Etsi henkilöä ja hänen kuviaan Facebookista

Facebookin hakukone löytää viestejä, tilapäivityksiä ja ystävien sanomia ja seurattuja sivuja

Facebook tarjoaa lukuisia piilotetut hakutoiminnotjohon voimme päästä löytää henkilö Facebookiin lisättyjen viestien, tunnisteiden ja paikkojen perusteellasekä löytää valokuvat, joihin hänet on merkitty.

Näin voimme etsi julkisia viestejä tai löytää mitä ystävät kirjoittivat samalla tavalla kuin tekisit sen Googlessa, mutta ilman ulkoista palvelua, joten luotat vain Facebookin hakusivut.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka etsiä henkilöä ja hänen kuviaan Facebookista tarvitsematta turvautua ulkopuolisiin palveluihin. Ilmeisesti parhaat tulokset saadaan, kun olemme ystävystyneet etsimämme henkilön kanssa; Jos etsittävä henkilö ei ole ystävämme ja hänellä on yksityinen profiili, voimme etsiä hyvin vähän.

Kuinka etsiä henkilöä Facebookista

Tietyn henkilön etsiminen Facebook meidän tarvitsee vain kirjoittaa etsittävän henkilön nimi ja sukunimi hakupalkkiin, joka sijaitsee Facebook-sivun vasemmassa yläkulmassa; jos sivu on pieni, voimme aktivoida palkin painamalla suurennuslasipainiketta.

Tarkenna hakua kirjoittamalla etsittävän henkilön nimi ja sukunimi ja painamalla heti kohdetta Lähelläjotta voit avata Facebookin kattava hakusivu.
Kaikki-osiossa näemme välittömästi ihmiset, jotka voimme lisätä tällä nimellä: heillä on kanssamme yhteisiä ystäviä ja he ovat todennäköisemmin etsimämme henkilö.

Ihmiset

Tuo meidät osastolle Ihmiset voimme tarkentaa ihmisten hakua suodattamalla kaupungin, koulutustason ja työn mukaan; Tarvittaessa voimme laajentaa haun kavereiden ystäviin rastittamalla sopiva ruutu.
Näin voimme löytää etsimämme välittömästi analysoimalla profiilitiedot, profiilikuvan ja kansikuvan sekä tarkistamalla, mitkä ystävät meillä on yhteisiä.

Lähettää

Voit etsiä etsimämme henkilön kirjoittamia viestejä avaamalla osion Lähettää ja tarkenna hakuasi hyödyntämällä Facebookin tarjoamia suodattimia.
Aktivoitavissa olevien suodattimien avulla voit etsiä viimeaikaisia ​​viestejä, viestejä, jotka olemme nähneet kyseiseltä henkilöltä, suodattaa julkaisupäivän mukaan, suodattaa viestin alkuperän mukaan ja suodattaa merkityn paikan mukaan.

Lisää hakusuodattimia

Vaihtoehtoisesti voimme myös etsiä paikoista, ryhmistä, tapahtumista, torilta ja videoistakäyttämällä suodatusvaihtoehtoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin viesteissä ja henkilöluettelossa.

Kuinka etsiä kuvia henkilöstä Facebookissa

Tietyn Facebook-hakusivun osion avulla voimme myös etsiä etsimämme henkilön kuvia tai kuvia, joihin hänet on merkitty.
Aloitettuasi haun nimellä ja sukunimellä, siirrytään koko hakusivulle ja paina osiota Kuva ja käytämme annettuja vaihtoehtoja tarkentamaan hakuamme.

Tässä osiossa on mahdollista suodattaa kuvia meidän, ystävien ja ryhmien ottamien kesken, valita näytettävän kuvan tyyppi (eli kuvat jo nähdyt), näyttää merkitty paikka ja valita julkaisupäivämäärä.

Jos etsimme tiettyä kuvaa, kannattaa aina seurata hashtageja ja auttaa myös julkaisupäivämäärässä: pienellä onnella löydämme heti etsimämme kuvan.

Johtopäätökset

Käyttämällä Facebookiin integroituja hakutoimintoja voimme etsiä tiettyä henkilöä tai tiettyä valokuvaa ilman, että meidän tarvitsee luottaa ulkoisiin hakukoneisiin (kuten Google). Jos henkilö kuuluu ystäväpiiriimme Haku on erittäin tarkka ja tarkka ja voimme myös palauttaa kaikki kuvat, joissa me ja etsitty henkilö ovat läsnä (mutta voimme myös etsiä vain kuvia tästä henkilöstä seuraamalla hashtageja tai jotakin näytetyistä suodattimista).

Jos etsimämme henkilö ei kuitenkaan ole ystävä Facebookissa, tuskin näemme mitään (itse asiassa vain julkisella profiililla jaetut julkaisut ja valokuvat). Tässä nimenomaisessa tapauksessa suosittelemme, että luet ai-oppaamme sivustot, joista voit löytää ihmisiä ja valokuvia etsimällä heidän nimeään Älä viitsi kuinka löytää henkilö Internetistä syventää hakua ja löytää myös ihmisiä, jotka jättävät vain vähän jälkiä Internetiin.

Lisätietoa saat myös oppaistamme osoitteessa kuinka etsiä vanhoja Facebookissa julkaistuja viestejä ja miten Poista Facebook-hakuhistoriasi.

Indeksi
  1. Kuinka etsiä henkilöä Facebookista
    1. Ihmiset
    2. Lähettää
    3. Lisää hakusuodattimia
  2. Kuinka etsiä kuvia henkilöstä Facebookissa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up