Asenna Play Kauppa, Palvelut ja GApps Huaweihin ja muihin puhelimiin

Lataa ja asenna Play Kauppa ja Google App kaikkiin älypuhelimiin (mukaan lukien Huawei ja mukautetut Android-ROM-levyt)

On edelleen monia Android-älypuhelimia, joita myydään ilman Google-sovelluksia ja ennen kaikkea ilman Play Kauppaa: ajattele vaikka HUAWEI:ia ja Kiinassa myytäviä ja Eurooppaan tuotuja puhelimia. Tämä johtuu siitä, että vaikka Android-käyttöjärjestelmä on avoimen lähdekoodin ja kaikkien älylaitteiden valmistajien käytettävissä, se on silti a Google-yhtiön ylläpitämä projekti, joka laittaa valmiit sovelluksensa järjestelmään.

Kiinan ja Yhdysvaltojen välisten kauppakiistojen vuoksi nykyään kuitenkin tapahtuu, että monet kiinalaiset yritykset (kuten HUAWEI) eivät saa sisällyttää Google Apps -sovelluksia (GApps) älypuhelimiinsa, ja siksi heidän on pakko myydä niitä ilman Google Play -kauppaa. jonka avulla voit ladata muita sovelluksia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksinkertaiset menetelmät asenna Google Play Kauppa, Google Play Palvelut ja GApps mihin tahansa puhelimeen ilman sitä, tarvitsematta turvautua pääkäyttäjän oikeuksiin (joka voi mitätöidä takuun ja myös vahingoittaa puhelinta).

Indeksi
  1. Asenna Google Play Kauppa HUAWEI:iin
  2. Asenna Google Play Kauppa mukautetuille ROM-levyille
  3. Playkauppa
  4. Huawei play kauppa

Asenna Google Play Kauppa HUAWEI:iin

Helpoin tapa asentaa Google Play Kauppa HUAWEI-puhelimiin on sovellus GSpace, saatavana suoraan integroidusta myymälästä (AppGallery) ja ladattavissa myös osoitteesta virallinen sivusto (avaa suoraan puhelimen selaimessa).
Kun olet ladannut sovelluksen, avaa se, hyväksy käyttöehdot, valtuuta käyttöoikeudet ja lataa tarvittaessa lisäpaketti (välttämätön Play Kaupasta ladattujen sovellusten käynnistämiseksi).

Alkukokoonpanon lopussa löydämme itsemme kotiin, jossa on joitain ennalta määritettyjä sovelluksia. Pääset Google Play Kauppaan painamalla yhtä kodin sovelluksista, odottamalla ilmoitusta (mahdoton ohittaa ja välttämätön projektin rahoittamiseksi) ja paina painiketta Kirjaudu sisään heti kun se ilmestyy näytölle. The Google Play Kaupan määritysikkuna, jossa riittää kirjautuminen Google-tilillä (suosittelemme toissijaisen tilin käyttöä välttäen päivittäisen päätilin käyttöä).

Tilin kirjoittamisen jälkeen meillä on pääsy Google Play Kaupan näyttöön ja voimme asenna sovelluksia kuten missä tahansa muussa Android-puhelimessa. Tämän järjestelmän kanssa kaikki Google-sovellukset (kuten Gmail) ovat yhteensopivia ja voimme myös käyttää WhatsAppia Google Driveen perustuvan palautusjärjestelmän kanssa.

Ladatut sovellukset päätyvät GSpace-kotiin, mutta voimme siirtää ne jollekin HUAWEI-puhelimen näytöistä käyttämällä GSpace-sovellusta, pitämällä sormeasi painettuna siirrettävän sovelluksen kohdalla ja käyttämällä ääntä. Luo pikakuvake.

