Yhdistä Android hiiriin, näppäimistöihin ja langallisiin tai langattomiin ohjaimiin

Voimme laajentaa Android-älypuhelimen, tabletin tai television toimivuutta liittämällä siihen hiiren, näppäimistön tai peliohjaimen

Monet Android-pelit ovat niin laadukkaita, että niiden pelaaminen vain muutamalla näytön napautuksella on turhaa. Vaikka nämä pelit on optimoitu pelattavaksi sormillasi, mikään ei estä kovia pelaajia yhdistämästä hiirtä, näppäimistöä tai peliohjainta Android-puhelimeensa tai -tablettiinsa, jotta he voivat pelata kuin ammattilainen.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka liittää hiiret, näppäimistöt ja peliohjaimet Androidiin, näyttää vaiheet, jotka on noudatettava laitteiden yhdistämiseksi Bluetooth-yhteyden (helppo) ja USB OTG:n kautta (vaikeampi, mutta tarjoaa suuremman syöttönopeuden peleissä).

Erillisessä luvussa näytämme myös sinulle kuinka liittää Android-puhelin, tabletti tai televisio hiireen, näppäimistöön ja joypad-ohjaimeenlangattomalla tai kaapeliyhteydellä tai jopa hyödyntämällä sitä Samsung-laitteiden ainutlaatuinen ominaisuus nimeltä DeX.

Indeksi
  1. Yhteys Bluetoothin kautta
  2. Yhteys USB OTG:n kautta
  3. Puhelin pöytätietokoneena Samsung DeX:llä
  4. Puhelin pöytätietokoneena (muut mallit)
  5. Bluetooth näppäimistö android
  6. Hiiri tablettiin
  7. Android tabletti näppäimistöllä
  8. Näppäimistö hiiri yhdistelmä

Yhteys Bluetoothin kautta

Yksinkertaisin tapa liittää ulkoinen laite Androidissa on käyttää Bluetooth-yhteys, joka välttää lisäkaapeleiden käyttämisen ja takaa erinomaisen tuen kaikille laitteille, jotka aiomme yhdistää. Ennen kuin jatkat, hankitaan Androidin kanssa yhteensopiva hiiri, näppäimistö ja langaton ohjain, kuten alla olevat:

Kun olemme saaneet kaiken tarvitsemamme, avaamme sovelluksen asetukset Android-puhelimessamme tai -tabletissamme avaa Bluetooth-valikko, kytke laitteet päälle pariliitostilassa (katso yksittäisten tuotteiden käyttöohjeet) ja lisää laitteen nimi heti kun puhelinvalikkoon ilmestyy laitenimi.

Ilman muita muutoksia voimme käyttää hiirtä ja näppäimistöä Android-sovelluksissa ja pelata ohjaimen kanssa yhteensopivia pelejä. Jos meillä on vaikeuksia pelien syöttölaitteiden määrittämisessä, suosittelemme kokeilemaan sovellusta Mustekala, joka on suunniteltu määrittämään pelin jokainen syöte ja saamaan ne yhteen tietyn näppäimistön, hiiren tai ohjaimen fyysisen näppäimen kanssa.

Yhteys USB OTG:n kautta

Jos meillä on saatavilla USB-johdolla varustettu näppäimistö, ohjain tai hiiri voimme yrittää yhdistää ne Android-puhelimeen tai tablettiin käyttämällä a USB OTG -jakaja tai a USB Type-C -keskitin, riippuen kannettavan laitteen USB-portin tyypistä. Parhaat OTG-liittimet, joita voimme ostaa verkosta, ovat:

Valitsemme käyttämällemme tabletille tai puhelimelle sopivan OTG-liittimen ja yhdistämme hallussamme olevat oheislaitteet johonkin hankituista USB-porteista. Android-järjestelmän pitäisi tunnistaa ne välittömästi syöttölaitteiksi ja käyttää niitä sovelluksissa tai peleissä ilman ongelmia. Jälleen, jos meillä on ongelmia tulojen määrittämisessä, voimme kääntyä sovelluksen puoleen Mustekala ratkaista ne nopeasti.

