingossa poistetut tiedostot ne eivät ole palautettavissa Maciin sisäänrakennetuilla varmuuskopiointimenetelmilläjotta vältetään kokonaan kolmansien osapuolien sovellusten käyttäminen tähän tarkoitukseen.

Jos poistimme vahingossa valokuvia tai videoita käyttämällämacOS Photos -sovelluskaikki ei ole menetetty: tässä sovelluksessa on itse asiassa albumi nimeltä Äskettäin poistettu jossa on poistettuja kuvia ja videoita, joita sovellus säilyttää 30 päivää poistamisesta.

Jos sen sijaan meillä on Vahingossa poistetut asiakirjat, jotka on synkronoitu iCloudin kanssavoimme yrittää palautusta avaamalla iCloud-sivustokirjaudu sisään samalla Apple ID -tilillä, jota käytit Macissasi painamalla -kuvaketta iCloud Drive ja kun saavut sivulle ja napsautat kohdetta Äskettäin poistettu oikeassa alakulmassa, jotta voit palauttaa äskettäin poistetut tiedostot synkronoiduista kansioista, mukaan lukien tiedostot, jotka on poistettu iCloud-yhteensopivista sovelluksista.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka synkronoida Macin työpöytä ja asiakirjat iCloudiin.

Levypora

Ensimmäinen sovellus, jota voimme käyttää kadonneiden ja poistettujen tiedostojen palauttamiseen Macissa, on Levypora, ladattavissa ja sitä voidaan käyttää maksutta jopa 500 Mt:n tiedon palauttamiseen; Jotta voit palauttaa enemmän tietoja, sinun on maksettava käyttäjälisenssi.

Käytä tätä työkalua käynnistämällä sivustolta ladattu DMG-tiedosto ja vetämällä sovelluskuvake kansioon Sovellukset sitten käynnistämme sovelluksen Launchpadista; sovelluksen käynnistämisen jälkeen painamme Macin sisällä käytettävää levyä, painamme sivua Kaikki palautustavat (tai Kaikki palautusmenetelmät), paina Syvä skannaus (tai Deep Scan) ja paina lopuksi Etsi kadonneita tietoja (tai Etsi kadonneita tietoja).

Odotamme skannauksen loppua löytääksemme itsemme kaikki poistetut tai kadonneet tiedostot levylläjossa on mahdollisuus palauttaa ne uuteen kansioon Macissa Sisäisten levyjen lisäksi Disk Drill tukee myös USB-tikkuja ja ulkoisia USB-levyjä, joten voit palauttaa poistetut tiedot jopa ulkoisista muisteista.

EaseUS Data Recovery Wizard for Mac

Toinen erittäin kelvollinen sovellus kadonneiden tietojen palauttamiseen Macissa on EaseUS Data Recovery Wizard for Macladattavissa ja pystyy palauttamaan jopa 2 Gt tietoa ilmaiseksi (myös tässä tapauksessa vaaditaan käyttäjälisenssi minkä tahansa tiedoston palauttamiseen ilman rajoituksia).

Kun olet ladannut asennustiedoston, suorita se ja vedä sovelluskuvake sisään Sovellukset ja käynnistä se Launchpadista; sovelluksen käynnistämisen jälkeen voimme aloittaa poistettujen tai kadonneiden tiedostojen palauttamisen painamalla valikkoa Tietojen palautus levyiltä ja napsauta Macin pääaseman vieressä olevaa Skannaa-painiketta (yleensä Macintosh-HD).

Skannaus alkaa ja palauttaa kadonneet tai poistetut tiedostot Macista: lopussa meillä on yhteenveto kaikista tiedostoista ja kansioista, jotka sovellus löysi valitulta levyltä. Tämän sovelluksen avulla voit myös palauttaa tietoja USB-tikuilta, ulkoisista levyistä ja digitaalikameroista.

Palauta Data Recovery for Mac

Yksi parhaista sovelluksista, joita voimme käyttää löytämiemme kadonneiden tai poistettujen tietojen palauttamiseen Palauta Data Recovery for Macsaatavilla ilmainen kokeiluversio.

Recoverit Data Recovery for Macin käyttäminen on hyvin yksinkertaista: kun olet asentanut sovelluksen Maciin (käynnistä DMG ja vedät kuvaketta tavalliseen tapaan), käynnistä se Launchpadista ja valitse valikko. Kiintolevyt ja paikatvalitse palautettava levy tai osio ja käynnistä ohjattu toiminto.

Sovellus käynnistyy skannaa koko levysi ja etsi palautettavia tiedostoja ja kansioita: lopuksi meidän tarvitsee vain tarkastella palautettuja tietoja ja valita, mihin kansioon ne tallennetaan. Sovellus tarjoaa mahdollisuuden palauttaa tietoja jopa USB-tikuilta ja ulkoisilta levyiltä sekä tarjoaa menettelyn poistettujen videoiden edistynyt palautus.

Johtopäätökset

Sovellukset, jotka raportoimme sinulle vi-oppaassa avulla voit helposti palauttaa kadonneita tai poistettuja tiedostoja Macissasi, varsinkin jos toimimme muutaman minuutin vahingossa tapahtuneen poistamisen jälkeen. Valitettavasti Mac-sovellukset ovat kaikki maksullisia, mutta onneksi ne kaikki ne tarjoavat ilmaisen kokeilujakson tai rajoituksen datamäärälle jonka voit poimia toipumisen jälkeen.

Ajoitus on kaikki kaikessa prosessin suorittamisessa ennen kuin sektori, jossa tiedosto oli, poistetaan (poistettu tiedosto merkitään vain poistettavaksi, joten se on edelleen täysin palautettavissa muutaman minuutin kuluttua).

Suosittelemme lukemaan oppaamme saadaksesi selville kuinka palauttaa vahingossa poistetut tiedostot iPhonesta tai iPadista Sovellus palauttaa poistetut valokuvat iPhonessa.

Indeksi
  1. Palauta poistetut tiedostot ilman sovelluksia
  2. Levypora
  3. EaseUS Data Recovery Wizard for Mac
  4. Palauta Data Recovery for Mac
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up