Yhdistä Android hiiriin, näppäimistöihin ja langallisiin tai langattomiin ohjaimiin

Voimme laajentaa Android-älypuhelimen, tabletin tai television toimivuutta liittämällä siihen hiiren, näppäimistön tai peliohjaimen

Monet Android-pelit ovat niin laadukkaita, että niiden pelaaminen vain muutamalla näytön napautuksella on turhaa. Vaikka nämä pelit on optimoitu pelattavaksi sormillasi, mikään ei estä kovia pelaajia yhdistämästä hiirtä, näppäimistöä tai peliohjainta Android-puhelimeensa tai -tablettiinsa, jotta he voivat pelata kuin ammattilainen.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka liittää hiiret, näppäimistöt ja peliohjaimet Androidiin, näyttää vaiheet, jotka on noudatettava laitteiden yhdistämiseksi Bluetooth-yhteyden (helppo) ja USB OTG:n kautta (vaikeampi, mutta tarjoaa suuremman syöttönopeuden peleissä).

Erillisessä luvussa näytämme myös sinulle kuinka liittää Android-puhelin, tabletti tai televisio hiireen, näppäimistöön ja joypad-ohjaimeenlangattomalla tai kaapeliyhteydellä tai jopa hyödyntämällä sitä Samsung-laitteiden ainutlaatuinen ominaisuus nimeltä DeX.

Indeksi

  Yhteys Bluetoothin kautta

  Yksinkertaisin tapa liittää ulkoinen laite Androidissa on käyttää Bluetooth-yhteys, joka välttää lisäkaapeleiden käyttämisen ja takaa erinomaisen tuen kaikille laitteille, jotka aiomme yhdistää. Ennen kuin jatkat, hankitaan Androidin kanssa yhteensopiva hiiri, näppäimistö ja langaton ohjain, kuten alla olevat:

  Kun olemme saaneet kaiken tarvitsemamme, avaamme sovelluksen asetukset Android-puhelimessamme tai -tabletissamme avaa Bluetooth-valikko, kytke laitteet päälle pariliitostilassa (katso yksittäisten tuotteiden käyttöohjeet) ja lisää laitteen nimi heti kun puhelinvalikkoon ilmestyy laitenimi.

  Ilman muita muutoksia voimme käyttää hiirtä ja näppäimistöä Android-sovelluksissa ja pelata ohjaimen kanssa yhteensopivia pelejä. Jos meillä on vaikeuksia pelien syöttölaitteiden määrittämisessä, suosittelemme kokeilemaan sovellusta Mustekala, joka on suunniteltu määrittämään pelin jokainen syöte ja saamaan ne yhteen tietyn näppäimistön, hiiren tai ohjaimen fyysisen näppäimen kanssa.

  Yhteys USB OTG:n kautta

  Jos meillä on saatavilla USB-johdolla varustettu näppäimistö, ohjain tai hiiri voimme yrittää yhdistää ne Android-puhelimeen tai tablettiin käyttämällä a USB OTG -jakaja tai a USB Type-C -keskitin, riippuen kannettavan laitteen USB-portin tyypistä. Parhaat OTG-liittimet, joita voimme ostaa verkosta, ovat:

  Valitsemme käyttämällemme tabletille tai puhelimelle sopivan OTG-liittimen ja yhdistämme hallussamme olevat oheislaitteet johonkin hankituista USB-porteista. Android-järjestelmän pitäisi tunnistaa ne välittömästi syöttölaitteiksi ja käyttää niitä sovelluksissa tai peleissä ilman ongelmia. Jälleen, jos meillä on ongelmia tulojen määrittämisessä, voimme kääntyä sovelluksen puoleen Mustekala ratkaista ne nopeasti.

  Puhelin pöytätietokoneena Samsung DeX:llä

  Jos meillä on a uusimman sukupolven Samsung-puhelin voimme käyttää sitä ikään kuin se olisi kiinteä tietokone, joka käyttää Samsung DeX -toiminto.

  Samsung DeX

  Ostamalla Samsung DeX telakointiasema, kytkemällä siihen Samsung-puhelimen ja liittämällä siihen näytön (HDMI-kaapelilla), hiiren ja näppäimistön (telakan USB-portteja käyttäen) voimme avata korealaisen yrityksen kehittämän työpöytätilan, jolloin hyödyntääksemme Android-sovelluksia aivan kuin olisimme tietokonejärjestelmässä.

  Tämä tila on erittäin hyödyllinen ammattialalla, mutta se voi olla hyödyllinen myös pelikentällä: hiiren tai näppäimistön sijaan voimme aina liittää ohjaimen ja avata suosikkipelejämme pelataksesi niitä PC-näytöllä.

  varten hyödynnä Samsung DeX -tilaa meidän on käytettävä Samsung S8 / S8 + tai uudempia malleja: vanhemmat mallit eivät toimi, koska ne eivät ole tarpeeksi tehokkaita tukemaan työpöytätoimintoa varten kehitettyä grafiikkamoottoria.

  Puhelin pöytätietokoneena (muut mallit)

  Jos meillä ei ole Samsungia vaan moderni puhelin USB Type-C -portilla, voimme silti liitä pelinäyttö käyttää HDMI / Type-C kaapeli, myynnissä Amazonissa hintaan 12 €.

  HDMI Type-C

  Ostamalla tämän kaapelin voimme Liitä puhelimemme mihin tahansa tietokoneeseen tai TV-näyttöön, suoratoistaa puhelimen näyttöä täysin automaattisesti ja yhdistämällä Bluetoothin kautta hiiren, näppäimistön tai ohjaimen, pelaa suosikkipelejämme tai käytä kätevimpiä työsovelluksia.

  Tässä tapauksessa emme hyödynnä työpöytäkäyttöliittymää, vaan yksinkertaista suurennettua Android-käyttöliittymää: Avaan sitten sovelluslaatikon, napsautan haluamaasi sovellusta ja aloitan sen käytön 20 tuuman tai suuremmalla näytöllä.

  Johtopäätökset

  Jotkut pelit kuten Fortnite tai velvollisuuden kutsu niitä voidaan pelata paljon paremmin näppäimistöllä ja hiirellä, unohtamatta peliohjaimen mukavuutta.

  Joten jos haluamme tulla todellisiksi räiskintäpelien tai muuntyyppisten Android-pelien mestareiksi, se kannattaa oppia kaikki menetelmät hiiren, näppäimistön ja peliohjaimen yhdistämiseksi Android-puhelimeen tai -tablettiin, jotta sinulla on etulyöntiasema vaativimpien online-pelisessioiden aikana.

  Parhaat tulokset saadaan luonnollisesti i tehokkaampia Android-puhelimia, mutta myös halvempia Android-älypuhelimia he pärjäävät hyvin graafisesti vähemmän vaativissa peleissä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up