Amazon-tilisi palauttaminen

Emme voi enää käyttää Amazon-tiliämme? Katsotaanpa kaikki käyttöoikeuden palauttamismenetelmät

Harvoin Amazon-tiliään käyttävä voi joutua helposti pääsyongelmiin, koska ehkä he eivät tällä välin enää muista tiliä luodessaan valittua salasanaa tai hakkerihyökkäyksen uhri. Jälkimmäisessä tapauksessa hyökkääjät ovat vaihtaneet pääsysalasanan sellaiseksi, jota emme tiedä ja jota emme voi koskaan arvata.

Jos meillä on ongelmia päästä käsiksi Amazon-tiliimme, meidän ei pitäisi vaipua epätoivoon: voimme käyttää niin monia menetelmiä palauttaa pääsyn Amazon-tilillesi henkilökohtainen, meidän on vain säilytettävä tilin luomiseen käytetty sähköpostiosoite sekä voimassa oleva ja helposti tarkistettava henkilöllisyystodistus, jotta voimme helposti saada varastetunkin tilin haltuumme.

Kuinka nollata Amazon-salasana

Avaamme sivuston palauttaaksemme pääsyn omistamamme Amazon-tiliin Amazonin salasana-apukirjoitamme palautettavaan tiliin liittyvän sähköpostiosoitteen tai matkapuhelinnumeron ja painamme Jatkuu.

Painikkeen painamisen jälkeen meiltä kysytään syöttämällä OTP-koodin, saatu sähköpostilla tai tekstiviestillä (sen perusteella, mitä kirjoitimme aiemmin nähtyyn tekstikenttään). Kun olemme vastaanottaneet OTP-koodin, kirjoita se suojauskenttään ja vahvistamisen jälkeen valitse uusi salasana Amazon-tilille.

Jos emme saa Amazonilta salasananpalautussähköpostiviestejä, on aina hyvä idea tarkistaa roskapostikansiosi, sillä ne päätyvät usein sinne. Jos kuitenkin olemme valinneet OTP-palautusjärjestelmän tekstiviestillä, tarkistamme sovelluksen Viestit puhelimesta ja katso, onko Amazonilta tullut tekstiviesti koodilla; Jos koodi puuttuu, yritämme pyytää uutta koodia varmistaen, että alueellamme on matkapuhelinsignaali.

Palauta Amazon-tili kaksivaiheisella todennuksella

Tilejä, joissa on kaksivaiheinen todennus, on paljon vaikeampi hakkeroida mutta kaikella tällä suojauksella on myös varjopuolensa: jos unohdamme salasanan tai emme tiedä minkä kaksitekijäjärjestelmän olemme aktivoineet, Amazon-tilisi palauttaminen on käytännössä mahdotonta yllä näkyvällä menetelmällä.

Tässä tapauksessa suosittelemme, että käytät sivua poista kaksivaiheinen todennus käytöstäseuraa ohjeita ja lataa pyydettäessä a PDF-skannaus henkilöllisyystodistuksestammejoten voit lunastaa estetyn tilin, hakkeroidun tilin tai tilin, jonka salasanaa tai kaksivaiheista todennusjärjestelmää emme tiedä.

Amazonin vahvistusprosessi voi kestää 1-2 päivää. Kun kaksivaiheinen vahvistus on poistettu käytöstä, Amazon lähettää vahvistussähköpostin tiliisi yhdistettyyn sähköpostiin. Siinä vaiheessa on mahdollista päästä Amazon-tiliin salasanalla tai käynnistämällä edellisessä luvussa kuvattu salasanan palautusmenettely.

Kuinka välttää salasanaongelmat

Tämän tyyppisten ongelmien välttämiseksi on aina parasta tallentaa Amazon-salasanasi tietokoneellesi online-salasanojen hallintaohjelmat: tähän tarkoitukseen voimme käyttää Chromen salasanan hallinta tai yksi niistä ohjelmat salasanojen tallentamiseen ja hallintaan, tällä hetkellä parhaat menetelmät salasanojen tallentamiseen. Molemmat järjestelmät mahdollistavat myös satunnaisten ja turvallisten salasanojen luomisen mille tahansa tilityypille, joten sinun ei enää tarvitse muistaa mitään (paitsi pääsalasanaa).

Jos haluamme käyttää a Offline-tietokanta, johon voit tallentaa salasanoja voimme turvallisesti luottaa KeePassjosta myös puhuimme täydellinen opas KeePassiin. KeePassin avulla voit myös luoda satunnaisia ​​ja mahdottomia arvata salasanoja, jotka ovat erinomaisia ​​​​suojaamaan Amazonin kaltaisia ​​verkkokauppatilejä.

Jos etsimme muita tapoja luoda vahvoja salasanoja, suosittelemme, että luet oppaamme aiheesta Kuinka luoda vahvoja ja muistettavia salasanoja kaikille verkkosivustoille.

Johtopäätökset

Amazon-tilin voi palauttaa hyvin yksinkertaisella tavalla: syötä tilille käytetty sähköpostiosoite, syötä saatu OTP-vahvistuskoodi ja valitse uusi salasana.

Jos olemme aktivoineet kaksivaiheisen todennuksen Amazonissa, palautusmenettely on selvästi vaikeampi, koska pyydetään tämän tyyppiselle pääsylle tyypillistä vanhenemiskoodia; Tässä tapauksessa voimme aina palauttaa Amazon-tilin, mutta meidän on ladattava henkilökohtainen asiakirja, jotta voimme poistaa kaksivaiheisen todennuksen käytöstä ja jatkaa palautusta.

Kaksivaiheisen todennuksen määrittämiseksi oikein Amazonille suosittelemme lukemaan oppaamme parhaat sovellukset OTP:n luomiseen, jotta sivustoille pääsee turvallisesti ja miten kirjaudu sisään kaksoissalasanalla Facebookissa, Googlessa, Amazonissa ja muissa palveluissa.

Indeksi
  1. Kuinka nollata Amazon-salasana
  2. Palauta Amazon-tili kaksivaiheisella todennuksella
  3. Kuinka välttää salasanaongelmat
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up