Puhelin pöytätietokoneena Samsung DeX:llä

Jos meillä on a uusimman sukupolven Samsung-puhelin voimme käyttää sitä ikään kuin se olisi kiinteä tietokone, joka käyttää Samsung DeX -toiminto.

Ostamalla Samsung DeX telakointiasema, kytkemällä siihen Samsung-puhelimen ja liittämällä siihen näytön (HDMI-kaapelilla), hiiren ja näppäimistön (telakan USB-portteja käyttäen) voimme avata korealaisen yrityksen kehittämän työpöytätilan, jolloin hyödyntääksemme Android-sovelluksia aivan kuin olisimme tietokonejärjestelmässä.

Tämä tila on erittäin hyödyllinen ammattialalla, mutta se voi olla hyödyllinen myös pelikentällä: hiiren tai näppäimistön sijaan voimme aina liittää ohjaimen ja avata suosikkipelejämme pelataksesi niitä PC-näytöllä.

varten hyödynnä Samsung DeX -tilaa meidän on käytettävä Samsung S8 / S8 + tai uudempia malleja: vanhemmat mallit eivät toimi, koska ne eivät ole tarpeeksi tehokkaita tukemaan työpöytätoimintoa varten kehitettyä grafiikkamoottoria.

Puhelin pöytätietokoneena (muut mallit)

Jos meillä ei ole Samsungia vaan moderni puhelin USB Type-C -portilla, voimme silti liitä pelinäyttö käyttää HDMI / Type-C kaapeli, myynnissä Amazonissa hintaan 12 €.

Ostamalla tämän kaapelin voimme Liitä puhelimemme mihin tahansa tietokoneeseen tai TV-näyttöön, suoratoistaa puhelimen näyttöä täysin automaattisesti ja yhdistämällä Bluetoothin kautta hiiren, näppäimistön tai ohjaimen, pelaa suosikkipelejämme tai käytä kätevimpiä työsovelluksia.

Tässä tapauksessa emme hyödynnä työpöytäkäyttöliittymää, vaan yksinkertaista suurennettua Android-käyttöliittymää: Avaan sitten sovelluslaatikon, napsautan haluamaasi sovellusta ja aloitan sen käytön 20 tuuman tai suuremmalla näytöllä.

Bluetooth näppäimistö android

Bluetooth näppäimistö Android on erinomainen lisävaruste Android-laitteille, joka mahdollistaa helpomman ja nopeamman tekstin syöttämisen. Bluetooth-näppäimistö voidaan yhdistää langattomasti Android-laitteeseen, mikä tekee siitä erittäin kätevän käyttää esimerkiksi matkoilla tai kokouksissa. Näppäimistössä on useita hyödyllisiä toimintoja, kuten pikanäppäimiä, taustavalaistus ja ergonominen muotoilu, jotka tekevät kirjoittamisesta miellyttävää ja tehokasta.

Bluetooth-näppäimistö Androidille on myös yhteensopiva erilaisten sovellusten kanssa, kuten tekstinkäsittelyohjelmien, sähköpostin ja selaimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää näppäimistöä monipuolisesti eri tarkoituksiin ja parantaa tuottavuuttasi. Lisäksi näppäimistön langattomuus mahdollistaa sen käytön etäältä, joten voit kirjoittaa mukavasti esimerkiksi sohvalla istuen tai sängyssä maaten.

Bluetooth-näppäimistön asentaminen Android-laitteeseen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain kytkeä näppäimistö päälle ja mennä Android-laitteen asetuksiin. Sieltä voit valita Bluetooth-asetukset ja etsiä saatavilla olevat laitteet. Kun näppäimistö näkyy laitteiden luettelossa, valitse se ja anna tarvittaessa PIN-koodi. Tämän jälkeen näppäimistö on valmis käytettäväksi ja voit aloittaa kirjoittamisen välittömästi.

