8 tapaa korjata "Kellosi on edessä" -virhe Chromessa

"Kellosi on edessä" on virheilmoitus, joka voi ilmetä Chromessa, kun yrität avata verkkosivustoa. Tämä voi johtua useista syistä, kuten virheellisestä järjestelmäajasta, SSL-varmenteen vahvistusvirheestä, ristiriitaisista aikavyöhyke-asetuksista tai CMOS-akun ongelmista. Joka tapauksessa et voi tarkastella sivustoa, jolle yrität päästä. Tämä opas sisältää ratkaisuja virheen korjaamiseen.

Hyvä tietää: tarkista nämä Chrome-laajennukset, jotka auttavat sinua tekemään hauskaa pilaa.

Pikakorjaukset

Ennen kuin siirryt edistyneisiin ratkaisuihin, kokeile näitä yleisiä korjauksia nähdäksesi, voivatko ne ratkaista Chromen kellovirheen ilman lisäpäänsärkyä.

 • Päivitä Chrome – jos Chrome on vanhentunut, saatat kohdata virheitä ja häiriöitä. Päivittäminen uusimpaan versioon tuo uusimmat virheenkorjaukset ja suorituskyvyn parannukset ja saattaa olla kaikki mitä tarvitset virheen poistamiseen järjestelmästäsi. Napsauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan Ohje -> Tietoja Google Chromesta tarkistaaksesi päivitykset.
 • Tyhjennä Chromen välimuisti ja evästeet – Chromen välimuistin ja evästeiden tyhjentäminen poistaa väliaikaiset tiedot, jotka voivat häiritä SSL-varmenteen vahvistusta.
 • Poista Chrome-laajennukset käytöstä tai poista ne – Jotkut Chrome-laajennukset voivat olla ristiriidassa SSL-varmenteen vahvistuksen kanssa, mikä johtaa virheeseen. Yritä poistaa ongelmalliset laajennukset käytöstä tai tutkia niiden käyttöoikeuksia, sillä jotkin Chrome-laajennukset voivat pyytää erityisiä käyttöoikeuksia, jotka voivat joskus häiritä SSL-varmenteita ja aiheuttaa kellovirheen.

Jos nämä menetelmät eivät ole ratkaisseet ongelmaa, jatka alla olevilla edistyneemmillä ratkaisuilla.

1. Aseta oikea päivämäärä ja aika

Verkkosivuston varmenne toimii digitaalisena henkilökorttina, joka vahvistaa sen henkilöllisyyden ja helpottaa turvallista viestintää. Jos tietokoneesi kello on asetettu nykyistä aikaa edelle, selaimesi saattaa tulkita sertifikaatin väärin vanhentuneeksi. Tämä voi johtaa "Kellosi on edessä" -virheilmoitukseen, koska selaimesi ei voi vahvistaa verkkosivuston identiteettiä ja saattaa rajoittaa tai estää pääsyn siihen. Ratkaisu on varmistaa, että aika on asetettu oikein tietokoneellasi.

Avaa painamalla Win + I asetuksetsiirry sitten kohtaan Aika ja kieli -> Päivämäärä ja aika. Kytke vieressä oleva painike päälle Aseta aika automaattisesti.

Aseta päivämäärä ja aika ja valitse Muuttaa ponnahdusikkunassa.

Tiedoksi: tee Chrome-selaimesi erottumaan yhdellä näistä kauniista teemoista.

2. Valitse oikea aikavyöhyke

Oikean aikavyöhykkeen valitseminen on yhtä tärkeää SSL/TLS-varmenteille, kuten oikean päivämäärän ja kellonajan asettaminen. Verkkosivustojen SSL/TLS-varmenteet perustuvat usein aikavyöhyketietoihin validoinnissa.

Kun olet ottanut käyttöön Aseta aikavyöhyke automaattisesti vaihtoehto, napsauta avattava nuoli vieressä Aikavyöhykeja valitse oikea vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti napsauta Muuttaa vieressä Aseta päivämäärä ja aika manuaalisesti.

3. Suorita ajan ja päivämäärän manuaalinen synkronointi

Kun olet asettanut päivämäärän ja kellonajan laitteellesi, on tärkeää synkronoida se asettamasi aikapalvelimen kanssa. Näin varmistat, että tietokoneesi sisäinen kello heijastaa tarkasti tarkkaa aikaa. Jos tietokoneessasi on kuitenkin huono Internet-yhteys, Windowsilla saattaa kestää kauan aikaa päivittää päivämäärä ja kellonaika.

Helppo ratkaisu tämän korjaamiseen on synkronoida aika ja päivämäärä manuaalisesti siirtymällä kohtaan Asetukset -> Aika ja kieli -> Päivämäärä ja aika -> Synkronoi nyt alla Lisäasetukset.

Kärki: opi palauttamaan puuttuva työkalurivi Chromessa.

4. Varmista, että järjestelmän alue on oikea

Kun järjestelmän alue on tarkka, se synkronoi aika-asetukset sopivan maantieteellisen sijainnin kanssa. Tämä estää varmenteen vahvistusvirheiden tapahtumisen.

Voit tehdä sen siirtymällä osoitteeseen Asetukset -> Aika ja kieli -> Kieli ja alueja napsauta sitten vieressä olevaa avattavaa nuolta Maa tai alueja valitse oikea alue.

5. Muuta Internet-aikapalvelimen asetuksia

Internet-aikapalvelin on toinen ominaisuus, joka ylläpitää päivämäärän ja kellonajan asetusten tarkkuutta. Joskus huono Internet-yhteys tai vaihtaminen oletus- tai uuteen aikapalvelimeen voi kuitenkin vaikuttaa laitteesi päivämäärä- ja aika-asetuksiin.