Asenna Google Play Kauppa mukautetuille ROM-levyille

Vanhemmissa tai tuemattomissa puhelimissa voimme asenna mukautetut ROM-levyt esitellä uusimmat Android-uutiset ilman uutta puhelinta. Mukautettujen ROM-levyjen ongelmana on Google Play Kaupan ja Google Play Services -palvelun puuttuminen, joita ei voi syöttää oletuksena, mutta käyttäjän on asennettava ne manuaalisesti.

Voit ladata mukautettuun ROM-muistiimme sopivat GAppit vain siirtymällä sivustolle Open GApps -projekti.
Tältä sivustolta voimme ladata ZIP-pakatun paketin, joka sopii lataamaamme mukautettuun ROM-muistiin. Ennen kuin jatkat, on aina suositeltavaa lukea valitsemamme mukautetun ROM-muistin ohjeet, jotta voit ladata tietyt Google-sovellukset Android-versiolle ja käytettävälle alustalle.

Kun olet ladannut ZIP-pakatun paketin, siirretään se laitteen sisäiseen muistiin käyttämällä ADB PC:llä tai mikä tahansa tiedostonsiirtojärjestelmä tietokoneen ja Androidin välillä, sammuta puhelin ja suorita toimenpide käyttää mukautetun ROM-muistin palautusta.

Kun sinulla on pääsy mukautettuun palautukseen, paina -painiketta Asentaa tai Asentaa, valitse sisäiseen muistiin ladattujen GAppien ZIP-tiedosto, aloita prosessi pyyhkäisemällä alareunasta ja odota toiminnon loppua (se voi kestää useita minuutteja). Heti kun toimenpide on valmis, siirrytään valikkoon Pyyhi -> Lisäasetukset poistamme sen Dalvik / ART-välimuisti ja Kätkö.

Saat lisätietoja myös lukemalla oppaamme osoitteessa kuinka asentaa LineageOS, paras Android ROM.

 

Johtopäätökset

Google Play Kauppa on välttämätön jokaisessa nykyaikaisessa Android-puhelimessa, ja tästä päivästä lähtien voimme asentaa ja käyttää sitä ilman ongelmia jopa niissä harvoissa puhelimissa, joissa ei ole Google-sovelluksia (HUAWEI) tai puhelimissa, jotka olemme alustaneet mukautetulla ROM-muistilla (jotka ovat syntyneet). ilman Google-sovelluksia, voidaan asentaa myöhemmin). Vältämme muita verkosta löytyviä tapoja asentaa Google-sovelluksia: useimmissa tapauksissa nämä verkosta löytyvät sovellukset on muokattu varastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja tai piilottamaan puhelimelle vaarallisia viruksia.

Jos emme voi millään tavalla päivittää tai ladata Google Play Kauppaa, voit käyttää tärkeitä sovelluksia jollakin vaihtoehtoisia kauppoja Androidille, joten voit aina ladata päivitetyt sovellukset ilman tarvetta lataa APK:t manuaalisesti.

Playkauppa

Playkauppa on Google Play -sovelluskaupan suomenkielinen nimi. Se on Android-käyttöjärjestelmän virallinen sovelluskauppa, josta käyttäjät voivat ladata erilaisia sovelluksia, pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Playkauppa tarjoaa laajan valikoiman sisältöä eri kategorioista ja se päivittyy säännöllisesti uusilla julkaisuilla. Sovelluksia voi selata ja ladata suoraan puhelimen tai tabletin kautta, ja käyttäjät voivat myös antaa arvosteluja ja kommentteja sovelluksista.

Playkauppa on erittäin tärkeä sovellus Android-käyttöjärjestelmää käyttäville käyttäjille. Se tarjoaa helpon tavan löytää ja asentaa uusia sovelluksia ja pelejä. Playkaupan avulla käyttäjät voivat myös päivittää ja hallita olemassa olevia sovelluksiaan. Lisäksi Playkauppa tarjoaa monia muita palveluita, kuten elokuvien ja musiikin suoratoiston sekä kirjojen lukemisen. Kaikki nämä palvelut ovat saatavilla yhdestä paikasta, mikä tekee Playkaupasta kätevän ja helppokäyttöisen vaihtoehdon.