Bluetooth-näppäimistö on erinomainen lisävaruste Android-laitteille, joka tarjoaa lisämukavuutta ja tehokkuutta tekstin syöttämiseen. Sen langattomuus, monipuoliset toiminnot ja helppo asennus tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka tarvitsevat paljon kirjoittamista Android-laitteella. Joten, jos haluat parantaa tuottavuuttasi ja nauttia paremmasta kirjoittamiskokemuksesta, harkitse Bluetooth-näppäimistön hankkimista Android-laitteellesi.

Hiiri tablettiin

Hiiri tablettiin on erittäin kätevä lisävaruste, jonka avulla voit käyttää tablettiasi tehokkaammin. Hiiren avulla voit liikkua tarkemmin ja nopeammin tabletin näytöllä. Tämä helpottaa erityisesti tekstinkäsittelyä ja verkkosivujen selailua. Hiiriin yhdistäminen onnistuu yleensä helposti Bluetoothin avulla.

Hiiriin yhdistäminen on yksinkertaista. Ensinnäkin varmista, että tablettisi Bluetooth on päällä. Tämän jälkeen ota hiiri käyttöön ja laita se paritusvalmiustilaan. Tabletin asetuksista voit etsiä lähellä olevia Bluetooth-laitteita ja valita hiiren listalta. Kun yhteys on muodostettu, voit aloittaa hiiren käytön tabletilla.

Hiiri tarjoaa tarkkuutta ja mukavuutta, jota kosketusnäyttö ei aina pysty tarjoamaan. Erityisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä, kuten piirtämisessä tai taulukoiden muokkaamisessa, hiiri on korvaamaton apuväline. Hiiren käyttö on myös ergonomisempaa pitkäaikaisessa käytössä, sillä se vähentää sormien rasitusta ja estää mahdollisia tulehduksia.

Hiiri toimii myös langattomien ja langallisten ohjainten kanssa. Voit käyttää hiirtä samanaikaisesti muiden lisävarusteiden, kuten näppäimistön tai peliohjaimen, kanssa. Tämä mahdollistaa monipuolisen käytön eri sovelluksissa, kuten pelaamisessa tai tekstien kirjoittamisessa. Langattomalla hiirellä voit liikkua vapaasti ilman johdon aiheuttamaa rajoitusta, kun taas langallinen hiiri takaa nopean ja vakaan yhteyden.

Hiiri tabletissa tuo lisää toiminnallisuutta ja tekee tabletin käytöstä monipuolisempaa. Olitpa sitten työskentelemässä tai rentoutumassa tabletin äärellä, hiiri tarjoaa sinulle paremman käyttökokemuksen. Kokeile hiiren yhdistämistä tablettiin ja huomaat, miten se helpottaa päivittäistä tabletin käyttöäsi.

Android tabletti näppäimistöllä

Android tabletti näppäimistöllä on erinomainen tapa tehostaa tuottavuutta ja mukavuutta käytettäessä Android-laitetta. Näppäimistön avulla voit kirjoittaa nopeammin ja tarkemmin verrattuna kosketusnäytön käyttöön. Lisäksi se tarjoaa fyysisen tunteen ja ergonomian, joka tekee kirjoittamisesta miellyttävämpää pitkiä aikoja. Android-tablettisi voi muuttua tehokkaaksi kannettavaksi tietokoneeksi, kun yhdistät sen näppäimistöön.

Oikeanlaisen näppäimistön valitseminen Android-tabletillesi voi olla haastavaa, mutta onneksi markkinoilla on monia vaihtoehtoja. Bluetooth-näppäimistöt ovat yleisimpiä ja helpoimpia tapoja yhdistää näppäimistö tablettiin. Ne toimivat langattomasti ja tarjoavat hyvän yhteensopivuuden useimpien Android-laitteiden kanssa. Langalliset näppäimistöt voivat olla myös vaihtoehto, jos mieluummin haluat käyttää USB-yhteyttä.

Kun olet yhdistänyt näppäimistön Android-tablettiisi, sinulla on pääsy moniin hyödyllisiin toimintoihin. Voit navigoida laitteesi käyttöjärjestelmässä, kirjoittaa sähköposteja ja tekstejä nopeammin sekä hallita tiedostoja ja sovelluksia helpommin. Näppäimistö mahdollistaa myös pikanäppäinten käytön, jolloin voit suorittaa tiettyjä toimintoja nopeasti ilman, että sinun täytyy koskettaa näyttöä.