Tämän välttämiseksi määritä Internet-aikapalvelimen asetukset manuaalisesti. Palata takaisin Data & aikaja napsauta Lisäkellot.

Vaihda kohtaan Internet-aika -välilehteä ja napsauta Vaihda asetuksia ponnahdusikkunassa.

Valitse vieressä oleva valintaruutu Synkronoi Internet-aikapalvelimen kanssa. Napsauta vieressä olevaa avattavaa nuolta Palvelinvalitse time.windows.comja napsauta sitten OK.

Vaikka tietokoneesi synkronoituu automaattisesti aikapalvelimen kanssa, toiminto voi joskus epäonnistua, mikä johtaa "Windowsin synkronoinnin aikapalvelimen kanssa tapahtui virhe" -ongelmaan. Jos näin tapahtuu, yritä ottaa ajan synkronointiominaisuus käyttöön Task Scheduler -sovelluksen avulla.

Kärki: lisää yksityisyyttäsi ottamalla käyttöön tiukka sivuston eristäminen Chromessa.

6. Muokkaa Chrome Launcheria

Toinen tapa korjata virhe on lisätä komentoriviargumentti Chromen käynnistysohjelmaan. Se tarkoittaa erityisten ohjeiden antamista Chromelle sen käynnistyessä, kuten tiettyjen suojausvirheiden tai -ongelmien, kuten kellovirheen, huomioimatta jättämistä.

Huomautus: tämä menetelmä voi heikentää tietokoneesi turvallisuutta, koska se jättää huomiotta useat verkkosivuston tietoturvaongelmat. Vaikka se voi auttaa virheen korjaamisessa, se voi altistaa tietokoneesi online-uhkille antamatta varoituksia.

Jos haluat jatkaa, napsauta hiiren kakkospainikkeella Kromi -kuvake ja valitse Ominaisuudet. Vuonna Pikakuvake -välilehti, etsi Kohde tekstiruutuun ja lisää seuraava komento tekstin loppuun: --ignore-certificate-errors. Klikkaus Käytä -> OK tallentaaksesi muutokset.

Sinua pyydetään antamaan järjestelmänvalvojan tiedot muutosten vahvistamiseksi. Jos et muista salasanaa, palauta Windowsin järjestelmänvalvojan salasana tai vaihda järjestelmänvalvojaa, jos tietokoneellasi on useita järjestelmänvalvojia.

Kun haluat asioiden palautuvan normaaliksi, poista komento, jonka olet aiemmin lisännyt Kohde kenttä Chromen kautta Ominaisuudet ikkuna.

7. Vaihda tietokoneen CMOS-akku

CMOS-akku on pieni, nappiparisto, joka löytyy yleisesti tietokoneen emolevystä. Se vastaa virran toimittamisesta CMOS-muistille, joka tallentaa olennaiset järjestelmäkokoonpanot, kuten kellonajan ja päivämäärän, BIOS-asetukset ja paljon muuta. Jos tämä akku heikkenee tai sen virta katkeaa, se johtaa virheellisiin aika-asetuksiin, jotka voivat laukaista kellovirheen.

CMOS-akun vaihtaminen voi korjata virheen, koska akun kyky säilyttää tarkka aika palautuu. Ennen kuin harkitset pariston vaihtoa, suosittelemme kuitenkin, että yrität nollata. Tutustu asiaa koskevaan oppaaseemme tai tutustu laitteesi käyttöohjeeseen.

CMOS-akun vaihtaminen voi olla hieman hankalaa. Tästä syystä saattaa olla hyvä idea viedä laitteesi valtuutettuun korjaamoon tai pyytää apua ammattilaiselta turvallisen ja tarkan vaihdon varmistamiseksi.

Kun CMOS-akku toimii hyvin ja järjestelmäsi toimii oikeilla aikatiedoilla, SSL/TLS-varmenteen vahvistusongelmia ei esiinny, eikä tietokoneesi näytä kellon eteenpäin -virhettä.

8. Asenna Chrome uudelleen

Jos mikään yllä olevista tavoista ei auttanut sinua, viimeinen keinosi on asentaa Chrome uudelleen. Asentamalla Chromen uudelleen voit päivittää sen määritykset ja varmistaa, että se toimii oikein järjestelmän aika-asetusten kanssa.

Haluat ehkä varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen kuin jatkat sovelluksen poistamista järjestelmästäsi. Lataa Chrome viralliselta verkkosivustolta ja asenna se uudelleen laitteellesi.

Kärki: tiesitkö, että Chromella on oma Task Manager? Opi aloittamaan sen käyttö.

Palauta kellosi raiteilleen

Chrome ei ole vieras virheet. Kello-ongelmien lisäksi Chromea voivat joskus vaivata kaatumiset. Jos käsittelet tätä ongelmaa, voit tutustua kuratoituun korjausluetteloomme. Jos käsittelet puuttuvaa Chromen vierityspalkkia, katso, kuinka voit palauttaa sen.

Indeksi
 1. Pikakorjaukset
 2. 1. Aseta oikea päivämäärä ja aika
 3. 2. Valitse oikea aikavyöhyke
 4. 3. Suorita ajan ja päivämäärän manuaalinen synkronointi
 5. 4. Varmista, että järjestelmän alue on oikea
 6. 5. Muuta Internet-aikapalvelimen asetuksia
 7. 6. Muokkaa Chrome Launcheria
 8. 7. Vaihda tietokoneen CMOS-akku
 9. 8. Asenna Chrome uudelleen
 10. Palauta kellosi raiteilleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up