Lataa Adobe Acrobat Reader DC Windows 10:lle ja 11:lle

Adobe Reader DC, virallisen PDF-lukijan uusin versio, jossa on pilvitallennus, mahdollisuus kirjoittaa tekstiä ja lisätä allekirjoitus

Adobe Acrobat Reader DC on pääohjelma PDF-dokumenttien avaamiseen ja lukemiseen, Adoben itsensä luoma muoto, josta on nopeasti tullut dokumenttien jakamisen viitekohta. Eri versioita on seurannut vuosien varrella, mutta DC-versio on ollut ainoa saatavilla jonkin aikaa (tosin säännöllisesti päivitetty). Se on täydellinen yhteensopiva Windows 10:n ja Windows 11:n kanssa ja siksi sitä voidaan käyttää missä tahansa tietokoneessa, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle mitkä ominaisuudet tekevät Adobe Acrobat Reader DC:stä ainutlaatuisen, siihen pisteeseen, että siitä tulee korvaamaton ohjelma missä tahansa äskettäin ostetussa tai alustetussa tietokoneessa. Oppaan lopussa näytämme sinulle kuinka ladata Adobe Acrobat Reader DC:n kopio turvallisestijoten voit heti aloittaa PDF-dokumenttien katselun tai muokkaamisen mahdollisuuksien mukaan.

Indeksi
 1. Täytä ja allekirjoita PDF-lomakkeet
 2. Lisää tekstiruutuja PDF-tiedostoihin
 3. Tallenna ja lähetä asiakirjoja pilven kautta
 4. Ota suojattu tila käyttöön
 5. Muita Adobe Acrobat Reader DC:n ominaisuuksia
 6. Erot ilmaisten ja maksullisten versioiden välillä
 7. Kuinka ladata Adobe Acrobat Reader DC

Täytä ja allekirjoita PDF-lomakkeet

Adobe Acrobat Reader DC:llä voit tallentaa täytettyjä PDF-lomakkeita, jotta voit helposti täyttää asiakirjojen tekstikentät. Kun saamme PDF-tiedoston, meidän ei enää tarvitse tulostaa sitä, kirjoittaa siihen kynällä ja sitten skannata, mutta... Voit täyttää PDF-tiedoston suoraan tietokoneeltasivaikka olisi mahdollista allekirjoittaa se.

Valikon avaaminen Allekirjoitus oikeasta sarakkeesta voimme lisää allekirjoitus ikään kuin se olisi kirjoitettu kynällä, kirjoittamalla nimesi ja valitsemalla tyylin. napsauttamalla "Täytä ja allekirjoita", voit valita"Piirrä allekirjoitus" ja kirjoita nimesi alla olevaan tilaan hiirellä ja omalla henkilökohtaisella käsialallasi.

Jos hiirellä kirjoittaminen on erittäin vaikeaa ja joudumme allekirjoittamaan monia asiakirjoja, suosittelemme hankkimaan USB-grafiikkatabletin tähän tarkoitukseen, jotta voit itse allekirjoittaa minkä tahansa käsiisi pääsevän PDF-dokumentin.
Paras näytönohjain asiakirjojen allekirjoittamiseen on Wacom OneByWacom Smallsaatavana Amazonista alle 50 eurolla.

Kun allekirjoitus on luotu, voimme tallentaa sen lukijaan: aina kun haluat lisätä allekirjoituksesi, paina vain painiketta Anna allekirjoitusvalitse grafiikkataululla tai hiirellä luotu allekirjoitus ja aseta se oikeaan paikkaan digitaaliselle arkille.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka Allekirjoita PDF-tiedostoja ja asiakirjoja PC:llä, Androidilla, tabletilla, iPadilla ja iPhonella Acrobat DC:llä.

Lisää tekstiruutuja PDF-tiedostoihin

Adobe Acrobat Reader DC:n sivuvalikosta voimme lisätä tekstiruutuja dokumenttiin. PDF-tiedostoihin kirjoittamiseen Voit myös käyttää kommenttitoimintoa, joka on käytettävissä painamalla kuvaketta sivuttain Kommentti ja paina yläreunassa olevaa painiketta Lisää tekstilaatikko.