On myös hyvä mainita, että Android-tabletit tarjoavat tuki erilaisille näppäimistöille. Voit käyttää sekä suomenkielistä että muuta kansainvälistä näppäimistöasettelua riippuen omista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Tämä lisää käyttömukavuutta, jos olet tottunut tiettyyn näppäimistöasetteluun tai haluat käyttää muita kieliä kirjoittaessasi.

Kokonaisuutena Android tabletti näppäimistöllä on kätevä työkalu, joka parantaa tuottavuutta ja käyttökokemusta. Näppäimistön avulla voit hyödyntää tabletin ominaisuuksia täysimääräisesti ja muuntaa sen tehokkaaksi työasemaksi. Olitpa opiskelija, ammattilainen tai vain päivittäisen kirjoittamisen harrastaja, näppäimistö tuo sinulle etua ja mukavuutta Android-tabletin käytössä.

Näppäimistö hiiri yhdistelmä

Näppäimistö hiiri yhdistelmä:

Yhdistää Android hiiriin, näppäimistöihin ja langallisiin tai langattomiin ohjaimiin voi olla erittäin kätevää, kun haluat lisätä mukavuutta ja tehokkuutta mobiilikäyttöjärjestelmääsi. Näppäimistö hiiri yhdistelmä tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita Android-laitetta helpommin ja nopeammin, erityisesti jos käytät sitä työskentelyyn tai pelaamiseen.

Yksi etu näppäimistö hiiri yhdistelmässä on, että voit kirjoittaa ja navigoida Android-laitteellasi samalla tavalla kuin tietokoneella. Voit käyttää näppäimistöä kirjoittaaksesi nopeasti sähköposteja, tekstiviestejä tai muistiinpanoja, samalla kun käytät hiirtä liikkumiseen ja napsauttamiseen. Tämä tekee tekstin kirjoittamisesta ja ohjelmien käyttämisestä paljon sujuvampaa ja tehokkaampaa.

Toinen hyöty näppäimistö hiiri yhdistelmästä on, että voit käyttää sitä myös langattomasti. Voit yhdistää näppäimistön, hiiren tai ohjaimen Android-laitteeseen Bluetoothin kautta ja käyttää niitä langattomasti missä tahansa. Tämä antaa sinulle vapauden liikkua ja hallita Android-laitettasi ilman rajoituksia tai johtoja. Lisäksi voit myös käyttää langallisia laitteita, jos haluat varmistaa luotettavan yhteyden ja välttää langattomia häiriöitä.

Yhdistä Android-laitteeseesi näppäimistö hiiri yhdistelmä ja koe uusi taso mukavuutta ja tehokkuutta! Riippumatta siitä, käytätkö Android-laitettasi työhön tai viihteeseen, näppäimistö hiiri yhdistelmä tarjoaa sinulle monia etuja. Se tekee mobiilikäyttöjärjestelmästäsi helpomman ja nopeamman käyttää, ja voit suorittaa tehtäviä tehokkaammin ja tarkemmin. Kokeile tätä kätevää lisävarustetta ja huomaa eron itse!

Johtopäätökset

Jotkut pelit kuten Fortnite tai velvollisuuden kutsu niitä voidaan pelata paljon paremmin näppäimistöllä ja hiirellä, unohtamatta peliohjaimen mukavuutta.

Joten jos haluamme tulla todellisiksi räiskintäpelien tai muuntyyppisten Android-pelien mestareiksi, se kannattaa oppia kaikki menetelmät hiiren, näppäimistön ja peliohjaimen yhdistämiseksi Android-puhelimeen tai -tablettiin, jotta sinulla on etulyöntiasema vaativimpien online-pelisessioiden aikana.

Parhaat tulokset saadaan luonnollisesti i tehokkaampia Android-puhelimia, mutta myös halvempia Android-älypuhelimia he pärjäävät hyvin graafisesti vähemmän vaativissa peleissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up