Playkaupalla on myös GApps (Google Apps) -niminen ominaisuus, joka mahdollistaa Googlen sovellusten, kuten Gmailin, Google Driven ja Google Mapsin, käytön Android-laitteissa. Tämä tekee Playkaupasta entistä monipuolisemman ja hyödyllisemmän käyttäjilleen. GApps-palvelut ovat integroitu tiiviisti Playkauppaan, mikä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse etsiä ja asentaa erikseen jokaista Google-sovellusta.

Huaweilla on myös mahdollisuus asentaa Playkauppa ja sen palvelut Android-käyttöjärjestelmänsä päälle. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska Huawei-laitteissa ei oletuksena ole Playkauppaa, koska ne eivät tue Googlen palveluita. Kuitenkin, käyttäjät voivat ladata ja asentaa Playkaupan manuaalisesti Huawei-puhelimiinsa. Tämä tekee Huawei-laitteista paljon monipuolisemman ja käyttäjäystävällisemmän, koska he voivat nyt nauttia Playkaupan tarjoamista monista sovelluksista ja palveluista.

Yhteenvetona Playkauppa on Android-käyttöjärjestelmän virallinen sovelluskauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, pelejä, musiikkia, elokuvia ja kirjoja. Se on helppokäyttöinen ja kätevä tapa löytää ja asentaa uusia sovelluksia puhelimeen tai tablettiin. Playkaupalla on myös GApps-palvelut, jotka mahdollistavat Googlen sovellusten käytön Android-laitteissa. Lisäksi Huawei-käyttäjät voivat asentaa Playkaupan ja sen palvelut manuaalisesti, mikä tekee heidän laitteistaan monipuolisempia. Kaiken kaikkiaan Playkauppa on tärkeä osa Android-käyttäjien ekosysteemiä.

Huawei play kauppa

Huawei Play Kauppa on sovelluskauppa, joka on kehitetty erityisesti Huawei-puhelimille. Se tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia, pelejä ja muita palveluita, jotka ovat yhteensopivia Huawei-laitteiden kanssa. Huawei Play Kauppa on helppo asentaa ja käyttää, ja sen avulla voit ladata ja päivittää sovelluksia nopeasti ja helposti.

Palvelut, jotka ovat saatavilla Huawei Play Kaupasta, kattavat laajan valikoiman erilaisia sovelluksia, kuten viestintäsovellukset, sosiaalisen median sovellukset, pelit, työkalut ja paljon muuta. Lisäksi Huawei Play Kaupasta löytyy myös erilaisia palveluita, kuten musiikin suoratoisto, elokuvien ja TV-ohjelmien katselu, sekä erilaisia tilauspalveluita.

GApps eli Google-sovellukset, kuten Gmail, Google Maps ja Google Drive, eivät ole oletuksena saatavilla Huawei-laitteissa, mutta ne voidaan asentaa Huawei Play Kaupan avulla. Tämä mahdollistaa pääsyn kaikkiin suosittuihin Google-palveluihin ja sovelluksiin Huawei-puhelimessa.

Huawei-puhelimet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon Android-käyttäjille, ja Huawei Play Kauppa tekee niiden käytöstä vieläkin parempaa. Voit ladata ja asentaa kaikki tarvitsemasi sovellukset ja palvelut helposti ja nopeasti yhdestä paikasta. Huawei Play Kauppa tarjoaa myös päivityksiä ja uusia ominaisuuksia säännöllisesti, jotta voit pitää puhelimesi ajan tasalla.

Joten jos etsit helppoa ja kätevää tapaa ladata ja päivittää sovelluksia Huawei-puhelimeen, Huawei Play Kauppa on täydellinen valinta. Se tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia ja palveluita, jotka tekevät Huawei-puhelimen käytöstä entistäkin parempaa. Asenna Huawei Play Kauppa ja nauti kaikista sen tarjoamista eduista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up