Tekstiruutujen luomisen lisäksi sivulle on mahdollista korostaa, yliviivata, lisätä kommentteja tai huomautuksia. Valitettavasti ilmaisessa versiossa ei ole paljon vaihtoehtoja PDF-dokumentin muokkaamiseen: edistyneemmät toiminnot ovat käytettävissä vain maksu.

Tallenna ja lähetä asiakirjoja pilven kautta

Lyhenne ILMOITUS Adobe Acrobat Reader DC tarkoittaa Asiakirjan pilvi ja tekee selväksi, mikä on uuden Adobe Acrobatin paras toiminto. PDF-katseluohjelma sisältää nyt a ilmainen pilvitallennustila Missä tallentaa PDF-dokumentteja, jotta löydät ne muilta tietokoneilta tai älypuhelimilta. Sama toiminto mahdollistaa muunnettujen asiakirjojen nopean lähettämisen käyttöliittymän yksinkertaisella painikkeella.

Käytä tätä toimintoa painamalla yläreunassa olevaa kuvaketta Kirjaudu sisään kirjautua sisään tai rekisteröidä uusi Adobe-tili ja ladata tiedostoja Adoben tarjoamaan pilvitallennuspalveluun. Pilvipalveluun pääsee myös verkkoselaimen kautta viemällä meidät sivustolle Adobe Document Cloud.

Paina kirjautumisen jälkeen yläreunassa olevaa pilvikuvaketta (Tiedostojen tallentaminen Adobe Document Cloudiin) tallentaaksemme PDF-tiedoston henkilökohtaiseen pilveemme; Voit jakaa muokatun asiakirjan nopeasti painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta Hanki linkkisitten jatkamme Luo linkkejä luodaksesi nopeasti linkin jaettavaksi chatissa, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Jokainen, joka napsauttaa tätä linkkiä, voi ladata kopion PDF-tiedostosta, jota olemme muokkaaneet tai allekirjoittaneet.

Ota suojattu tila käyttöön

Suojattu tila Adobe Acrobat Reader DC suojaa tietokonettasi haittaohjelmilta, jotka yrittävät hyödyntää ohjelmavirheitä tai haitallisia linkkejä sisältäviä PDF-tiedostoja ja saastuttaa tietokoneesi. Joka kerta, kun lukija suorittaa toiminnon, kuten esimerkiksi käynnistää toisen ohjelman (avaa PDF-tiedostoon liitetyn Word-asiakirjan), jokainen muutos suljetaan suojatulle tietokoneen alueelle (hiekkalaatikko), joka ei ole vuorovaikutuksessa järjestelmän kanssa. .

Kaikki yritykset päästä käsiksi vaarallisiin ominaisuuksiin tai komentosarjoihin, jotka voivat vaarantaa järjestelmän vakauden, estetään ja tehdään tehottomiksi. Jos pelkäämme joutuvamme kyberhyökkäykseen PDF:n kauttaAdobe Acrobat Reader DC on edelleen paras ratkaisu PDF-tiedostojen turvalliseen avaamiseen (jopa epäilyttävät) ja estää niitä tartuttamasta tietokonettasi.

Muita Adobe Acrobat Reader DC:n ominaisuuksia

Adobe Acrobat Reader DC:n mielenkiintoisista ominaisuuksista löytyy myös:

 • Tarkastele PDF-tiedostoja, jotka sisältävät erityyppistä sisältöä, kuten kuvia, piirustuksia, laskentataulukoita, taulukoita, videoita ja muita multimediaelementtejä
 • kyllä ​​he voivat tee muistiinpanoja PDF-dokumentissa ed korosta tekstiä varten jaa se muiden kanssa jotta "post-it" tai korostusmerkinnät näkyvät.
 • Voit valita lukutilan niin, että sisältö mahtuu näytölle ja nähdään kaksi sivua vierekkäin.
 • Voit myös käyttää pikanäppäimiä tulostamiseen, zoomaamiseen ja sanan etsimiseen.
 • Voit tulostaa PDF-dokumentin juliste- tai vihkotilassa, mikä sopii ihanteellisesti sidottavaksi kuin kirja.
 • Integrointi Mozilla Firefoxiin, Microsoft Edgeen ja Google Chromeen, minkä tahansa PDF-tiedoston avaaminen nopeasti ja turvallisesti.

