Jos Amazon Echo Bluetooth ei toimi, kuinka korjata

Amazon Echo Bluetooth-yhteys ei toimi? Katsotaan yhdessä kuinka ratkaista ongelma nopeasti

Amazon Echo -laitteita voidaan käyttää yksinkertaisina Bluetooth-kaiuttimina: meidän tarvitsee vain käynnistää äänikomento "Alexa, laita Bluetooth päälle" ja käyttää puhelimen tai tietokoneen Bluetooth-valikkoa muodostamaan laitepari, jotta voimme toistaa musiikkia. tai ääni on tehokkaampi kuin integroidut kaiuttimet. Valitettavasti pariliitos ei aina onnistu tai joissakin harvinaisissa tapauksissa Amazon Echo ei lähetä ääntä pariliitoksen muodostamisen jälkeen.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaikki seuraavat vaiheet Tee Amazon Echon sisäisen Bluetoothin vianmääritysjoten voit käyttää sitä musiikin kuunteluun, videoneuvotteluihin tai surround-kaiuttimena katsoessasi suoratoistoelokuvaa.

Indeksi
  1. Käynnistä Amazon Echo uudelleen
  2. Lisää Amazon Echon äänenvoimakkuutta
  3. Yhdistäminen tiettyyn Bluetooth-laitteeseen
  4. Pura Bluetooth-laitteen pariliitos
  5. Nollaa Amazon Echo

Käynnistä Amazon Echo uudelleen

Ensimmäinen noudatettava vinkki on myös yksinkertaisin: poistamme Amazon Echon virtapistokkeen, odota vähintään 2 minuuttia ja kytke sitten virtajohto uudelleen. Näin Echo käynnistetään uudelleen ohjelmistotasolla ja voimme testata Bluetooth-yhteyttä puhelimellamme tai tietokoneellamme uudelleen käynnistämällä komennon "Alexa, laita Bluetooth päälle" tai "Alexa, yhdistä kohteeseen (laitteen nimi)".

Joskus yksinkertainen "irrota ja kytke" (niin rakas PC-teknikoille, että siitä on tullut parodia) ratkaisee kaikki ongelmat, ei vain IT-ongelmat!

Lisää Amazon Echon äänenvoimakkuutta

Onko Amazon Echo kytketty oikein laitteeseen, mutta ääntä ei kuulu? Ehkäpä Kaiun äänenvoimakkuus on liian pieni tai yötila on aktivoitu. Jotta voimme ratkaista ongelmat nopeasti, voimme luottaa äänikomentoihin: käynnistä "Alexa, aseta äänenvoimakkuus kuuteen", "Alexa, unmute" tai "Alexa, sammuta yötila" palauttaa Amazon-kaiuttimen äänenvoimakkuuden.

Vaihtoehtoisesti voimme lisätä hallussamme olevan Amazon Echon äänenvoimakkuutta avaamalla Amazon Alexa -sovelluksen puhelimessamme ja avaamalla näytön. Laitteet -> Echo & Alexapaina säädettävää Echo-laitetta ja avaa lopuksi valikko Äänenvoimakkuusjossa voit muuttaa äänenvoimakkuutta.

Yhdistäminen tiettyyn Bluetooth-laitteeseen

Jos olemme yhdistäneet erilaisia ​​laitteita Amazon Echoon, on mahdollista, että se on juuri sillä hetkellä yhdistetty toiseen laitteeseen eikä se ole mahdollista käytä kaiutinta käyttämämme laitteen mukaan. Tässä skenaariossa sanominen ei riitä "Alexa, laita Bluetooth päälle"mutta meidän on myös määritettävä, mihin laitteeseen muodostamme yhteyden käynnistämällä äänikomennon "Alexa, yhdistä kohteeseen (laitteen nimi)".

Emme tiedä, mihin nimeen käyttämämme puhelin tai tietokone liittyy? Ei hätää: avataan Amazon Alexa -sovellus puhelimessamme, otetaan se sisään Laitteet -> Echo & Alexapaina ongelmia aiheuttavaa Echo-laitetta, paina hammaspyörän muotoista kuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse kohde Bluetooth-laitteet valitaksesi yhteyden muodostamiseen käytettävän laitteen.

Pura Bluetooth-laitteen pariliitos

Jatkuuko Bluetooth-ääniongelma? Tässä tapauksessa on parasta purkaa Bluetooth-laitteen pariliitos että olemme aiemmin muodostaneet yhteyden Echoon ja yrittäneet uudella kokoonpanolla. Jatka avaamalla Amazon Alexa -sovellus puhelimellamme, mene aina valikkoon Laitteet -> Echo & Alexavalitse ongelmia aiheuttava kaiku, paina valikon oikeassa yläkulmassa asetukset ja valitsemme Bluetooth-laitteet.

Uudessa näytössä laajennamme merkintää ongelmia aiheuttavalla Bluetooth-laitteella ja painamme Unohda laite. Varotoimenpiteenä toistamme menettelyn kaikille muille yhdistetyille Bluetooth-laitteille, jotta vältetään kaikenlaiset häiriöt.

Nyt meidän tarvitsee vain painaa Yhdistä uusi laite, varmista, että olet ottanut Bluetoothin käyttöön puhelimessasi tai tietokoneessa ja heti kun laitteen nimi tulee näkyviin, paina sitä ja vahvista tarvittaessa. Nyt Bluetooth-yhteys on aktiivinen ja voimme lähettää ääntä puhelimesta tai tietokoneesta Amazon Echoon.

Nollaa Amazon Echo

Jos kaikki yllä kuvatut toimenpiteet eivät toimi tai Bluetooth näyttää aina olevan pois päältä tai ei toimi, ainoa asia on Palauta Amazon Echo tehdasasetuksiin. Jatka avaamalla Amazon Alexa -sovellus ja siirtymällä valikkoon Laitteet -> Echo & Alexapaina palautettavaa kaikua, paina rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa ja paina sitten Palauta tehdasasetukset.

Puuttuuko yllä oleva kohta Echo-asetusvalikosta? Tässä tapauksessa voimme nollata Echon pitämällä painiketta painettuna Toiminta (pisteen muotoinen), kunnes valorengas muuttuu oranssiksi (noin 25 sekuntia): olemme varmoja, että Echo on nollattu ja valmis alkuasetusten tekemiseen.

Lisätietoa saamme myös lukemalla yllä olevan oppaan kuinka nollata Amazon Echo, Echo Dot ja Echo Show.

Johtopäätökset

Amazon Echo on erinomainen Bluetooth-kaiutin, mutta joissain tapauksissa se voi toimia eikä toimi kunnolla. Onneksi se ei ole ratkaisematonta: kuten yllä olevasta oppaasta näkyy, vain muutama vaihe riittää ratkaisemaan yleisimmät Bluetooth-yhteyden ja Echon virheet, jotta voit heti palata musiikin kuunteluun täydellä äänenvoimakkuudella .

Niille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet Amazon Echoa ennen, suosittelemme lukemaan sen oppaamme kirkkaiden värien merkitys Amazon Echossa ja edelleen Alexa komennot, parhaat toiminnot ja kysymykset assistentille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up