Android -kosketusnäytön kalibrointi

Tällä hetkellä kaikki mobiililaitteet ovat koskettavia, joten on tärkeää, että näyttö toimii oikein. Jos sinulla on ongelmia kosketusnäytön kanssa, mahdollinen ratkaisu voi olla näytön kalibrointi. Siksi aiomme nähdä tämän artikkelin miten kosketusnäyttö kalibroidaan Androidissa niin se toimii taas normaalisti.

Indeksi

  Kalibroi Android -kosketusnäyttö

  Minkä tahansa Android -laitteen näytön kalibroinnin menetyksen ongelman ratkaiseminen on erittäin yksinkertaista. Tämän saavuttamiseksi on useita menetelmiä, mutta tässä artikkelissa aiomme nähdä kaksi parasta menetelmää.

  Android -näytön kalibroimiseksi käytämme sovellusta nimeltä Kosketusnäytön korjaus jonka voit ladata Play Kaupasta tai tämän linkin jälkeen.

  Sovelluksen lataamisen ja asentamisen jälkeen. Mitä aiot tehdä, on avata se ja sinun on napsautettava painiketta, jossa lukee "Alkaa”Jotta prosessi voisi alkaa.

  Nyt sinun on napautettava näyttöä kolme kertaa sormellasi.

  Sinun on vain odotettava, että sovellus lopettaa diagnoosin tekemisen, ja kun se on valmis, käynnistät mobiililaitteen uudelleen.

  Kosketusnäytön kalibrointi asetuksista

  Jos et halua ladata mitään sovellusta, voit kalibroida Android -kosketusnäytön kehittäjävaihtoehdoista.

  Nähdäksesi nämä oletusarvoisesti piilotetut kehittäjävaihtoehdot sinun on toimittava seuraavasti:

  Ensinnäkin tulet sisään "asetukset”. Vieritä alas loppuun ja löydät vaihtoehdon "Laitteesta"Tai"Puhelimen tiedot”.

  Nyt sinun pitäisi etsiä osio, jossa lukee "Versionumero"Tai"Rakennuksen numero”Ja paina seitsemän kertaa peräkkäin tätä vaihtoehtoa.

  Näyttöön tulee viesti, joka vahvistaa, että Kehittäjävaihtoehdot ovat käytössä.

  Kalibroi Android -näyttö

  Palaa nyt kohtaan asetukset ja näet Kehittäjävaihtoehdot jotka ovat kaiken alla.

  Sinun on etsittävä vaihtoehtoja "Näytä kosketukset"Y"Osoittimen sijainti”Aktivoidaksesi ne.

  Nyt sinun on liu'utettava näyttöä ja pystyt ymmärtämään, että on olemassa viiva, jossa on koko jälki, jos näin on, se tarkoittaa, että kaikki toimii hyvin.

  Mitä aiot tehdä nyt, kosketa näyttöä sormillasi noin kymmenen kertaa ja katso, onko tulos 10/10. Jos se on oikein, se tarkoittaa, että kaikki on kunnossa.

  Jos kaikki on kunnossa, se tarkoittaa, että näyttö toimii täydellisesti, joten voit poistaa käytöstä kaksi aiemmin aktivoitua vaihtoehtoa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up