Nämä ovat toimintoja, joista voimme hyötyä ilmaisella versiolla (saatavilla ilman aikarajoituksia).

Erot ilmaisten ja maksullisten versioiden välillä

PDF-lukijan maksullinen versio tunnetaan nimellä Adobe Acrobat Pro DC ja se on suositeltu versio liike-elämän ja julkishallinnon aloilla, koska se avaa monia hyödyllisiä toimintoja, kun meidän on toimittava PDF-tiedostojen kanssa. Maksullisella versiolla voimme hyötyä seuraavista toiminnoista:

 • Muokkaa kuvia ja tekstiä PDF-muodossa jokaisella sivulla
 • Luo uusia PDF-tiedostoja tyhjästä
 • Skannaa uusia paperiarkkeja ja lisää ne uusiin PDF-tiedostoihin tai valmiisiin PDF-tiedostoihin
 • Avaa kaikki allekirjoitus-, seuranta- ja lähetysominaisuudet
 • Muunna PDF-tiedostot eri tiedostotyypeiksi, kuten Word, PowerPoint ja Excel
 • Pakkaa PDF-tiedostot
 • Muokkaa PDF-tekstiä
 • Vertaa kahta PDF-versiota nähdäksesi kaikki erot.
 • Suojaa PDF-tiedostot salasanalla turvallisuuden lisäämiseksi.
 • Vahvista ja korjaa PDF-tiedostoja, jotka ovat saavutettavuus- ja ISO-standardien mukaisia.

Nämä toiminnot voimme kokeile niitä ilmaiseksi 7 päivää painamalla oikeassa alakulmassa olevaa painiketta 7 päivän ilmainen kokeilu. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voimme ostaa Acrobat Pro DC:n lisenssimme suoraan osoitteesta Adoben virallinen verkkosivusto. Saatavilla on yksittäisiä tilauksia, tilauksia yrityksille sekä opiskelijoille ja opettajille tarkoitettuja tilauksia.

Kuinka ladata Adobe Acrobat Reader DC

Voit ladata Adobe Acrobat Reader DC:n tietokoneellemme käyttämällä Microsoft Storesovelluskauppa integroitu Windows 11:een ja Windows 10:een. Avaa kauppasivu ja napsauta Asentaa voimme ladata ilmaisen version, joka on yhteensopiva uusimpien Windows-versioiden kanssa, ilman että sinun tarvitsee edes avata selainta.

Vaihtoehtoisesti voimme ladata maailman kuuluisimman PDF-lukijan avaamalla minkä tahansa verkkoselaimen, joka vie meidät Adoben virallinen verkkosivusto ja painamalla painiketta Lataa Acrobat Reader Yläoikea. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Pro-versiota, voimme painaa -painiketta Lataa Acrobat Pron kokeiluversio.

Johtopäätökset

Adobe Acrobat Reader DC:n on oltava kaikissa tietokoneissa taloustavaroita, joten voit avata PDF-dokumentteja nopeasti ja helposti niiden alkuperästä riippumatta. Kotiympäristössä ilmaiset toiminnot ovat enemmän kuin riittäviä lomakkeiden täyttämiseen ja allekirjoitusten lisäämiseen, mutta yrityssektorilla meidän on varustettava itsemme Acrobat Pro DC:llä, jotta voimme työskennellä tehokkaasti minkä tahansa PDF-tiedoston kanssa..

Internetistä löydämme monia päteviä vaihtoehtoisia ohjelmia Adobe Acrobat Readerille. Näissä ohjelmissa on suurempi keveys ja nopeampi PDF-avautumisnopeus, mutta niissä ei ole Adobe-ohjelmassa olevia suojaustyökaluja ja -toimintoja.

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme Muunnosohjelmat PDF:n muuntamiseksi Word-asiakirjoiksi. PDF-tiedostojen lukemiseen ilman Adobea voimme käyttää Google Chromea, kuten ohjeesta näkyy avaa PDF Google Chromen oletuslukijana.

Mobiililaitteiden osalta kehotamme sinua lukemaan oppaamme kuinka lue ja avaa PDF-tiedostoja Androidin ja iPhonen sovelluksilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up